Искам да кажа ... (116)_03.04-09.04

• 57 496
  • 836
  •   1
Отговори
# 465
Как готвите във фолио? Аз съм чела за някакви отделяния и гледам да не се допира до храната, ако покривам нещо с него.

# 466
Миналата година правих пъстърва пълнена с разбъркани: пресен лук нарязан на ситно, малко зехтин, сол на вкус, черен пипер, ситно нарязан магданоз, изстискан лимон. Увита след това във фолио, но я пекохме на скара. Страхотна стана.

# 467
И розмаринче много върви на рибата. Зехтин, черен пипер, сол, малко розмарин, увиваш и печеш.

Има ли мушката в Лидл?!! Че си озеленявам терасата.

# 468
Как готвите във фолио? Аз съм чела за някакви отделяния и гледам да не се допира до храната, ако покривам нещо с него.

Нищо не знам за отделянията и направо завивам с фолио. Сега ще правя агнешки котлети така, с добавка розмарин. На риба не го харесвам.

# 469
И моят мъж така твърди, даже и да покривам не дава. Аз предпочитам да си стоя в неведение, то всичко е вредно, ама ...

# 470
  • София
Марипоза, аз имам такъв вариант.
осолявам със сол, черен пипер, зехтин. увивам всяка риба в смокинови листа и после във фолио. пека на 180 градуса в предварително загрята фурна около 20 минути.
листата придават страхотен аромат Simple Smile

# 471
  • Euskal Herria
Захир, при нас са пуснали - мушката, лилиуми, каланхое, бугенвилея, лавандула и още най-различни. Не знам дали в българските Лидл тече същата промоция.

# 472
  • sofia
Това със смокиновите листа ще го пробвам задължително.  Hug Само да се разлисти.

# 473

Даун, всичко на този свят е в някаква степен вредно. Дори полезните неща.  Simple Smile

Гледах едно филмче за вредата на тефлоновото покритие. Представителка на една фирма, за да докаже, че е безвредно, изстърга с нож дъното на един тиган и изяде стърготините. След това каза "Виждате ли, нищо ми няма". Авторите на филма казаха, че няма как да проследят, но се надяват да няма лоши последствия от стореното. Още ме напушва смях, като си спомня как мацката излющи тигана.

# 474
  • До морето
Виж ти, къде ме прати ти за смокинови листа  Laughing Ще пробвам варианта на Чек и Сбъдваща. Обажавам всякаква риба, но през живота си съм готвила само филета от сьоНга, мъжът ми е по рибите. Той си ги чисти, овкусява и приготвя, аз ям  bowuu Сега награбих пъстървите и не съобразих, че той днес ще закъснее и няма как да го чакам да се прибере и тепърва да приготвяме вечеря. Ще трябва да се оправя сама, само дето не знам как ще я чистя  Sick

# 475
Сигурно ли е, че не е изчистена? Аз гледам да купувам изчистена.

# 476
Сигурно ли е, че не е изчистена? Аз гледам да купувам изчистена.

Такава която се продава изчистена или продавачите я чистят пред теб като я купиш? Защото знам, че продават изчистена риба, когато вече не е точно прясна.

# 477
Ами не я чистят пред мен, сигурно не е прясна, но и то не ми се случва често де.

# 478
Марипоса, за Уиз ги гледах евтините полети. Simple Smile

Захир, аз тъкмо си търся компания за Милано. Само да намеря и буквам. Simple Smile
И чудно местенце съм си харесала за по 100лв. на ден. Simple Smile

# 479
Ако ще я чистиш ти Mr. Green, дори и да имаш ръкавици, след това си измий ръцете с лимонов сок или оцет, за да не миришат.
Ние ще вечеряме остатъци от печено пиле, салата и може да ме юрнат пак да пържа картофи.

Общи условия

Активация на акаунт