Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 956
  • 768
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Интересува ме дали в предучилищните групи във вашите детски градини се използват за надграждане на знанията и други помагала извън стандатните от поредиците "Ръка за ръка", "Моливко" и т.н. Също така, каква е практиката във вашата градина по отношение гледането на телевизия/филмчета? Организират ли се при вас открити уроци през годината от учителите-титуляри, а не само от водещите на допълнителни занимания? Предварително благодаря!

# 151
Моят син беше предучилищна миналата година. Не са ползвали други материали, освен разни разпечатки от Крокотак. Пускали са им филмчета само следобед, при лошо време, иначе са навън. В нашата градина, всеки вторник беше отворен ден, можехме да отидем и да гледаме урока.

# 152
  • София
Открити уроци по всичко има при нас в края на учебната година - м. април и м. май някъде.
Има логопед, психолог и ресурсен за деца със СОП.
Учат по обикновената програма, добре се справят.
68-ма градина е това, в Люлин 7.

# 153
Здравейте,искам да попитам къде в люлин има дърво бял бъз ,ако сте срещали в Люлин или около Люлин ще съм благодарна да ми кажете.

# 154
Яко бъз има около станция Сливница, но аз си го бера за сок от Железница.

# 155
благодаря

# 156
Бъз в Люлин има точно пред читалище „пламък” в Люлин 7, първият висок блок след kfc посока тунела.
Да ви питам за училище, първи втори клас, ако е смесена занималня от 2 класа, спрявят ли се лесно децата, разбират ли домашното или е само преписване от дъската. И какво е мнението ви за обучението и дисциплината в 96 и 97 СУ, специално малките класове. Второто има нова директорка, но имам почти преки впечатления от преди пет-шест години, търся мнения.
В повечето градини обикновено на полугодие има един открит урок с учителите и по един от допълнителните занимания, обикновено към края на учебната година. И в нашата родителят може да посети всяко едно. И  в зависимост от причината уведомява и има съгласие от директора и преподавателя. Не е имало проблем с такова присъствие досега.

# 157
Синът ми завършва сега 4. клас и класната му ще поеме първокласниците. Прекрасна жена и прекрасен учител! Много ще ни е мъчно- и на децата, и на родителите- за нея. Госпожа Стоева от 97 СУ.

# 158
Синът ми завършва сега 4. клас и класната му ще поеме първокласниците. Прекрасна жена и прекрасен учител! Много ще ни е мъчно- и на децата, и на родителите- за нея. Госпожа Стоева от 97 СУ.
За нея ми казаха майки, че имало много желаещи, ние не сме от микрорайона, може би ще сме при една от другите, обявени в сайта - Грозданова или Маркова.
Щом като и Вие, и детето сте доволни от учебния процес, явно има подобрение. Дано случим на класна.

# 159
Да, другите също са на високо ниво. Начална степен е доста силна в 97 СУ, по-нагоре вече- май не чак толкова... Сега новата директорка се опитва да променя нещата.

# 160
  • София
А как е предучилищната група в 97 соу? Изобщо се чудя по-добре ли е предучилищната да е в училище или в детската градина?

# 161
Успокоявам се, явно че са учителки с опит.
И аз за дребното се чудя за предучилищна в училището. Мисля, че сега е до обяд, обаче. Условията за предучилищната ми допаднаха, както и госпожата, но не знам дали се сменят.  Явно новата директорка променя доста неща, дано в положителна посока за учениците.
Ако детето се чуства добре в градината, по-добре там. Ако нещо не ви допада, особено трета група, по-добре четвърта да е в училище, отколкото в друга група в градината, или друга градина. Катпо минус - някои предучилищни са до обяд.

# 162
Предучилищна в училище е само до обед. Ако можете да си го позволите (т.е не работите цял ден).
Знам, че и в 40-то има предучилищна група.

# 163
  • София
Предучилищна в училище е само до обед. Ако можете да си го позволите (т.е не работите цял ден).
Знам, че и в 40-то има предучилищна група.

освен това почиват, когато са ваканция учениците...

# 164
  • София
Честито завършване! Радвайте се, че сте имали такъв учител! Това е важно за детето за цял живот!

Общи условия

Активация на акаунт