♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 54

• 44 580
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Дафа ще мълчи до второ пришествие, докато Йомер разбере по неведоми пътища и ще става госпожата реве,че пак е сгафила, а Йомер ще се самоанализира в кабинета newsm78

Йок артък  Naughty Naughty

# 526
Дафа ще мълчи до второ пришествие, докато Йомер разбере по неведоми пътища и ще става госпожата реве,че пак е сгафила, а Йомер ще се самоанализира в кабинета newsm78

Йок артък  Naughty Naughty

Отивам да метна един боб, дано до утре уври, че да разбера по подправките какво ще се случи Mr. Green

# 527
 Hug
Тук съм , очаквам с нетърпение да прочета какви ще ги забърка Дефне , преди да каже на Йомер за бебето Wink Wink

А рускините се поздравяват с победата на Елчин над другите актриси:

Както се вижда с просто око , Елчин има над 90 хил.гласа , а великата сценаристка и актриса само 88 гласа, т.е. няма и 1 % , нали така newsm78

# 528
Джанъм, кълбото ти още ли е на ремонт  Mr. Green Mr. Green Бая си го узорила явно нещо  hahaha hahaha

Еми - какви може да ги забърка Дефне освен пълни глупости  Joy Joy Joy Joy

# 529
На ремонт е Джанъм, веднаж че гаранцията му изтекла, втори път връзка с кораба-майка хептен няма, мъка ми е голяма, затова карам на подръчни наличности hahaha

Темпи, ама тя Дафа един път боб не му сготви на този човек, все омлет и месо....Що не им спретнеш една романтична вечеря с боб яхния по рецепта на баба Тюркян и люти чушки и Дафа да приготви теста с панделка за предястие, пък да вземе да го изтърве в готовото ястие....само си ги представям Йомер с костюм Дафа вечерна рокля, свещи, рози и уханен боб, тя реве, той се мъчи извади теста и се смее с глас Crazy Crazy Crazy

# 530
Май ще имаш нужда отново...  Laughing Ще го добавя към тигана за рождения ти ден  hahaha hahaha

# 531
Май ще имаш нужда отново...  Laughing Ще го добавя към тигана за рождения ти ден  hahaha hahaha

нЕмаш време Джанъм гледай да е нещо марково, че има няма месец още

# 532

нЕмаш време Джанъм гледай да е нещо марково, че има няма месец още

Споко, ще ти дам като моето, че е изпитана марка  hahaha hahaha

# 533
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Joy Joy Joy Joy ами от двама инати какво да очакваме  hahaha
А сега здравейте  Hug че направо влязох с вратата  Blush

# 534
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
На ремонт е Джанъм, веднаж че гаранцията му изтекла, втори път връзка с кораба-майка хептен няма, мъка ми е голяма, затова карам на подръчни наличности hahaha

Темпи, ама тя Дафа един път боб не му сготви на този човек, все омлет и месо....Що не им спретнеш една романтична вечеря с боб яхния по рецепта на баба Тюркян и люти чушки и Дафа да приготви теста с панделка за предястие, пък да вземе да го изтърве в готовото ястие....само си ги представям Йомер с костюм Дафа вечерна рокля, свещи, рози и уханен боб, тя реве, той се мъчи извади теста и се смее с глас Crazy Crazy Crazy
А аз си мислех че аз съм с богато въобръжение  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 535

Чок геч джанъм, при мене Йомер отдавна вече знае Mr. Green Мъча се с 84 глава днес Peace

# 536
При теб вече може и да знае, но при нас все още е в неведение, освен ако няма и той календар да следи на Дафа цикъла Rolling Eyes

# 537
При теб вече може и да знае, но при нас все още е в неведение, освен ако няма и той календар да следи на Дафа цикъла Rolling Eyes

Охх опитвам да си го представя как брои дните от последните изнервени дни на Дефне  Twisted Evil Twisted Evil Не ми се получава  hahaha hahaha

# 538

Охх опитвам да си го представя как брои дните от последните изнервени дни на Дефне  Twisted Evil Twisted Evil Не ми се получава  hahaha hahaha

Ъ? HELP?

- Шо мъ снимъш ма Гюпсе? Я донси една бутилка, че тъз е празна...

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 21:26 от Slawena

# 539

- Шо мъ снимъш бе? Я донси една бутилка, че тъз е празна...

Бу не  #Crazy #Crazy

Според мъжете жените са най- изнервени по време на цикъл  Whistling Та ако Йомер се замисли и реши да брои дните ще си е доста шантаво  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт