♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 409
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Темпи, а аз харесвам твоето семейство Ипликчи и метаморфозите през които преминават. Peace

На всички Hug

# 91
spam2 spam2 spam2 spam2 spam2
Скрит текст:

Може да не е по вкуса на всеки, но е #Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

"
Знам, че е публикувано стотици пъти, но в духа на дискусията с пастата за зъби, не мога да се въздържа:

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар растафар, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като работя в Северно море, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, който след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и самоуважението си."
Отговори с цитат Отговори с цитат
13-01-13, 22:00 #2

Взех го оттук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=959979.msg34820730;topicseen#new

Ай сиктир  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:05 от tempestad

# 92
Загледах Истанбулска невеста с участието на Салих Баджеми, играе единия от братята в богато семейство, който май ще се окаже черната овца в семейството, пък и май и на булка не случи, че тя е влюбена в батко му....и от там нататък турско дизи-, имение, властна свекърва,която себе си не обича, а какво да кажем за снахата която не харесва, холдинг и сие, прислуга която повече слухти и клюкари отколкото да работи, любов от миналото, нещастна булка... Някак си не мога да приема Салих толкова скоро в друга роля след тази на жизнения и добронамерен Синан, не че играе лошо... Помислих си как ли щеше да се приеме Баръш, ако веднага след Любов под наем бе започнал да се снима в друг проект. Неимоверно сянката на Йомер Ипликчи ще го преследва, да интересно ми е в какъв ще се превъплати, но май ще е доброто момче сред лоши...И ако е вярно, че Еда Едже се спряга за негова партньорка, а тя я видяхме каква е актриса в Статуса, Stop

Преди няколко години Берен Саат веднага след снимките/ или май по едно време съвпадаха / в Забранения плод, започна да се снима в Каква е вината на Фатмагюл. Но при нея прехода от Бихтер във Фатмагюл бе незабележим, но тя е добра във всеки образ в който се превъплащава.

Няма поглед върху турските дизита, може и да има и други актьори с такъв преход от образ в образ, но комшийските сериали които съм изгледала от до са не повече от 5-6

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 18:23 от Slawena

# 93
Аз затова и още не съм загледала нищо ново, трудно ми е да възприема нещо ново след Ашка, колкото и налудничаво да звучи  Whistling  Whistling

Еда не я харесвам ама хич.. ако е тя, направо мога от сега да почна да я плюя, без да съм й видяла ролята   hahaha hahaha

Берен е уникална, не познавам друга от младите актриси с талант като нейния  Peace

# 94
Темпи, аз изгледах епизодите до сега излъчени на Новата булка, 3 преведени на бг и 4 с рус суб, нещо като пародия на Съла, има много комични моменти и не е обременяващ с драми поне до сега. Преди време 309 загледах, но и време няма, а и зацикли сериала нещо, сега само чета темата , там момичетата са доста подробни и цветисти в анализи и коментари и това ми стига.

# 95
Мислех си за Новата булка, ама и аз нямам време сега, та ще изчакам да се посъберат повече серии  Whistling

# 96
Загледах Истанбулска невеста с участието на Салих Баджеми, играе единия от братята в богато семейство, който май ще се окаже черната овца в семейството, пък и май и на булка не случи, че тя е влюбена в батко му....и от там нататък турско дизи-, имение, властна свекърва,която себе си не обича, а какво да кажем за снахата която не харесва, холдинг и сие, прислуга която повече слухти и клюкари отколкото да работи, любов от миналото, нещастна булка... Някак си не мога да приема Салих толкова скоро в друга роля след тази на жизнения и добронамерен Синан, не че играе лошо... Помислих си как ли щеше да се приеме Баръш, ако веднага след Любов под наем бе започнал да се снима в друг проект. Неимоверно сянката на Йомер Ипликчи ще го преследва, да интересно ми е в какъв ще се превъплати, но май ще е доброто момче сред лоши...И ако е вярно, че Еда Едже се спряга за негова партньорка, а тя я видяхме каква е актриса в Статуса, Stop

Преди няколко години Берен Саат веднага след снимките/ или май по едно време съвпадаха / в Забранения плод, започна да се снима в Каква е вината на Фатмагюл. Но при нея прехода от Бихтер във Фатмагюл бе незабележим, но тя е добра във всеки образ в който се превъплащава.

Няма поглед върху турските дизита, може и да има и други актьори с такъв преход от образ в образ, но комшийските сериали които съм изгледала от до са не повече от 5-6
гупа ще бъде спокойна тя и е приятелка и нали игра във зълвата  така ли се казваше

# 97
Абе защо на всяка дума Гюпсе все слагате Whistling, оставете спокойно да твори Rolling Eyes, нали е започнала нов сценарий Confused

Еда може да и е дружка, но е и актриса колкото нея Mr. Green Mr. Green. хич не я виждам до Баръш Sick

# 98
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
spam2 spam2 spam2 spam2 spam2
Скрит текст:

Може да не е по вкуса на всеки, но е #Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

"
Знам, че е публикувано стотици пъти, но в духа на дискусията с пастата за зъби, не мога да се въздържа:

След като ми казаха, че яйцата ми на външен вид напомнят стар растафар, реших да направя решителна крачка и да си купя този гел, понеже предишните опити за бръснене не се увенчаха с успех, освен това едва не си счупих гръбнака в опити да достигна особено трудно достъпните места. Падам си малко романтик, затова реших да направя това за рождения ден на жената - нещо като втори подарък. Поръчах си гела предварително. Тъй като работя в Северно море, се мислех за корав пич и мислех, че предишните отзиви са писани от жалки офисни плъхове... О, събратя мои по нещастие, колко грешах само! Изчаках, докато половинката ми легна да спи и, намеквайки за приятна изненада, отидох в тоалетната. Отначало всичко вървеше нормално. Нанесох гела на съответните места и зачаках. И много бързо дочаках. Отначало почувствах топлина, който след няколко секунди се смени от непоносимо парене и чувство, което мога да сравня единствено с усещането, когато се опитват рязко да ти обуят гащи от бодлива тел, като в същото време се опитват да те подхвърлят нагоре към тавана. До тази вечер не бях особено религиозен, но във въпросния момент бях готов да повярвам във всеки един бог, само и само да ме бе избавил от адското парене около гъза и от пълното унищожение на кренвирша и яйцата. Стараейки се да не си прехапя долната устна, се опитах да отмия гела в мивката, но единственото, което успях, бе да пъхна снопче косми в дупката. През завесата от течащи сълзи някак си се измъкнах от тоалетната и се насочих към кухнята. Когато стигнах там, вече не можех да ходя, така че последните метри до хладилника изминах пълзешком. Изкарах тавичката на фризера и открих там ваничка със сладолед, махнах капачето и я тикнах под себе си. Облекчението бе фантастично, но не за дълго, понеже сладоледът се разтопи и адското парене се завърна с нови сили. А и ваничката бе твърде малка, така че не успях да бъда от полза на дупката на задника си. Започнах да ровя из фризера, надявайки се да намеря нещо - сълзите вече бяха толкова обилни, че почти нищо не виждах. Напипах пакет, в който, както после се оказа, имаше замразени бобени кълнове, и го разкъсах колкото се може по-тихо. Грабнах няколко кълна и безуспешно се опитах да си ги набутам между бузките. Не помогна - а и на всичкото отгоре гелът проникна в правото черво и сега там все едно работеше реактивен двигател. Надявам се, че никога през живота си за втори път няма да си мечтая в кухнята внезапно да се бе оказал снежен човек - гей. Разбирате ли колко ниско бях готов да падна, само и само за да отмине болката? Единственото решение, което хрумна на изтерзания от болката ми мозък, бе внимателно да пъхна едно кълнче там, където досега не бе раснало ни едно растение. За съжаление жена ми дочула странните звуци от кухнята и решила да провери какво става. Когато влезе в кухнята, завари потресаваща гледка: аз лежа на пода, вирнал задник, от който капе ягодов сладолед, и си тикам фасул в гъза с думите "О-о-о, какъв кеф...". Това несъмнено я шокира и тя закрещя. Не я бях чул да влиза и това така ми изкара акъла, че червото ми се сви в спазъм и кълнчето с немалка скорост излетя към жена ми. Мда, ясно, че бобен кълн, с който пърдят в твоя посока в 12 часа през нощта, не е изненадата, на която тя бе разчитала... а и на следващия ден трябваше дълго да обясняваме на децата къде изчезна сладоледа... в общи линии, благодарение на Veet може да се лишиш не само от космите на тялото си, но и от достойнството и самоуважението си."
Отговори с цитат Отговори с цитат
13-01-13, 22:00 #2

Взех го оттук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=959979.msg34820730;topicseen#new

#Crazy #Crazy #Crazy Joy Joy

# 99
И аз миналата седмица загледах 1-ви епизод на новата булка и доста се посмях  hahaha hahaha ама нещо тия дни времето не ми достига  Whistling

# 100
Еда може да и е дружка, но е и актриса колкото нея Mr. Green Mr. Green. хич не я виждам до Баръш Sick

И аз така  Mr. Green Тоя хладилник до нашия Убавец - няма начин  Naughty ooooh!

# 101

И аз така  Mr. Green Тоя хладилник до нашия Убавец - няма начин  Naughty ooooh!
Ако му е партньорка  Stop ще има да се молят за рейтинг  Mr. Green

# 102
Десерт за след вечеря  Crazy Crazy

# 103
Ммм  десерта чок татлъ Flutter

# 104
Аз, чичо и Исо...

Скрит текст:
Ехо, пак съм аз, малката Каро Ипликчи. По стечение на обстоятелствата сега спя в стаята на мама и тати, защото още на втората седмица им омръзна да стават и да ме наглеждат по няколко пъти на всеки половин час, колкото и да исках да съм тиха и добричка в момента в който затваряха вратата и на мен ми ставаше едно такова гадно, че не ги усещам и естествено се възмущавах на висок глас. Явно са ме чували много ясно, защото веднага  пристигаха и в един момент на тати му дойде гениалната идея да ме сложи на спалнята между тях, макар мама да омърмори света , че  било нехигиенично и действало зле на възпитанието ми. МОЛЯ?!? За ваше сведение аз се родих с възпитанието и интелекта на рода Ипликчи и търпението и маниерите на  клана Топал, но красотата си е само моя, малко от единия, от другия и ето ме мен... Стига толкова за моята персона , че е много нескромно.... За протокола, на следващата вечер моя тати ми премести кошарката в спалнята им, до прозореца, да ме поздравява Слънцето сутрин... Ами бръчките баща ми? Ко праим сега, нека теб те напича сутрин рано това жълто нещо, е ударих му пак едно юнашко възмущение и сега съм точно срещу тяхното легло... На сянка...Но май много не се задържам в креватчето си, защото сега ме боли коремчето / само понякога и повечето време хич/ и жално мрънкам, е понякога извисявам глас, за да се чувам и аз... И тогава ме взимат при тях, тати си слага голямата ръка нежно на коремчето ми и на мен ми става едно топло и там и в памперса от кеф, мама ме милва по главичката, като много внимава да не ми развали фризурата и ми пее много хубави песнички, кошмара започва , ако тати реши да и приглася, но в повечето случаи той само ми милва томбачето и мама по бузата... и аз искам да ме милваш тате, да я подлагам ли устничката... Няма, няма, мислите, че не виждам с каква любов се гледате и колко ме обичате и мен... А и ако мислете, че не знам какво са колики се лъжете, много внимателно слушах педиатъра си, особено онази част за видовете плач и , че при по едрите бебета са по продължителни...ох , спи ми се...
         Какво е станало? Защо мама е така разтревожена? А тати бърза и моята чанта е метнал на рамо? Опс и аз съм в кошницата си? Къде ме водите толкова рано сутринта? Явно нещо се е случило, по добре да си мълча? Нали съм добро дете... Сега сме в джипа, а мама почти не е заплакала " Йомер, как ще кажем на баба, че леля Назмие е в болница в критично състояние? Най добре е да замина с нея. Ти нали ще се оправиш с Каро?". " Спокойно скъпа, ние двамата ще се оправим и естествено, че ще отидеш с баба си. Няма в такъв момент да е сама, все пак това е сестра и. Вече се обадих на Шукрю, ще ви чака пред вашите и веднага ще тръгнете за Маниса".
          Май пристигнахме, но къде ли? Аа, това било къщата на чичо Сердар и на мама естествено, и онзи Исо- нахалния. Охкане, пъшкане, малка караница в която гласа на леля Нихан е най силен: " И аз отивам Сердар и точка по въпроса. Тя е и моя леля, пък и баба и Дефне може да имат нужда от мен. Точка, тръгвам! С Исоджук ще се справите по мъжки. Виж Йомер как се грижи за тази малка прелест, а тя няма и два месеца, а Исо вече е на две години", " Хайде Нихан да тръгваме вече, батко и Йомер ще се справят с децата. Ох, как ще се разделя с ангелчето ми. Да слушаш тати, миличка...и да си пиеш млякото...Скъпи..." Тук си затворих очичките защото пак се целуват, а като вземат да се целуват и гушкат и аз се изчервявам чак и под памперса и моментално заспивам, иначе пак ще ме пратят да спя самичка...Тръгнаха...
       Аз съм в кошницата си сложена на един диван и бат'Исо се мъчи да ми натика една гумена патка в ръката, а аз нещаааа....И съм гладнааа, и памперса ми е пъъълееен...И за мой най голям кошмар звъни телефона на тати...Какво искат от него пък сега? Ауу, май е татко Синан и нещо се е случило, защото тати трябва спешно да отиде във фирмата, май било пожар... " Сердар трябва спешно да изляза...Избухнал е пожар в сградата на Пасионис, а офисите са наша собственост и трябва двамата със Синан да сме там за огледа и застраховката..." , " Върви, върви Йомер аз ще се оправя", " И с двамата?"" И с двамата , все пак съм баща с опит, а и Исо ще помага, нали сине?", " Добре, до час-два ще съм тук , нещата на Каро са в чантата, но трябва да се нахрани, да и се смени памперса и да се преоблече...Хайде, принцесо , да бъдеш послушно момиче "... Тряс... И сега какво, мама я няма, тати ме изостави и мен ще ме гледа едно по голямо бебе така ли? А не на мен тези... Чичо, чичо вземи го този досадник със себе си, не искам тази патка, много е мръснааааааа... " Шшш мила, не плачи. Сега първо да сменим пелената.... Офф, Каро ти какво си яла, че мирише така... Исо, не пипай памперса...Чули...ох, че се омаза бе сине... Не пипай дистанционното...Не се бърши в мен...Ето вземи това...Опс, това май бе одеалцето на Каролин... Миличка, не плачи, ето сега да залепим и тази страна...Готово..Сега да закопчаем бодито...Нещо май не стана както трябва...Защо едната страна са я направили по дълга от другата...Дефо, как не се научи да купуваш нормални дрехи... Исо, Исо дай ми това чорапче... Браво на тати помощника...Май те закопчах правилно... Така сега си чиста...Ммм шишето... Исо, виждал ли млякото на Каро...не не твоята чаша, а нейното шише..А ето го...Сине, ти ли изпи млякото...Не може така... Я да видим дали няма резервно...Личи си, че Йомер е приготвял багажа, от всичко има по няколко броя... Ох, че било гладно момичето на чичо...Така сега да се оригнем... Браво, браво... Исо, не , трябва само леко да се потупва по гръбчето за да и излезе въздуха от стомахчето и ...Така, май добре се справих до сега. Сине, ти нали си батко и оставям Каролин за малко да я гледаш, а аз да изхвърля памперса и и да ти приготвя закуската . Нека тя си стои в кошницата, а ти не я пипай и не я дразни, като я гледам май скоро ще заспи...Точно така седни срещу нея и мирувай...". Какво ме гледаш бе рошльо? Изпи ми млякото, защо поне не пита дали може. Това мъжете сте много нахални...Пък ти си и невъзпитан...Чичо нали ти каза да стоиш мирно...Не слизай!... Не ми пипай чорапчето... Не ти искам играчките...Не харесвам патки и магарета...и пилета...онова там с гумите върви ли...Я ми покажи как става, а аз ще гледам...Ти знаеш ли аз коя съм? ... " Кало...Ти си бебе...Аз съм бати... Исо"...Мале, ти си май единствения който ме разбира, какво искам да кажа... Май с теб ще се разберем  и ще сме комбина...Но бати не чакай да ти казвам и да се разберем няма да ми пипаш нещата, ако не ти разреша... Не ми пипай биберона, просто жълтото не е твоя цвят... Май с уморих ... " Тати, бебето спи"..." Ооо, браво на моето голямо момче. Като истински батко се грижиш за по малката си сестричка"..."  Тя е бебе и спи и говори много.." " А??? Ти как разбра, тя е много малка"..."Каро ми каза" "???"... А Йомер..." Сердар, като гледам добре си се справил" ..." Чичо, Каро спи ..." "Йомер, ела да изпием по едно кафе, че май ще е дълъг ден". " Така е, но след малко се налага пак да изляза"....

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 22:07 от Slawena

Общи условия

Активация на акаунт