Два часа по късно
Леглото ми отдавна не е в родилеската спалня и сега съм между двамата. Ако знаете колко съм щастлива! До сега им обяснявах на висок глас колко е важно бебето да прекарва повече време с родителите си и как това се отразява на психическото му развитие. Имах и желание да си поговорим с тати и за други аспекти от живота, но уви. Той вече е заспал, явно моята лекция е била много увлекателна и поучителна и сега я анализира на сън. А това до носа му какво е? Дрънкалата ми! Откога я търся точно тази, даже си мислех че Исо я е взел за да я изучава, нали се интересува от техника и сега е на етап да разглобява всичко. Тате...Тате...Бам-бам една дрънкалка по носа...Тате! Бам още една...Тате, хайде събуди се де! Искам да си поговорим за глобалното затопляне и влиянието му върху световния пазар на дамски обувки...Май с теб успех няма да имам, ами на вземи ми дрънкалката, утре да си поиграеш с нея. Аз ще си посмуча юмручето... Мамо? Мамо..Мамо, искам от онзи сок от моркови който ми даде днес, че все мляко ми омръзна ...Мамо! И тя ли спи? А шишето ми...Дали няма сок в там? Как да стигна до него? ... Не става, нещо не мога да го хвана...Опс, отиде до корема на мама... Да взема пък да се опитам да заспя...Може и песничка да си попея...
Час по късно...
Шепнешком да не ме събудят уж...Аз не спя, утре какво ще правя...
- Йомер, събуди се! Йомер? Водите ми май са изтекли!
- А???
- Йомер, цялата съм мокра.
- Дефне, колко пъти ще раждаш тази година? Затиснала си шишето на Каро под себе си и водата се е изляла... Водите ти изтекли...Хайде заспивай...
- Ама матрака и той е мокър...
- Добре, добре... ти върви в стаята за гости, а ние с Каро ще спим в нейната стая.
А баща ми чувам те...Но как ще се съберем двамата в моето креватче? И заека да махнем пак няма да има място....Каква дилема?
, че май ми се доспа
утре ще четеш как продължава кратката семейна идилия на Ипликчи

Ако не беше сигурно, че сериала му ще е по Стар щях да предположа, че ще е новия терорист в Arka Sokaklar