♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 464
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • По света и в нас.
Еда може да и е дружка, но е и актриса колкото нея Mr. Green Mr. Green. хич не я виждам до Баръш Sick

И аз така  Mr. Green Тоя хладилник до нашия Убавец - няма начин  Naughty ooooh!
А,недейте така.Боре ще я разтопи tooth
За Василиса Прекрасна хич не ми се коментира,не мога да я съжаля ,че е ранима душа и феновете са я засегнали. Naughty Тази жена няма граница. ooooh!

# 106
Разтопения хладилник си е пак хладилник... само дето тече Mr. Green Mr. Green

Джанъм, как не ти дожаля за малката принцеса  #Crazy Да бе викнала големия Исо да я гледа  Whistling само не и оня дръвник Скалата  hahaha hahaha
Иначе монологът й е един път  Joy Joy Joy Joy Joy

# 107
ТОП НОВИНА newsm78 newsm78

Скрит текст:

Котката така застанала прилича на стопанката си

Борю и сие са си загубили котката...

А защо и животните взеха да бягат от тях Shocked

Скрит текст:
#new от Барыша
Подпись: Наша кошка потерялась в районе Левазим (ближе к ТРЦ Зорлу). Будем рады, если кто-нибудь увидев ее, сообщит нам. На ошейнике написано ее имя и номер телефона

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 23:07 от Slawena

# 108
Да предположа ли, че котката е изревнувала от таззарашното селфи на кака с другата гадинка вкъщи  Mr. Green Mr. Green

# 109
Да предположа ли, че котката е изревнувала от таззарашното селфи на кака с другата гадинка вкъщи  Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 110
Глава  56 

-   Моят Йомер се върна!
Той мълчеше, опитвайки се да разбере това, което му говори тя. Имаше нужда да помисли, да осмисли всичко едно по едно. Обръщайки колата, той смени посоката. Дефне не го попита къде отиват, усети, че е намислил нещо. Но се изненада, когато спряха пред гробищата.
-   Йомер?!
-   Ела!- Хвана я той за ръката и я поведе нагоре по пътеката, вървейки уверено, докато тя подтичваше зад него. Нямаше нужда да пита къде отиват. Вече знаеше.
Емине и Ахмет Ипликчи лежаха един до друг, бдейки заедно над единственото си дете. Йомер спря пред гробовете, прегръщайки Дефне с една ръка.
-   Ето я, мамо! Тази, за която ти толкова ми говореше! Жената, която открадна сърцето ми!- Усмихваше се, макар очите му да блестяха. Сълзите на Дефне вече капеха по бузите ѝ.- Дефне! Единствената, успяла да ме опознае така, както ме познаваше ти! Моята любима, успяла да запълни празнотата, останала след вас! Колко много искам да сте тук сега! Да я опознаете, да я обикнете!
-   Любов моя!- Прегърна го Дефне, притискайки се силно към него.
-   Когато бях дете, мама ме учеше как да съм добър.- Започна тихо той.- Да помагам на другите, да ги изслушвам и разбирам. Да прощавам! След като тя си отиде, бях забравил всичко. Всъщност, честно казано, не исках да си го спомням! Не можех да простя на другите, че скриха от мен за болестта ѝ. Не можех да простя и на нея, че ме изостави. Макар да не бях дете, се чувствах толкова малък. Когато и баща ми умря, аз се затворих. Отне ми години, докато възстановя връзките със семейството си. До мен остана единствено Синан- моят най- добър приятел. Моят брат. Може би и затова толкова бях наранен, когато разбрах, че е знаел за всичко, а е мълчал. Но поставяйки се на негово място, мога да разбера мотивите му. Направил го е, мислейки, че е за мое добро. И може би наистина е така. Както казваше мама, не всяка злина е наистина лоша. Понякога от нея има и полза. Това си ти!
-   Аз?!
-   Синан е прав. Колкото и да не искам да си призная, ако бях узнал по- рано за тайната, може би никога нямаше да те опозная. Никога нямаше да си позволя да те обикна. Щях да измъчвам и двама ни до края на живота ни, поддавайки се на гордостта си и отказвайки да те допусна и на метър от себе си.- Обхвана лицето ѝ с длани.- А това щеше да е смърт за мен! От първия момент, в който те видях, от онази луда първа целувка, ти превзе сърцето и ума ми. Колкото и проклета да бе тази игра на съдбата, която ни събра, но тя ми даде най- ценното в моя живот. Теб!
-   Обичам те!- Целуна го леко Дефне.
-   И аз те обичам! Лудо, безумно!- Усмихна се той.- Благодаря, че си до мен! Винаги, безусловно, изтърпявайки ме, дори когато съм непоносим!
-   Никога няма да те оставя!
-   Знам!- Покри ръцете ѝ със своите.
-   Благодаря, че ме доведе тук!- Погледна го тя с обич.- Знам колко означава това за теб и искам да знаеш колко много го оценявам!
-   Щяха да са толкова щастливи за нас!- Прошепна той, поглеждайки надгробните плочи.
-   Те са! Докато ги има тук, сложи тя ръка на сърцето му, те ще продължат да съществуват!
По пътя до вкъщи мълчаха. Дефне бе щастлива, че най- после всичко в живота им се нарежда. Надяваше се всички беди да са вече зад гърба им. Искаше вече щастие, мир и спокойствие. Не беше толкова много, нали?!

https://www.youtube.com/watch?v=JmeBiZ4e2Uo

Текста на песента:

Скрит текст:
Добре, че си се родила

Всичко е замъглено, безредно, натрупано
Всички са непознати, сам съм, изгубен съм

Малкото дете в мен е натъжено, но съм свикнал
После идва светлината в очите ми - това си ти!

Добре, че си се родила, скъпа! Добре че те има!
Каквото и да кажа, ще бъде празно, безсмислено.. разбираш

# 111
Темпи, този път те хванах на време като пускаш новата глава Crazy

Главата е един път, истината е там където е началото  безвремието ...

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 02:13 от Slawena

# 112
Темпи, този път те хванах на време като пускаш новата глава Crazy

hahaha hahaha Таман на време викаш  Crazy Crazy

# 113
Здравейте!

Ей, цяла нощ мира нямам Rolling Eyes, дали намериха котката Thinking , или ще видим снимка на тъжна кака молеща да и върнат което, или заела поза на четири крака с д-то напред да я търси още из онзи тц... Само Боре не знам къде ще е Whistling

Какво ли е трябвало да преживее горката животинка за да си тръгне без предупреждение newsm78

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 10:01 от Slawena

# 114
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug

Здравейте!

Ей, цяла нощ мира нямам Rolling Eyes, дали намериха котката Thinking , или ще видим снимка на тъжна кака молеща да и върнат което, или заела поза на четири крака с д-то напред да я търси още из онзи тц... Само Боре не знам къде ще е Whistling

Славе  Hug да ти имам дерта  Joy Joy Joy

Глава  56 

https://www.youtube.com/watch?v=JmeBiZ4e2Uo

Текста на песента:

Скрит текст:
Добре, че си се родила

Всичко е замъглено, безредно, натрупано
Всички са непознати, сам съм, изгубен съм

Малкото дете в мен е натъжено, но съм свикнал
После идва светлината в очите ми - това си ти!

Добре, че си се родила, скъпа! Добре че те има!
Каквото и да кажа, ще бъде празно, безсмислено.. разбираш

Темпиджим  Hug Heart Eyes
много смислени, много силни, изключително вълнуващи и същевременно нежни и тъжни сцени си описала в тази глава smile3501 smile3501
песента е страхотна и точно на място  bouquet

# 115
И кво излезе накрая - че когато най- не мога да пиша ми се получават най- добре нещата  Mr. Green Mr. Green

# 116
 #Crazy #Crazy ooooh! ooooh!

http://www.hurriyet.com.tr/gupse-ozay-ile-baris-arductan-yardim-cagrisi-40419997

Драмата с голямата новинЪ продължава
https://www.gecce.com/fotogaleri-gupse-ozay-ile-baris-arducu-uzen-gelisme/1
А кога ще пишат за мравките и хлебарките, които избягаха от дома тихомълком и отнесоха сърцето ми със себе си #Puppy dog #Puppy dog #Puppy dog

# 117
Мале тая жена наистина не е добре, щом чак до вестниците стигна с тази "новина" ooooh! ooooh!

# 118
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
аз от кога ви разправям, че тази е за освидетелстване  Naughty Whistling

# 119
 Hug Hug Hug
Slawena много се смях с гостуването на малката Каро в сем.Топал, и най-вече да я гледа Сердар - то няма толкова умен чичи като "скалата" Сердар.

Tempi последната глава много затрогваща - бе то тука се събрахте едни таланти, ние простосмъртните да не смеем да влезем bouquet Wink

За котката на Г :" Fans are happy for the cat. They say that she escaped from the voice of Goupse and her singing." - коментар от феновете
Тази жена наистина е за жълта книжка..............

Общи условия

Активация на акаунт