Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 955
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Зелено човече, яслите в 68 ОДЗ смесен набор ли са? Някое друго дете, прието на ясла в "Ран Босилек" има ли?

Да попитам дали имате отзиви за тази ясла/градина, че има шанс да ни изтеглят на класирането в събота (освободило се е едно място), а аз не зная нищо за нея. Свекърва ми живее срещу яслата, ние сме в 5-ти?Синът ми е набор 2015 и не може още да се храни сам, не говори и сме още с памперс и ми е притеснено за отношението на персонала.

# 166
  • София
Аз имам инфо от първа ръка само от градината. За яслата питах Зеленото човече в предната или по-предната тема. Върни малко назад, има много информативен нейн пост Peace Успех и дано ви класират!
Допълвам се- гледам, че в 41 СДЯ има 20 и кусур места- ако не ви е проблем пътуването, препоръчвам ви я с две ръце! Голямото ми дете тръгна там на година и три месеца и със сигурност не говореше, носеше памперс и не се хранеше сам. Всичко научи там.

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 21:42 от Beeps

# 167
+1 За 41СДЯ. Уникална ясла, и персонал.

# 168
Ехее,супер!Ние живеем срещу Ран Босилек,виждам я през прозореца и би ми било много удобно,но нямахме шанс там.Играх на сигурно и кандидатствахме и ни приеха в 41-ва СДЯ.Далече ми е,но щом сте толкова доволни,поне за отношението няма да се тревожа.Радвам се,че направихме правилният избор  Praynig

# 169
  • София
5 група. Сестри Христова и Маркова. С Христова ревахме като трябваше да си ходи за градина.
Една лоша дума не мога да кажа.

# 170
Здравейте! Нас ни приеха в 68-ма "Ран Босилек" . 2015, 2-ра яслена група. Ходи от 10 месечен, не говори, понякога яде сам, но не разчитам на това и тепърва ще махаме памперс. Но пък сигурно ще отложа тръгването поне до януари.

# 171
  • София
Тигролина, скоро писах за 68-ма градина. Ако има нещо конкретно - питай. Ето какво се сещам по питаното от теб:
Децата в двете яслени групи (смесени) и масово постъпват с памперс. Слагат ги на гърне, не съм имала някакви фрапиращи ситуации (да си го взема отдавна наакан и подобни). Хранят и помагат с храненето. Моите деца са 2 1/2 ЗВБ, така че си се хранеха самички, но помня ясно как и с двамата (батко е бил в Козлодуй на ясла) бяха много впечатлени от персонала. Та чак бяха водили директорката да ги види как сами си ядат  Joy Така че спокойно, масово е положението с храненето на дечицата по яслите. За говоренето е повече от ясно, че много от децата са мънички и още не говорят. Идва педагог 2 пъти седмично и музикална учителка 2 пъти седмично. Сега гледам, че вече и английски от яслата имат обявен, като допълнително платено занимание.
Аз като цяло съм доволна. Основната ми мъка е недостатъчното извеждане на децата, НО съм напълно наясно, че с това количество персонал и деца правят всичко възможно. Не съм имала някакви хард конфликти, неразбиране, проблеми. При питане винаги са ми откликвали с информация за детето и деня му. Познавайки си диванетата - актуална, не просто за всички деца да казват едно и също. Чувала съм обяснения към други майки - определено ако има проблем, си казват. Имахме детенце с по-трудна адаптация, там всеки ден отчитаха на майката кога е спряло да плаче. В момента е трета група, при щерката, най-добрият футболист на групата  Mr. Green
Разбира се, като майка, никога не можем да сме хиляда процента доволни, дори когато самите ние се грижим за децата си  Peace

# 172
  • София
5 група. Сестри Христова и Маркова. С Христова ревахме като трябваше да си ходи за градина.
Една лоша дума не мога да кажа.
И моето дете беше при Маркова и Христова, уникални са! И ние си поплакахме на раздяла, че и сега се насълзих от спомена........ Те махнаха памперса, научиха я да се храни сама и са много, много мили и търпеливи. Гласувам за тази ясла!!! Който има чуденки и колебания за 41 СДЯ, спокойно може да ги забрави Simple Smile После получавате цяла една точка и влизате в която градина искате.

# 173
Благодаря за отговорите. Синът ми е записан в 128 СДЯ Слънце ( там ни приеха), но за тази ясла не намерих нито един отзив, а за Ран Босилек утре ще разбера дали ще ни вземат, 4 деца се борят за единственото останало място.

# 174
  • София
Днес си купих много хубави ягоди от жената на метрото (станция Люлин). И череши взех. Не са супер сладки, но малкия няма да им прости Simple Smile

# 175
Днес си купих много хубави ягоди от жената на метрото (станция Люлин). И череши взех. Не са супер сладки, но малкия няма да им прости Simple Smile

Аз плодове взимам от Димитър Петков - пазара (там работя). Взех БГ ягоди за 2,50 лв./кг. и бяха много сладки. Череши още не съм купувала,не знам и по колко вървят.

# 176
  • 1st floor
Аз пък ядох ягоди от кооперативния, сергия точно срещу маслините, продава едно младо момиче. Връщах се за още!  Heart Eyes Цената беше 3,50 за кг. На метрото колко струват? Simple Smile

# 177
Аз си взимам от метростанция Сливница. Онзи ден имаше и кайсии. Жената ми каза, че са гръцки, но много сладки. Така се и оказа, наистина бяха супер сладки.

# 178
  • София
От шатричкта на Люлин и ние вече 3та година си купуваме черешки. До пазара така и не мога да стигна.

# 179
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!

Препоръчайте бюро за превод и легализации, моля.
Читави, коректни и да са на поносими цени.
Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт