Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 96 745
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте, някой знае ли координатите на платения логопед, които работи към 68 ОДЗ?
Калина Пашова, 0898879898

Писна ми от контрастни душове и на мен!!!

# 376
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Д-р Петър Дертлиев“, жк. „Люлин“ 5, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 541, бл. 546, бл. 561, бл. 565 (висока зона) бул. „Д-р Петър Дертлиев“ №129
Вчера през деня я спираха при нас (2ри).

# 377
  • Beyond the stars
Цитат

Уважаеми клиенти,

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Д-р Петър Дертлиев“, жк. „Люлин“ 5, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 541, бл. 546, бл. 561, бл. 565 (висока зона) бул. „Д-р Петър Дертлиев“ №129
Вчера през деня я спираха при нас (2ри).

Вчера изобщо нямаше при нас в 5ти  ooooh! А не сме от изброените блокове. Някаква авария четох, днес няма нищо на сайта, та да се надяваме довечера да се появи.

# 378
  • София
Вчера изобщо нямаше при нас в 5ти  ooooh! А не сме от изброените блокове. Някаква авария четох, днес няма нищо на сайта, та да се надяваме довечера да се появи.
То и ние не бяхме изброени в предното съобщение. Поне свършиха с копаенето на нашата улица. На тротоара няма поставена никаква настилка. Като завали и ще стане леко кално.

ed.
Единият тротоар вече е оправен и само положили бетон. На обяд започнаха да "ремонтират" от другата страна на улицата. Не знам точно какво правиха, но по едно време рекоха "я да идем да хапнем, че съм умрял от глад". И изключиха машината. Ми прави са... от 2 до 4 не моат да "шумят" (а звука беше покъртителен), а след 4 вече стават "часовете на майстора". Утре пък е "ден на майстора"...

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 17:56 от AnMary

# 379
Знаете ли какво ще се строи до СБА в Люлин 6?

# 380
  • София
Знаете ли какво ще се строи до СБА в Люлин 6?

Говори се, че ще е паркинг за фитнеса, който ще е на 2-я етаж над СБА.

# 381
Пак авария с топлата вода! Imp
От Топлофикация казаха, че ще я пуснат евентуално на 20-ти, петък, около обяд.
Пак 1, 2, 8 и 9 част, което ме навежда на мисълта, че си е стария проблем, само са го замазали, а не отстранили.
Добре поне, че се бяхме изкъпали. Само детето закачи малко от студената, но вече беше почти готова. Утре поливане, и петък - а дано има вече Scream

# 382
Тия много ми писнаха

# 383
  • София
Не хванах промоцията аз. Тъкмо мислех да се размажа във ваната след дребният и се замотах. Щях да се къпа със студена вода.
Голямата изрева на умряло и включихме бойлера.

# 384
  • София
Баси и нещастниците, чак на 20-ти?? В сайта не влиза нашия блок, но от снощи нямаме....

# 385
  • София
Пак авария с топлата вода! Imp
От Топлофикация казаха, че ще я пуснат евентуално на 20-ти, петък, около обяд.
Пак 1, 2, 8 и 9 част, което ме навежда на мисълта, че си е стария проблем, само са го замазали, а не отстранили.

Цитат

Уважаеми клиенти,

На 20 октомври 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Филиповско шосе“, жк. „Люлин“ 8, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Филиповско шосе“ от бул. „Сливница“ до ул. 329
Честито на печелившите Imp

Току виж и ЧЕЗ реши да се включи и да не се цепи от колектива.

# 386
Тия от топлофикация са големи майтапчии, проблемен бил участъкът, амортизиран. Ми къде спите, като е проблемен и амортизиран, ремонтирайте го овреме... Тия са още в 1965-та.

# 387
Честито на печелившите Imp

Imp Imp Imp

Тия от топлофикация са големи майтапчии, проблемен бил участъкът, амортизиран. Ми къде спите, като е проблемен и амортизиран, ремонтирайте го овреме... Тия са още в 1965-та.
Що да влагат средства в ремонт като могат да си ги мушнат в джоба и само да сложат една кръпка.

# 388
Отдавна не съм влизала във форума,но да споделя.Бях писала тук за купчина боклук до метро станция Западен парк,която седеше необезпокоявана близо година.След като писах,няколко дни по-късно минах от там и бях в шок-няма я.Изчистено е.Чак не мога да повярвам,бях свикнала вече,като част от градският пейзаж.

# 389
момичета , трябва да сменям брава на магазин - дайте някой квартален ключар, който се занимава с това

Общи условия

Активация на акаунт