Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 500
  • 836
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък се чудя в кое кино да запазя билети за Смърфовете. Не иска 3Д.
Вчера в Ринга го гледахме и ми се стори, че там имаше опция да не е 3д, ако не значи в Парадайз, защото в двата мола разглеждах прожекциите.

# 76
Да ви имам проблема с 3Д-то  Mr. Green ,ми елате в провинцията бе  Hug

# 77
Благодаря за темата! Обичам пролетни цветя и хризантеми.

# 78

Честита ни нова цветна тема!  bouquet

Обожавам пролетта и пролетните цветя. В нашето семейство има доста именници с имена на цветя Simple Smile
Сега разбрах защо Гарденията ми не потръгна. Ми аз съм я уморила направо без тор и  на течение  Sad

Вече съм показвала тази снимка:

Скрит текст:

Обожавам люляк, зюмбюли, лалета, рози, орхидеи и момина сълза. 

# 79
Белинда, има го и на 2Д, а бивш колега на съпруга ми каза, че известен офталмолог в Англия му е казал, че не е хубаво да се водят деца под 7-годишна възраст на 3Д. В Англия било забранено, не знам дали е така в действителност, обаче.
Черно коте, не знам какво е Ринга, но съм сигурна, че такова кино в Пловдив нямаме.

# 80
  • София
Напълно вярвам. И мен ме болят очите от 3Д, понякога и главата. Да не говорим, че и шумът е прекален, с тия нови системи, дето чак столът ми вибрира от тях...Звуча като някоя бабичка, но наистина се чувствах по-добре едно време, когато нямаше 3Д и звукът беше нормален. От съвременните кино салони харесвам най-вече разположението на креслата. Преди все някой дългуч ми пречеше да виждам Laughing

# 81
  • някъде ... тук ...
Ринга е София ринг мол, Лято. Там киното е cine grand. Много уважаваме фотьойлите им вместо обикновени седалки  Crazy

Снимки има, но не съм ги свалила от фотоапарата още. Ще пусна - природата и забележителностите са страхотни, а и времето беше тъкмо за такава разходка.

# 82
Лято, виждам, че ЕлиТ е обяснила, аз въобще не подозирах, че не си в Сф и си го написах разговорно, извинявам се Blush
В Cinema City го има на 2Д Peace

# 83
Включвам се след като изчетох всичко,доста сте писали днес

Цветя и аз уморявам , само с един кактус се гледаме добре Laughing Laughing

# 84
  • София
Къде сте, бре, вечеряте ли Mr. Green
Хапнах си аз лещата с картофки, много е вкусна, благодаря ти, Цвети Hug

# 85
И аз хапнах, пълнени чушки, и се кефя на Капките

# 86
  • Euskal Herria
Гледам Капките и коментирам с приятелки. По време на рекламите ще метна яденето да се пече. Тази вечер съм направила руло Мозайка и ризи-бизи.  Раздвоявам се - после почва и Мастър Шеф, та...

# 87
И аз скоро правих леща с картофи, добра стана. Simple Smile

Белинда, по моята рецепта ли прави? Не че аз съм я измислила, де. Grinning

Вечерях, минах през банята, омазах се с крем и сега релаксирам.

# 88
Ходихме на разходка тази вечер и от един човек с голяма градина взех тези красоти:
https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/17 … 9&oe=599A4ECE
Много са красиви!!! Много пролетно настроение внасят и им се радвам много!

# 89
Добра вечер:)
Цветя много обичам, ако имаше кой да ми ги гледа бих имала много. Всички показани растения ми харесват.
Октопод правих за вечеря и салата.
Гледам как вървят матраците Дормео са между 1100-1600, само матрака, а аз искам да са с база с повдигащ се матрак, да държа разни неща отдолу. И леглото си става, колкото Голф тройка:) Сега сме с Елите, доволна съм, но исках да видя какво предлагат други фирми.
Прасосмукачка мисля Керхер и робот ми се иска, ама ще е по- натам.

Общи условия

Активация на акаунт