Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 96 745
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Същото е и у нас.

Цитат
02 октомври 2017, 22:30

Спряно топлоподаване на следните адреси:

Целият квартал.

ж.к. Люлин 1
ж.к. Люлин 2
ж.к. Люлин 8
ж.к. Люлин 9

Но не пише кога ще свършат ремонтите.

# 361
  • 1st floor
Сутринта видях в първи работници да ровят в една шахта от която излизаше яко пара. Предполагам, че е тръба на топлофикация и се надявам бързо да отстранят проблема.
Още снощи спря в 8, добре че бяхме минали вече през банята. Дано я пуснат до довечера.
Писна ми!
Интересно, при нас имаше поне до към девет, защото никой не усети липсата й.

# 362
Не, не! Имах предвид в Люлин 8, а не че е спряла в 8 ч. Blush
Съседи казаха, че към 22 ч. е било, но не сме усетили, защото до 1 ч. си имаше леко хладка, колкото за зъбите преди лягане. Аз зацепих чак в 1 ч. като си взех душ и усетих накъде отиват работите, но успях да източа последната леко затоплена.

# 363
  • София
Влязох под душа след тренировка, задоволително се нацваках с новия шампоан и топлата вода взе да зачезва. Викам си- що не слушаш бгмамата, нищо че си в Люлин 7. Помръзнах около 3 минути в чудене как да се оправя със ситуацията или какво би направил Беър Грилс и Тя се завърна. Много шокова баня изживях.

# 364
GrinGrinGrin
Обаче не трябваше да го пишеш, да не гледаме довечера в новините репортаж как от Люлин 1, 2, 8 и 9 в посока Люлин 7 се забелязват големи групи бгмамми с хавлии на рамо Joy

# 365
Обадих се. Казаха евентуално утре.... Сладури...

# 366
При нас пуснаха малко. 38 градуса е, става за къпане. Набутах детето, дано и аз имам късмет след нея, нищо чудно да я спрат щом не е отстранена аварията...

# 367
При нас пък не е спирала - в първи съм

# 368
Знаете ли къде в София има детска вокална група, приемаща деца на 4+ години, освен в Дворца на децата? Ако е в или близо до Люлин - ощ по-добре Wink

# 369
Абе, топлата вода пак я хвана липсата... има хладка, но не и топла.....

# 370
При нас вчера следобед беше хладка (но ставаше за къпане, 38 градуса), а вечерта я пуснаха, има и сега гореща.
Дано решат проблема и да се свършва вече.

# 371
  • 1st floor
Хахаха, вече всяка сутрин,като стана, тръпна в очакване ще се къпя ли, няма ли... hahaha hahaha hahaha

# 372
вие как сте с налягането на горещата вода? При мен от вчера е много слабо.

# 373
  • 1st floor
Току що излизам от банята - всичко е ОК. Има налягане, има топла вода, има вода! Mr. Green

# 374
  • София
Здравейте, някой знае ли координатите на платения логопед, които работи към 68 ОДЗ?

Общи условия

Активация на акаунт