Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 808
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка
По-лош Наде, ама и като главния там няма да го върна  Mr. Green

# 541

Вярно   е че Керем бос няма току така да изпусне златната си кокошка

Ясно ни е за мълчанието на брадатко и Ча  така , че търпение  ! Mr. Green

Марги като спомена за песните в дизитата има тъжни песни . Бени унутма   е тъжна песен .Не и знам заглавието но на два пъти я пускаха   една  песен в Ичардето , за която се пее за бащата и братята .

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 14:09 от femmi2

# 542
  • Пришълец
Не е изключено сега след кончината на Мелека да загине и милиционера. Ча от своя страна ако е отворен за предложения ще е следващата гост-звезда във Фи-то tooth Ще има доволни tooth
Феми, Не ме забравяй мисля се превежда заглавието на бг Peace Хубави бяха песните в АФК, онази от 52-53 еп. ли беше (като Емир удари Фера) ми харесва.

Сега колкото и да злобеят някои по адрес на първия му сериал, навън в пряка конкуренция между двата,  нещата лъсват, лъсват дори и когато първият се излъчи след втория  smile3533 smile3534
Вярно, вярно Laughing, аз между другото си мислех, че вторият се гледа заради заслугите на Ча в първия, но това важи най-вече за страните, в които се излъчват по реда на заснемане. newsm47 Ето че изправени един срещу друг  box показват немного по-различни резултати от тези, на които сме свикнали Mr. Green И в пределите на родината си изкуствено надутия балон се спука в един момент и финалът не беше според очакванията smile3502, какво да говорим за задграничните успехи Mr. Green

# 543
  • Варненска клюкарка
Марги то не е лъжа- много хора го загледаха най-вече по причина участието на Ча! И аз бях една от тях, имах големи очаквания... това АЯ, това Едже Йоренч....ехеее... Колкото очаквах и се надявах, дваж повече се разочаровах Rolling Eyes
Веднъж ми стигаше да гледам Ча като влюбен студент, но ми го предложиха такъв още два пъти.... Ичерде беше като свеж полъх- може не всичко да му е наред, но е различен.

# 544
  Марги имах предвид песента в Ичардето  , че не и знам заглавието . Пуснаха я в началото на сезона в  един от епизодите и сега в изминалия .    Музиката на Тойгар ме кефи  на екшъна .

Дуня на тая снимка  бива бе   Joyсигурно е фотошопирана  Joy чЕлото и не е толкоз големо

Марги гушни ме че  още не ми е минало  Sad

Дидето  Heart Eyes иска  на кастинг  като убиха главната  ама нИ знае , че ние с тебе  още в началото щяхме да одим при мИлиционера   Joy можеха ни земат  в пълнежа и да изритаме  Дуда  newsm48 Joy   Не че Чачи размита за нас  hahaha   ти се майтапиш ,че съм имала шансове  за ролята  

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 14:02 от femmi2

# 545
  • Пришълец
Фемиии, ще те гушна разбира се Hug,
Ние с теб преди Диана смятахме да ходим на кастинг Mr. Green, даа за ролята на Мелека щяха да те вземат Laughing, пък мен за Сема, репликите обаче са малко и това щеше да представлява огромен проблем Mr. Green
Ето ти милиционер, много хубав Heart Eyes

# 546
  • Варненска клюкарка
Нова Peace Тука пък толкова слабичка ми се вижда, краката и са като клечки newsm78

# 547
Здравейтеее. wavey
Харесва ми Хазал на последната нова фотка.
Тези дни мярнах снимки на Ча от началото на Вътре, ми той там направо си имаше косица, защо им беше да го орапончавт чак толкова много, не разбирам!?! Rolling Eyes
Скрит текст:
Лелееее момичета, снощния епизод на № бе огън, Crazy Heart Eyes Embarassed не очаквах, че ще видя нещо подобно предвид техния СЕМ, който е като биг брадър. Mr. Green В същото време се спуках от хилеж с различни комични ситуации, през сълзи се смях. Joy
Демет и Фуркан направо ни отвинтиха главите. #Crazy ooooh!
Млади актьори, без особен опит като такива, кога задобряха толкова много!? Thinking
Не знам кое как е, но знам, че след АФК изпитвам абсолютно същите сериални емоции(и друг път съм го казвала) и се радвам, че ми се случва, защото си мислех, че вече никога не би ми се случило.
Като цяло съм доволна от рейта, има повишение в Тотала, но предвид огнената серия очаквах да е още по-добър, нооооо комшиите са били на футболна вълна. Нищо, това ми стига, дано да е все така стабилен Praynig и да има втори сезон Praynig както се говори.

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 11:10 от Neidjal

# 548
  • Варненска клюкарка
Да, хубава Хазал Peace И нашия зет мишока е наоколо, видях и негова снимка с момчетата.

Нова, с фенка.... А фенката май е някаква латина newsm78

Наде в началото и косицата по-дълга и брадицата я няма и на кг по го биваше.... Тези дни го мернах в спомените му като се запознаваше с Мелек.

ПП Радвам се че си намерила сериал, който да ти харесва Peace

# 549
 Слънчев ден  Nature Sun With Face

Хубава Heart Eyes Хазалка 

мишока  и той има фенове  Joy

организето па не спряха  се фоткат пфууу разбрахмИ че Дуда  е с късмет

#Crazy
 тва ново ли е  от бума  newsm78

# 550
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Тук съм  Hug, прочетох всичко дето сте писали и веднагически забравих 99% от прочетеното.  Mr. Green
Наде, браво на детето ти!  thumbsup
Много ми е мъчно, че няма да мяркам в оставащите 8 серии греещото лице на Бенсу, и още повече ми е мъчно, че ми отнеха искрицата надежда за мъничко минутки на любов и щастие за Сарп и Мелек.
Започнах да гледам серията онлайн, но после мъжо се прибра и ... бЕх до там. Не можах и до първите реклами да го докарам, но някак и не ме тегли да си я пусна с превода, че ревящите ми идват малко в повече.
Оценявам качествата на Арас, но на мен от самото начало на сериала на места ми е странен в пресъздаваните емоции. Често не го разбирам страда ли, смее ли се, иронизира ли ... Може би режисьорът някак не успя да ме убеди в емоционалния дисбаланс на героя, ако е целял да ни покаже това. Бих казала, че има нещо не съвсем доизкусурено в образа на Мерт. Thinking

Ама карай! Мен вече ми орязаха частично тръпката и останалите 8 серии не ме блазнят чак толкова. Rolling Eyes

# 551
  • Варненска клюкарка
Това ми хареса Heart Eyes

# 552
Добро утро  Hug Hug Hug Hug  

ИМАЛИ СМЕ ФРАГ  #Crazy newsm78

....

Мелек :
– Записвам това видео, за всеки случай, ако не мога да се видя с вас и да ви разкажа ....
– Надявам се , че ще намерите този запис...и ще узнаете истината .
– С нетърпение чакам да ви кажа за това....
– Сарп
– Мерт
– Вие сте братя !

Защо имам чувство , че пак ще ни излъжат ....кой знае какъв запис чуват двамата , и кой точно ще намери записа на Мелек . Въпреки , че вече нямам търпение да разберат един за друг . Освен точката на кипене с омразата между двамата да е на избухване та реакцията им като чуват истината да е такава  newsm78

Мерт даже се разочарова , от това което чу  newsm78 Надали е записа на Мелек

------------------------------------------------------------------------------------

Нов проект на Чаатай!

В: За нов проект на известния актьор Чаатай Улусой, който сега се снима в ролята на Сарп в сериала  "Вътре", вие първи ще узнаете от нас  ..

Победителят  в конкурса Best Model, и получилият в същата  вечер предложение да се снима  в сериала АФК, Чаатай Улусой , успя да достигне да бъде на едно ниво с най-любимите  актьори в Турция. Снимайки се този сезон в сериала"Вътре", той продължава да се изкачва към върха на своя успех .
Привлекателният актьор, олицетворящ комисар Сарп,  този път се снима заедно с Арас Булут  Ийнемли, Четин Текиндор, Мустафа Уурлу и Бенсу Сорал.
Проектът, който беше запланиран като продължителност за  39 серии, се приближава към своя финал  и сега вече Чаатай Улусой е  поставил своя подпис под нов проект.

Чаатай Улусой, който в последно време работеше с компанията  Ай Япъм: Прилив, Делибал, Вътре, сега е дал съгласие за сътрудничество с друга компания. Съгласно този договор, който в този момент се пази  в тайна, в скоро време Чаатай Улусой ще се яви пред нас с нов филм. По миналата година известният актьор също се снима през летните месеци във филма Делибал.

В:И така, нов проект, с нова кино компания  този филм ще се снима през лятото . Да, ти знаеш ли, че телефона на  Чагатай и Хазал Кая блокира?
Дама:Защо?
В:Защото, сериала на Ферия в този момент се излъчва  в Аржентина, и е  станал феномен, и зрителите оттам  постоянно отправят съобщения в социалните медии. Съобщенията са толкова  много, че телефоните блокираха.
Дама:Да, всъщност това беше много интересен  сериал. Аз също го гледах . На мен също много ми хареса ...

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 09:05 от diana72

# 553
  • Варненска клюкарка
Диде wavey

Аз също мисля че пак ще ни намятат по дърветата с тоя фраг. Гледах го снощи, но съм сигурна че съобщението от Мелек ще го чуе друг, то вървеше за фон, показаха само как Сарп взима камерата и гледа нещо там, но не и че наистина чува това което говори Мелек. А и не знам защо но съм някак убедена че тайната ще се разкрие почти в края на сериала, дори може единият от братята вече да не е между живите, когато се разбере Rolling Eyes

На мен сякаш много не ми се вярва Ча да е подписал с друга компания newsm78 Дано не е, че въпросните Тафф нямат силни филми, повече го докарват от приказки и фенска любов Rolling Eyes
Шегата за телефоните на Ча и Хазал ме разсмя hahaha

# 554
  • Пришълец
Ох, не мога да сдържа ще подскоча веднъж от радост ако има наистина заплануван филм за лятото newsm44 newsm68, по-кратко е, не е с продължителност на сериал. А дано Party
Снощи изгледах няколко сцени от епизода на Ичердето, т.е. последният излъчен до момента, смъртта на Мелек. Не плаках, но настръхнах Peace В болницата с последни сили погали Мерт и как си отпусна ръката Rolling Eyes, а после лежаща безжизнена, но красива в същия момент.... Rolling Eyes В общи линии Бенсуто ме трогна в случая, другите не чак толкова.

Дали на партньорката на ЧачитУ във филма името ѝ ще започва с Д? newsm78 Mr. Green Все на такива му върви Mr. Green Дуйгу, Джейда, Дамла.... при изговор все си е Д Laughing Коя ли ще е следващата? Mr. Green
Оооо, ама на Хазал що ѝ отложиха дизито Mr. Green, да запея тихо песента за Непрежалимите Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт