Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 964
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
Ухапаните - преди или след планираното пръскане се е случило?

Писах и аз  Simple Smile

# 136
  • София
Ухапаните - преди или след планираното пръскане се е случило?

Писах и аз  Simple Smile
Не знам при нас дали са пръскали. Не са предупреждавали от училището, не съм виждала и табели.

# 137
  • София
Зелено човече, яслите в 68 ОДЗ смесен набор ли са? Някое друго дете, прието на ясла в "Ран Босилек" има ли?

Смесени са, да. 2 групи са. Моите малките там изкараха по една година.

# 138
Аз не видях в 56-то табели, че е пръскано...
Само да кажа, че в 12 ДКЦ ни изследваха кърлежа, не е нужно да се носи в Центъра по заразни и паразитни болести.

# 139
  • София
Аз не видях в 56-то табели, че е пръскано...
Само да кажа, че в 12 ДКЦ ни изследваха кърлежа, не е нужно да се носи в Центъра по заразни и паразитни болести.
Благодаря за информацията, но се надявам да не ми се налага да се възползвам от нея.

А за пръскането... може да не са стигнали до нас.
Но пък окосиха тревата.

# 140
  • София
Олееее, какво сладко кафе са отворили в осма част до изхода на метрото на спирка Люлин! То май и преди работеше, после дълго време беше затворено, а сега е много красиво отремонтирано и изпипано. Вижда се, че е вложена много любов и лично отношение просто.
Миналата седмица висяхме цял ден. Дочух, че планирали да облагородят тревите наоколо и да сложат пясъчник. Имаше шах и пластилин за децата, и още игри. Значи пада се в блока, където е този културен център След тунела и школата по английски - но е от задната страна, към метрото. Ако се идва от метрото, се пада изхода не към Билла, а посока Адашите - и там има една пътечка надолу към осма част. По едно време беше мръсно и прашно, но сега са асфалтирали и е удобно да се минава. Кафето е carrero, много вкусно, а има и торти, че и за хапване. Абе изкарахме цял ден там с дечурлигата. Аз си пих кафето (после и бирата), те бесняха... А правят и рождени дни, и колко беше вкусна тортатааааа (засякохме приятелчета на р.д. там, случайно, та ни почерпиха). Поинтересувах се - те я поръчват и те чака на място - супер удобно. Та горещо препоръчвам. Стори ми се и доста евтино на всичкото отгоре. Estrella се води кафето  Peace 

# 141
  • 1st floor
Аз не разбрах къде се намира.  Embarassed

# 142
Предполагам е това в оранжевото блокче, на изхода на станция Люлин, откъм Люлин 9.

# 143
Ще се пробва  Simple Smile До нас е и минавам често, но не съм сядала никога.
Аз не разбрах къде се намира.  Embarassed
Спирка Люлин, изходът от страната на Адашите.
Има една пътечка до оградата, която се вижда тук, а самото кафе в е оранжевото ново строителство, на гърба му.

Скоро направиха края на пътечката като улица, кафето се вижда в дясната част на снимката.

# 144
Тоеа близо ли е до школа АДВАНС?

# 145
Тоеа близо ли е до школа АДВАНС?
да, отстрани на блока.

# 146
  • София
ооо...ще го посетим и ние това местенце!

# 147
  • София
Точно на гръбчето май се пада на тая школа. Или поне има школа в същия блок, защото имаше родители, които си чашаха децата.

# 148
  • 1st floor
Благодаря! Схванах!  Mr. Green Ще го посетим и ние.  Laughing

# 149
Има ли някой от групата чийто дете е прието в ОДЗ Слънце в 3-ти? Ние записахме нашият палавник там и на есен с песен (или рев) на ясла. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт