Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 854
  • 836
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Добро утро!
Честит имен ден цветя!
Ванини, дано спадне Т!

# 751
Честит имен ден на всички, които празнувате днес!

Даун, не съм чувала за такава шарка. Ще попитам. Ходихме на лекар. Може би днес пак ще отидем.

# 752
  • Бургас
Добро утро!
Да са честити всички именици! Да са здрави и щастливи!
Тази година май ще пропусна ходенето за върба, че то си е едно чакане поне час и половина на опашка.
Понеже обсъждахте детелини преди няколко страници, зет ми ги намира непрекъснато. Само докато каже "я да видя тук има ли" и хоп, намерил я. И е цъфнал, и е вързал Simple Smile

И едно браво за момчето на Даун!

Belle Fleur, в Музейко на 5г. ще й е интересно, но за мъничката не знам. Има едно кътче с пързалка на един от етажите, освен с нея там да седите. Ние го обиколихме много бързо, та може и да не съм съвсем точна с информацията.

# 753
Ванини, не е някаква шарка, просто по някога варицелата ги мъчи по-дълго и не избива. Поддържат температура продължително. Не се впрягай, просто се замислих. Ще го види лекарят и ще каже. Дано Алина не прихване.

# 754
ftp://
Ванини, не е някаква шарка, просто по някога варицелата ги мъчи по-дълго и не избива. Поддържат температура продължително. Не се впрягай, просто се замислих. Ще го види лекарят и ще каже. Дано Алина не прихване.
Дано, Даун, че ще се хвърля от терасата. Вчера не издаржах и такъв рев му дръпнах, като видях 39.2°.

# 755
 Hug, Ще му мине, ама си представям колко ти е гадно  Sad.

# 756
Hug, Ще му мине, ама си представям колко ти е гадно  Sad.
Благодаря, Даун  Hug

# 757
Честит празник на всички именници  bouquet .
Ние снощи дойдохме при родителите ми на гости.Пийнахме,хапнахме,поиграхме малко карти.Чудя се,преди да се приберем,дали да се редим на опшка за върбови клонки.Като си помисля какво блъскане е,май ще пропуснем.За днес имаме плануван „айлякпром”  Mr. Green .

# 758
Честит празник! bouquet

Обичам Цветница. Simple Smile  Събудих се в прекрасно настроение, мм ме изненада с хубав подарък, сега пием кафе и хапваме кроасани. Грее слънце, дано денят е хубав. И да не е, пак ще излезем и ще прекараме добре.

Хубава неделя!

# 759
Честит имен ден на всички именници! Бъдете здрави и благословени!

# 760
Добро утро на всички,
честит имен ден на всички.
Моята голяма дъщеря също има имен ден, днес ще се върне мъжа ми изобщо се очертава хубав ден. bouquet
Отивам да правя тирамису.
Прекрасен ден ви пожелавам.

# 761
  • Euskal Herria
Честито на всички, които днес празнуват! Здрави да сте!
Тук няма откъде да си взема върбичка, имат си други обичаи. Пускала съм ви преди снимки от едно шествие, малко зловещо ми дойде с тия качулки, но това е - традиции техни.

# 762
Добро утро!
Честит празник на всички в темата! Да са живи и здрави! Пожелавам им хубави емоции и много, много подаръци.
Тук времето се позатопли и може да излезем. Само да се събуди синът и да видим как е хремата и кашлицата.
Утре брат ми си заминават за Англия и по този повод може да се навия да правя чийзкейк. Никога не съм правила и отивам да гледам/избирам рецепта.

# 763
И кучката така прави. събужда ме и после отива и спи като пор, а аз се оцъклям  Cry.
Моят е същия! Бута ме, целува ме, носи ми играчки и когато вече се разсъня напълно, той си ляга и заспива като пън ooooh! Днес ми е единствения шанс да се наспя до 8 часа, но диването вряска и ме ръчка от 6 и половина Close

# 764
Сбъдваща, как свърщи вторият мач?
Беше една хандбална драма. Simple Smile Паднахме с 26 на 27, с късметлийски гол в последната секунда. Противникът беше първият в класирането, мачът- последния за сезона. Пренавити бяха деца, много им бяха емоциите.Играха много мръсно противниците, нашите се бориха здраво и много технично. Нашият човек издържа и двете полувремена, но според мен трябваше да го извадят по някое време, доста го понатъртиха. После гледахме мач на мъжете в същата зала, детето седя със студени лапи по краката и отоците спаднаха, но е ужасно посинен. После отиде да спи у приятел, нямам търпение да се прибере да видя как е.

Вчера и тримата спаха при приятели, бяхме като младоженци, само с котката между нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт