Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 58 159
  • 836
  •   1
Отговори
# 60
Обичам пролетни цветя.
Вчера, целият ден бяхме на пикник. Изкарахме добре, децата поиграха, но днес съм скапана.
Сутринта кандидатствах за ясла. Кога минаха две години, не знам.

На всички в нужда, стискам палци.

# 61
  • София
Ванини, как две години Shocked Стига бе Shocked Аз още мислех, че са бебета...

Градинарки, я кажете...в Лидл тази седмица ще има кампанула, жасмин, гардения и стафанотис. Кое от тези става за моята тераса - югоизток, пече здраво до обяд? Тези изобщо за тераса ли са, да не са стайни? Никога не съм гледала такива, а на картинката в брошурата много симпатични изглеждат. Май само гардения веднъж, много отдавна съм имала, ама като стайна я гледах сякаш Thinking

# 62
Гарденията е много капризно цвете - не понася течение, смяна на мястото, трябва й слънце, но и висока влажност, т.е. да се пулверизира, киселинна почва. Не е за балкон, поне аз така мисля. Аз се опитах на 2 пъти да си отгледам, но явно нещо съм пропуснала от изискванията и не стана.

http://www.aquamat2000.com/bg/applications/%D0%A1%D0%B0%D0%BA%D1 … D0%BD%D0%B8%D1%8F

# 63
Ох, Ванини, времето лети.

Последна редакция: пн, 03 апр 2017, 16:50 от Анонимен

# 64
Обичам цветята и много ми липсват типичните български тук. Липсва ми аромата на зюмбюлите, на люляка, ....само че почвата е ужасна. А бях направила градината на Гергана, що издирване кое  цвете какво е, поръчване, мъкнене - първият август и всичко умря.Изпопренесох де що има цветя и луковици, ами няма и няма Та я караме на локални такива.
Но пък не мога да се отърва от коледната звезда- тук си е бурен  Laughing и палмите и цикасите, няма отърване.
В момента в двора мирише прекрасно - поглеждам тя магнолията цъфнала. Един ден се врях в цикасите да видя как миришат като цъфтят - не миришат.

Ето букета за 8-ми март от детето. Накъсало от храстите край къщата: http://prikachi.com/images/444/9085444f.jpg

# 65
  • Euskal Herria
Титина, това китайски рози ли са?  И аз чакам да цъфнат тук магнолиите. През юни целият град ухае - липи и магнолии цъфтят едновременно, буквално въздухът е напарфюмиран.

Белинда, мисля, че кампанулата ще е добре на терасата ти. Цъфти обилно.

Стиснати палци на всички, които имат нужда!

# 66
Не, не са китайски рози..... храстите са съвсем др вид. Цветовете са много нежни ( гледам колибрите са хранят от тях). Ловото е че цъфтят веднъж годишно.

# 67
Благодаря да стиснатите палци, Алечка, вярно са отлични  Heart Eyes Направо сте професионалистки в това  Wink. Вече с кеф и аз мога да мисля за цветя

# 68
  • Mediterraneo
Цветя обичам пролетни, че имат аромат. Рядко имам вкъщи букет цветя, не обичам твърде откъснати цветя, които после умират и трябва да хвърляш.

Цветница не празнуваме, понеже нямам никой в близкото обкръжение с имен ден тогава. Сега ми е много терсене, че католическият и нашият Великден съвпадат- много ще е тежко положението на работа и няма да успея да направя козунаци. Ако забъркам 2-3 на Цветница, дали ще издържат до Великден  newsm78 Само това ми е почивният ден преди Великден.

# 69
Добър ден и от мен!
Много ми е натоварено ежедневието в последно време, уикенда също бях заета, днес от 7.30 започнах работа и вече давам заето Rolling Eyes

Цветя обичам, но не мога да се грижа за тях, уморявам ги.Изкуствени и рязан цвят не обичам.

На всички, които имат нужда стискам палци.

# 70
  • някъде ... тук ...
Обичам Цветница!
Иначе съм пишман цветарка и повечето ги уморявам.

Страхотен уикенд си спретнахме - Перперикон, Кромлехът при Маджарово и меандрите на Арда...

# 71
  • Euskal Herria
Тогава е редно да покажеш снимки, ако сте правили  Grinning.

# 72
  • София
Ние, живот и здраве, догодина може и да имаме повод да празнуваме на Цветница Blush

Ели, завидях Hug Така да ми се ходи, а така да съм дебела и тромава ooooh!

Готвя екзотиката леща с картофи а ла Цвети Simple Smile

# 73
Аз пък се чудя в кое кино да запазя билети за Смърфовете. Не иска 3Д.

# 74
  • София
Успех! И аз предпочитам нормално кино и няма, и няма! Кръстника да отидеш да гледаш, вече и той ще е 3Д Tired

Общи условия

Активация на акаунт