Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 96 745
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Къде няма да има ток? При нас в 10-ти нямаше преди два дни.

# 346
# 347
  • София
Видях в сайта на топлофикация, че е спряно топлоподаването в Люлин 1, 2, 8 и 9. Но не пише до кога.

На нас тока ни спира две нощи подред към 1-2ч., но за малко.

# 348
  • София
Ама защо да пише? Някой да не ни е длъжен с обяснения..думи нямам.

# 349
При авария не пишат, явно нещо сериозно е станало. И се от късметлиите Bowtie

# 350
  • София
При нас копаят. Размотаваше се камион с пръст и силно се надявам да зариват туй дет са го прекопали.

# 351
  • 1st floor

НеПоКоРнА, свалям ти шапка, "Не човек, а желязо..." Bowtie

hahaha Да кажа ли, че и косата успях да си измия за отрицателно време?  Mr. Green

Днес вече има топла вода, ама аз чаках да се източи със сигурност тоя път.  Joy

# 352
hahaha Да кажа ли, че и косата успях да си измия за отрицателно време?  Mr. Green
Open Mouth Joy

Днес вече има топла вода, ама аз чаках да се източи със сигурност тоя път.  Joy
Парен каша духа!:grinn:

И при нас я пуснаха, още късно през нощта даже.
И ток още имаме, въпреки че пишеше, че няма да има от 10 до 16 ч.
Явно са ни съжалили Bowtie

# 353
  • София
Днес така приятно се изненадах и се зарадвах, че за 3 ти път от идването на топлия сезон мият улиците в Люлин 8.

# 354
Мдам, видях ги и аз, те хубаво мият, но да хванат и да почистват зелените площи. Асфалтът си е чист, но като духне вятър боклуците около контейнерите се разпръскват навсякъде. Няма и кошчета в градинките, съответно хората хвърлят по земята. Преди слагаха кашони и си ги изхвърляха, беше чисто, но от дъждовете се разкапват, не е решение.
Писах преди време на общината - ни вопъл, ни стон Bowtie

# 355
Аз и друг път съм писала,колко е мръсно при нас.За пример давам купчина боклук,някакви останки от дрехи и др. седят вече почти година( появиха се преди да падне снегът) на тротоара пред метрото(спирка запъден парк).Смятайте колко се чисти на това място Rolling Eyes

# 356
Здравейте, може ли някой да ми препоръча треньор по плуване в 56-то СОУ за 5-годишно момиченце?

# 357
Пак няма топла вода. Писна ми от тия тъпаци.

# 358
  • 1st floor
Даааммм, и в първи няма ... Току що си завърших тренировката у нас и потна се запътих към банята. Уви, сега чакам тенджерата на котлона да заври! Tired

# 359
Още снощи спря в 8, добре че бяхме минали вече през банята. Дано я пуснат до довечера.
Писна ми!

Общи условия

Активация на акаунт