Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 642
  • 836
  •   1
Отговори
# 720
Приветт
все не мога да ви изчета тия дни като хората
а нямах време и да се включа

Цвети , честита нова работа

Аз съм на работа , но си почивам че няма хора , то с тоя вятър навън , идват само за спешни неща до аптеката

Мен ми дращи гърлото надявам се да е само това Laughing Laughing и да не съм лепнала нещо Whistling

# 721
Цвети , честита нова работа
Изпуснала съм. Честито и от мен!

# 722
Благодаря, момичета. Simple Smile

Аз излизах, хапнахме с моята приятелка, купих си дънки и блуза и съм доволна. Grinning  И добре, че имах шнола в мен и си прибрах косата. Щеше да ме направи на чума в главата гадния вятър. Пих кафе и ще почета малко. После филми. Simple Smile

Дадка, пий нещо топло-чай с мед, примерно. Или си вземи бонбони за гърло. Но какво те уча, знаеш по-добре.

# 723
  • Mediterraneo
При нас беше невиждано студена зима от 30 години насам! Явно заради това още не може да се стопли като хората. Миналата година децата на 20 и някой си март се къпаха в морето, а сега не сме стъпвали още на плаж  Tired
Градът постепенно започва да се пълни. Усеща се едно такова жужене, другата седмица ще е ад  ooooh! За празниците пристигат много туристи, предимно испанци, с които се работи ужасно трудно.

Бясна съм на ММ, само да се върне! Заръчах му да свърши това- онова докато аз съм на работа. Не е пипнал нищо! Ходи напред- назад цял ден с един приятел, сега още обядват! Охх, така съм набрала! А не беше кой знае какво, най- малкото, винаги се покриваме един друг в домакинската работа. Разбира се, чиниите го чакат, пералнята- също; костенурката и цветята- и те  Crossing Arms Crossing Arms

# 724
Чек, април е, но при нас 1седмица е за къс ръкав, а на следващата за боти.

# 725
Как се пише това попули, че не ми излиза на мен?

popolo.bg  Simple Smile

# 726
Даун, честито на младежа!

При нас времето е типично пролетно - вали, пече, вали, гърми, пече. Аз си ходя с ботите, защото в понеделник намръзнах с балеринките.

Разглобих се аз от работа пак, ама съм доволна. И си намерих едни ножици за тел, че като се развихрих... Добре, че заваля, че нямаше да ни остане ограда  Joy И по спешност чистих избеното помещение, че от там ще минават много тръби, мале колко боклуци извадих... Имаме буркани за целия китайски народ, включително от бурканчетата за кисело мляко от едно време и бутилки от олио (ония зелените). Ако на някой му трябват - да свирка  Laughing И полезни работи си намерих де.  После разглобявах рафтовете с един чук, голямо блъскане, ама много яко. Майсторите ми се чудят и искат да ми помагат, викам не, оставете ме, аз така си избивам стреса  Joy Утре пак няма да си чувствам ръцете  Laughing

Ще вечеряме бъркани яйца, защото нямам сила за нищо повече. Трупясвам се на дивана и чакам мъжът ми да си дойде от работа.

# 727
Чек, април е, но при нас 1седмица е за къс ръкав, а на следващата за боти.

Еми то винаги е било така, даже и посред зима се случва. Тук това му харесвам, че като е топло е топло. Ако през деня е 26, през нощта е 24. Амплитуди почти няма и температурите не се променят с по 10+ градуса в рамките на 24 часа. Лошото обаче е като стане 40+ тук.  Mr. Green

# 728
Благодаря, момичета. Simple Smile

Аз излизах, хапнахме с моята приятелка, купих си дънки и блуза и съм доволна. Grinning  И добре, че имах шнола в мен и си прибрах косата. Щеше да ме направи на чума в главата гадния вятър. Пих кафе и ще почета малко. После филми. Simple Smile

Дадка, пий нещо топло-чай с мед, примерно. Или си вземи бонбони за гърло. Но какво те уча, знаеш по-добре.

Честити придобивки

Мерси за съвета за чая
Прибера ли се , ще си направя
Иначе си взех хапчета за гърло
Имаме си изббор голям в аптеката Mr. Green

# 729
  • София
Ще ходим на Музейко в понеделник с малките.Чудя се ще им бъде ли интересно,каката е на 5, дребосъчка на 2 и 4 м? А зоологическата градина много ли е разкопана,казаха ми,че тече ремонт?

Музейко не работи в понеделник!

# 730
Иначе съм със есенното яке , но от вчера съм пак с пуловери
Много зиморничева съм
Колкото и да е мой месец април , не го харесвам заради много променливото време
С маратончици съм си , но утре може пак да вадя ботите Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 731
  • Ямбол
Намръзнах се във Варна днес. И тук е студено, но там е още по.
Свършихме работа, сега остава да се надяваме и на добри резултати. Трудничък му е бил изпитът, дано няма много грешки.
След две седмици пак, но този път без мен, костюмът е готов, могат и сами да се оправят вече.

# 732
  • София
Аз днес пак съм взривоопасна Sad Тия хормони направо ми разкатават фамилията. Всичко ме дразни Close
Ще правя суши, с идеята като е пипкаво да ме успокоява. Да видим дали накрая няма пак да ядем пица по поръчка Tired

# 733
  • Пазете Гор
Алечка, маркирам интереса си към бурканите, пък защо не и към бутилчиците. Слава на Бога, упсявам да произвеждам и такива благини, дето се налага да се бутилират. Ще се доуточним на ЛС. Инак те разбирам, и съпреживявам радостта от физическата умора след съзидателен труд. Обичам да съм скапан от работа с ръцете! В това положение всякакви напитки ми влизат леко, като пирон в кисело мляко.

В моето село нормата е поне веднъж да вали сняг през април. Случвало се е да има и сняг до колене (1995) а случи се и веднъж-дваж да не вали (2015, 2012).

Моите лазарки бяха.... абе какво да ви разправям. Душичките ми те! С дребното предиобед броихме врабчета, ако сте чули за тоя национален почин. Изкарахме ги 32, на нашата и двете съседни улици, но по моему има още двайсетина, по-зиморничави и плахи, непоказали се на бръснещия от снощи северняк.

Да стихва, че за утре имам драги гости за градинска скара. Три вида скара, моля ви се - за постещи (като мене), за вегета и за сериозни мъже. Обичам да решавам кулинарни казуси.

# 734
Аз днес пак съм взривоопасна Sad Тия хормони направо ми разкатават фамилията. Всичко ме дразни Close
Ще правя суши, с идеята като е пипкаво да ме успокоява. Да видим дали накрая няма пак да ядем пица по поръчка Tired
Като си хапнеш суши и ще влезеш в дзен! Мням!
Аз утре ще правя баница със спанак, че се събираме на имен ден на брат ми, да не прави всичко майка ми, приятелката му пости и съм замислила някаква постна баница със спанак и булгур за нея, за нас нормална със сирене и т.н., ше ли да стане като няма мляко и яйца нейната, един господ знае, но поне да опитам, иначе за нея отделно меню си има, добре че утре се яде риба по постите. Ние традиционно ще сме на агнешко, майка ми го прави един път, обожавам го, а друг като го прави... някак си не става и все не ми харесва. Бае ли му, не знам, но ще си хапна утре.

Общи условия

Активация на акаунт