Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 483

• 31 811
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
 Наде и аз се присетих за Габунчето .  Пишеше в Кирилик темата .

Последно си писахме на лични   и каза , че е заета и Вътре не е  гледала . Габелфита нови няма . Дано да е добре   Praynig

Цитат
Аргентинский телеканал 13 принял решение прекратить показ сериала Прилив в связи с низкими рейтингами

ха , ха  hahaha hahaha великото произведение го спират  що ли ?

АфК   ги разби  hahaha

# 526
  • Варненска клюкарка
Преди време Габка беше писала в кафето че имала много работа, т.е. заела се е с още, освен тази която си имаше.... Дано не греша, но мисля че беше писала че се е заела и с някакви преводи от английски newsm78 И в Т не пише често, а там беше по редовна.

Цитат
Аргентинский телеканал 13 принял решение прекратить показ сериала Прилив в связи с низкими рейтингами

Мдаам, рейтингите в Аржентина много паднаха и сериалът беше преместен от праймтайма в друг тайм слот но там даже по-лошо стана.... Аз мислех че предвид лошите резултати, може би ще го метнат някъде в ранните сутрешни часове, но по написаното излиза че въобще го свалят от програмата. До края на седмицата го нямало, а там го излъчваха всеки ден. Руските фенки пишат че може би от понеделник ще го има но в нов тайм слот. Ще се чуе. И да го спрат няма да му е за пръв път- в Румъния 2 пъти го сваляха от ефир, в Грузия така и не го продължиха след спирането, в Литва и Латвия го даваха в часовете 13-15 ч. през уикенда..... Най-добрите му резултати са в Чили, но там Фериха ги счупи и продължава да чупи собствените си.... Единственото за което мога да съжалявам в случая е, че в него участва Чаатай и в този смисъл случващото се е обидно за него.
В Аржентина първият и вторият Чачови сериали започнаха излъчване със седмица разлика. Очевидно втория не издържа пряката конкуренция с първиая Чачов образ. И двата имат слабости в сценария, но Прилива е глупост до глупост, да не говорим че прехваленото пеене във втория си го харесваха само в Турция и няма как по този параграф да избие цифра зад граница. Рекламен водевил както го нарече Профи hahaha Продуктово позициониране до продуктовото позициониране плюс пеене, плюнчене и местене от маса на маса.
Наскоро ви метнах една дискусия как се разнасят легендите за Прилива, имаше такива които мислеха че бил най-добрият турски сериал стигал бил 20% рейтинг Joy Ти да видиш, как сами се въвеждат в заблуждение и си вярват Joy И какви учудени имаше като им метнаха таблицата с истинските цифри....

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 15:20 от Беллора

# 527
 wavey

Ча с награда за най-добър филмов актьор.

# 528
  • Варненска клюкарка

Гьозде, някъде си.... Wink До нея е колежката и от Мелодията на сърцето Аслъ Тандоан Peace  Аслъ имаше повече химия с Гьозде, отколкото с някой от главните tooth Явно от работата си по Мелодията преди 10 години са си останали близки, наскоро пак имаха общи снимки от някъде.....

Аман с тези награждавания ooooh! При комшиите наградите по количество като белия боб- има за всички. Сега пък Ча за най-добър актьор- За Делибала ли, за цялостен принос ли( ще рече човек че е изиграл 50 филмови роли) А Делибалската беше преди 2 години, със същия успех могат да си наградят някой за ролята му преди 8... примерно hahaha

# 529
Скрит текст:
Гьозде, някъде си.... Wink До нея е колежката и от Мелодията на сърцето Аслъ Тандоан Peace  Аслъ имаше повече химия с Гьозде, отколкото с някой от главните tooth Явно от работата си по Мелодията преди 10 години са си останали близки, наскоро пак имаха общи снимки от някъде.....

Аман с тези награждавания ooooh! При комшиите наградите по количество като белия боб- има за всички. Сега пък Ча за най-добър актьор- За Делибала ли, за цялостен принос ли( ще рече човек че е изиграл 50 филмови роли) А Делибалската беше преди 2 години, със същия успех могат да си наградят някой за ролята му преди 8... примерно hahaha
Ай стига и ти де, Laughing love001 все пак не е награда на таксиметровите шофьори. Mr. Green rotfImao rotfImbo

# 530
  • Пришълец
Здравейте Party Hug
Липсвате ми, беше ми любопитно и за Мелек. Яка драма, а? Rolling Eyes
Ако се вижда нещо, за Дидка е Grinning,

Бел, така е, турските награди са от типа „за всекиго по нещо” Laughing
И за СС и Керо съм съгласна- приличат си в лице Peace, според някои фенове и в тяло. В колаж бяха сглобили главата на Серенай върху тялото на Керем и доста добър беше крайният резултат- първоначално даже не разбрах на какво се смееха хората, които коментираха помежду си....

Наде, достоен човек сте отгледали smile3501, като на филм е споделеното. Не съм ставала свидетел на подобно нещо. Браво Peace

Ето ви Габелфи, едно много ”специално” да не говорим пък колко добре изпипано hahaha

# 531
Охоооо, Марги, Grinning завърна ли се вече за постоянно сред нас, или пак, ще зачезнеш?
Ай сЯ, нека има награди, нека има хубави поводи за награждаване, а за сходството между Керо и Серо от всякакъв характер съм съгласна.

# 532
  • Варненска клюкарка
Маргиии Hug

Това Габелфи, освен че заблуди някои от маалата, беше лайкнато и от Ферзан Йозпетек Peace Габа е майсторка Heart Eyes

Онова с разменените глави и аз не го разбрах що се хилят някои, после като обясниха и аз почнах... направо прихнах hahaha Но е вярно, влюбените започват да си приличат и при въпросните ако не е макиажа и прическата при едната половинка, са си направо лика-прилика Mr. Green Та колкото и да ги кълнат някои да си раждат моркови и други зеленчуци, това не променя факта че там явно има любов tooth

ПП Ох Наде, подсети ме за наградите на таксиметровите шофьори,  наскоро  докато търсех нещо, попаднах на снимката, запазила съм я hahaha  То просто си беше уникална тъпотия hahaha Ама после писаха че са  дали наградата не на тази която бяха номинирали, а на съвсем неизвестно име hahaha Явно известната номинирана този път си беше платила да не я награждават че голям срам rotfImbo

# 533
  • Пришълец
Наде, очаква се пак леко прекъсване Laughing, но днес съм тук. Laughing
Сходство между Серо и Керо от всякакъв характер, определено Peace Между другото приличат хем на щастлива двойка, хем на чиста проба позьори Twisted Evil

Ама наградата на таксиметровите шофьори била присъдена в частност на нея ли, аз мислех на дизито, което ми е не по-малко абсурдно Mr. Green

# 534
  • Варненска клюкарка
Марги, номинирана беше точно тя, за актриса Peace сега не ми се търси рекламния колаж, ако го намеря ще ти покажа Peace След известно време излезе инфо че наградата е получила някаква чието име виждах за пръв път hahaha

О да, и позьори са, но има и други като тях, които макар и да се обичат, като започнат да се лигавят прекаляват- на първо четене се сещам за Бурак и Фахрие Peace

# 535
  • Пришълец
Марги, номинирана беше точно тя, за актриса Peace сега не ми се търси рекламния колаж, ако го намеря ще ти покажа Peace След известно време излезе инфо че наградата е получила някаква чието име виждах за пръв път hahaha
И в крайна сметка СС си е останала само с номинацията Joy
Бел, ако пак ти попадне и не забравиш може да го метнеш насам Laughing

Цитат
О да, и позьори са, но има и други като тях, които макар и да се обичат, като започнат да се лигавят прекаляват- на първо четене се сещам за Бурак и Фахрие Peace
Мани, големи кифльоци в това отношение са някои Laughing

# 536
 Маргииии  Hug

Как мина в унито ?     Комшулъка нямат равни в драмите . Вместо да те разтоварват те натоварват  ooooh! За тва загледах черешите  щото е като комедия .

Възела  и там драми и  рев за тва не съм го почвала .  Надето   го следеше   от нея знам .

инфо но са слухове  Peace

Цитат
⚡По просочившейся в турецкую прессу информации Чагатай Улусой договорился с телекомпанией Taff Pictures о работе над новым фильмом, съемки которого начнутся сразу же после окончания работы над сериалом Внутри. Компания ранее работала над такими проектами как Брат мой с Бураком Озчивитом, Бесконечная любовь с Муратом Йылдырымом и Фахрие Эвджен, Вместо нас двоих с Серенай Сарыкая и Неджатом Ишлером, Плохой парень с Толгой Сарыташем. Интересно, что в ее портфолио нет ни одного сериала. Впрочем, основатель Taff Pictures хорошо известен всем поклонникам турецкого кино - это Тимур Савджи, в активе которого такие сериалы как Великолепный век, Королек - птичка певчая, До самой смерти и Обещание. Съемки фильма запланированы на это лето, поэтому не исключено, что к новому телевизионному сезону Чагатай успеет заключить контракт на новый сериал, оставшись без законного летнего отдыха

хъммм    Thinking  ако е само за филм с Тимур Саваджъ добре но не ми се ще за сериал да подписва .  Тимур  е продуцент на окаполото дизи на Акюрек

в АЯ   Ча си е добре там

Crazy

Скрит текст:
https://pp.userapi.com/c637819/v637819410/4d1e5/Hm2X2okVdHU.jpg

hahaha Joy

https://twitter.com/ErtugrulAycan/status/856779469624836096

не е смешно ама тия оплакват Мелек с хълва  пред телевизора  Joy

Бенсу с фотографа на Ичардето

Последна редакция: чт, 27 апр 2017, 14:06 от femmi2

# 537
  • Пришълец
Феми, още не е минало нищо, големият ден наближава Joy ама ми изпуши главата от хомо- и хетероскедастичността. Няма да се оплаквам Mr. Green, ще гледам да не се издъня....
Много драма в комшийските дизита Peace, в състояние са няколко думи да те разплачат дори, може и сцена, може и песен (малко са турските, които харесвам и са все такива, които съм чула в дизита)... Едни по-силно, други по-слабо въздействат. Най-прясно ми е усещането от Парчетата и смъртта на Гюлсерен. Не толкова убийството, колкото последвалите събития. Болката в душите на момичетата, които остави на грижата на баща им и другата майка.... Поплаках Rolling Eyes Та в този ред на мисли, наистина ако е драма да е турска, реалистична донякъде, натоварва те и те кара да настръхнеш.

И децата-актьори са им много добри Peace, визирам тези в Ичердето. Не знам в кой от двата ми изгледани епизода се радвах на малките Мелек и Мерт Heart Eyes, голяма работа са Peace

Няма да е лошо лятото Ча да поработи и над едно филмче smile3539, че после навярно ще се отдаде на заслужена почивка с.... Mr. Green А ако наистина ще опита с нещо различно-дано да е за добро Praynig, не знам доколко успешни са споменатите продукции.

Цитат на: femmi2
https://twitter.com/ErtugrulAycan/status/856779469624836096

не е смешно ама тия оплакват Мелек с хълва  пред телевизора  Joy

Сори, ама как да не е Joy Не мога да си представя едновременно да хълцам и да нагъвам хълва Joy, прекалено навлезли У филма.

Последна редакция: ср, 26 апр 2017, 18:05 от Маргарита Н.

# 538
  • Варненска клюкарка
ТИМС откак си приключиха ВВ са много зле, всичките им сериали след него едва кретат, наскоро приключиха и голямата си надежда за успех с Енгин и Фахрие. Тимур Савджъ глътна малко свеж въздух с новия си сериал Сьоз ( да същия дето диша във врата на Ичерде) но там е съпродуцент с Бурак Съяшар Peace  Дано не е вярно инфото за  Таф защото от изброените им игрални филми никой не струва.

Всъщност мисля че няма да е вярно!  smile3506 Ча е в АЯ, а там биг боса ще го мота до последно и ще изстиска каквото може от него, друг толкова перспективен като Ча няма.  Naughty Договор- моговор лесно няма да се откачи от там Ча Peace Керем Чатай го грабна още топъл от Фатих Аксой, взе го едва приключил първия си сериал с всичките рискове на потенциален обвиняем и т.н. Всъщност ако не се лъжа за новия му проект се разчу че ще е с АЯ още в края на 2012 г. още преди да се излъчи последната серия на ПЕ, така че смятайте Mr. Green  През февруари следващата година, Еджето се яви като говорител че имали предвид случилото се (ареста му) но нямали притеснения... Е как да се притесняват, бяха опипали златната кокошка Mr. Green
Никой преди Ча не е правил такова влизане в сериалната индустрия, почти през целия втори сезон първият му сериал беше начело на седмичния рейтинг, а по-надолу от второто място не е падал, във време когато на екран бяха КГ, КВФ и Долината на вълците.... И големия Биг бос разбра че каквото и да става не бива да го изпуска и сега каквото и да му струва, пак няма да го изпусне Peace
Сега колкото и да злобеят някои по адрес на първия му сериал, навън в пряка конкуренция между двата,  нещата лъсват, лъсват дори и когато първият се излъчи след втория  smile3533 smile3534

ПП Аз пък искам Ча в интернет проект Mr. Green да бъде лош, да пие да бие, да пуши.... и други неща да прави Mr. Green Ако може и по-малко да рИве  Mr. Green

# 539
Ох Ивчеее, ох. Joy
Многооо как да кажа, Laughing интересно се изразяваш, Mr. Green бум-прас право в целта. smile3521
И к'во викаш, Mr. Green искаш го лош, ама колко, много ли, колкото са лоши във Фи-то ли, или още по-лош!? tooth

Общи условия

Активация на акаунт