Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 912
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Някой претапицирал ли е седалки на кола? Дали някъде в Люлин има тапицер,който се занимава с това? Ако знаете и ориентировъчни цени ще е супер Blush

# 256
Здравейте, знаете ли до кога няма да има топла вода. На телефона на топлофикация не отговарят.

# 257
  • София
Казали до утре вечерта, поне така твърдят във ФБ групата на Люлин.

# 258
Някой претапицирал ли е седалки на кола? Дали някъде в Люлин има тапицер,който се занимава с това? Ако знаете и ориентировъчни цени ще е супер Blush

Зад Фантастико в първи бл. 014 в единия от входовете. От страната на поляната е. Нямам идея за цени и срокове само съм го виждала минавайки.

# 259
  • 1st floor
https://Кварталът е без топла вода заради авария. Който може, да се изкъпе в някой съседен район, ако не се е завърнал Confused
Не се отваря. Влезнах на сайта на Топлото - има актуализирана информация за датите за ремонт за по-другата седмица. Обаче пак не мога да отворя прикачения файл. Rolling Eyes Може ли някой да погледне - 22-24 август ли остават за Люлин? Praynig
http://toplo.bg/news/2017/08/10/Grafici-za-remonti-po-toploprenosnata-mreja

# 260
В отделна новина от 7 август е за 22-24.08, този график от десети според мен си е друг график.
Важното е първо да си оправят сега аварията.....

# 261
Казали до утре вечерта, поне така твърдят във ФБ групата на Люлин.
И на мен така казаха, но то е , защото са длъжни да реагират в рамките на 48 часа. Може и по-рано, но дано не е по-късно.

# 262
  • 1st floor
В отделна новина от 7 август е за 22-24.08, този график от десети според мен си е друг график.
Важното е първо да си оправят сега аварията.....

Благодаря. bouquet

Ние в първи имаме топла вода, не ни е хванала аварията.

# 263

Зад Фантастико в първи бл. 014 в единия от входовете. От страната на поляната е. Нямам идея за цени и срокове само съм го виждала минавайки.
Благодаря!

# 264
  • София

В Люлин 7 - срещу Булвария, на спирката на 310, до детска градина "Първи юни"

# 265
  • София
През зимата стръмната пътека покрай Лабиринт за влизане в Западен парк проходима ли е? Тези дни за пръв път бях в Западен парк и понеже имаше хубава поляна горе с нови дървени пейки за отдих си помислих, че мястото става и за зимна разходка..

# 266
  • София
Супер е! Няма живо пиле. Само кучкари сме Simple Smile Тук-таме някой татко с децата и шейната.
Проходимо е, но никой не чисти, таке че си представи газене в преспи.

# 267
  • София
Благодаря, Beeps. Така си го и представях. Сега е тучна зеленина по поляната и наоколо, чудесна алея навътре посока Люлин 6. Но нямах време да мина по нея и да разгледам докъде се стига и какво представлява.

# 268
  • София
Мигла, нашият парк е много хубав, защото има различни "зони". Има градска част с площадки и пейки, полянки душа да ти иска, навътре към Люлин 6 пътеките са няколко и е абсолютна гора. В района срещу Кауфланд е пресечена местност вече и става за натоварени разходки.

Искам да попитам момичетата, които ходят на фитнес в Люлин. Кой бихте препоръчали- искам да започна с треньор (не инструктор) в сутрешните часове през седмицата. Кардиото не ме интересува толкова. Трябва ми човек, който да ми обърне внимание и по възможност да не ме гледа като кифла с шарени маратонки. Най-удобни са ми Атлетик и Нео, а най-вече Пулс, но за там чета кофти неща
Благодаря предварително!

# 269
Хубав е паркът, но пълен с цигани. Особено в делнични дни. Когато бях в майчинство с по-голямото дете, един ме преследва почти до булеварда. Изкара ми акъла. А моя приятелка, която тича там, не сама, а с гаджето си, да ги нападали, точно там, след тунела, в посока Люлин 6. Та, избягвам го този парк....

Общи условия

Активация на акаунт