Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 95 852
  • 768
  •   1
Отговори
# 405

https://www.facebook.com/events/907841429382005/?ti=cl

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 13:05 от Анонимен

# 406
  • София
О, това изглежда много полезно! Дано се гласуват подобрения. Сега  виждам публикацията и не се подготвих да участвам със сигнал поне. Детските площадки , дори тези, които посещаваме не се подръжат добре.

# 407
  • 1st floor
Виждали ли сте някъде в квартала някоя баба да продава плетени вълнени чорапи? ММ ходи за риба и е установил, че само те му топлят на краката, като стои по 12 часа на студа.

# 408
  • София
Събота на пазара, в частта в страни от кметството до градинката, където чичковците играят шах. Там излизат домашните производители и бабите с чорапи  Grinning Даже модели и разцветки се предлагат.

# 409
  • София
Здравейте, имам въпрос към люлинските мами Simple Smile Търся педиатър за новородено и личен лекар за мен в Люлин, ако може да ми препоръчате.Към  Д-р Любомир Субев ме насочиха от други групи, има ли някой при него? И другите са медицински център Медива, лекар там точно не са ми препоръчали. Ще ви бъда благодарна, като нова в квартала си нямам идея къде да се насоча Simple Smile

# 410
  • 1st floor
Beeps, благодаря!

# 411
  • София
Виждали ли сте някъде в квартала някоя баба да продава плетени вълнени чорапи? ММ ходи за риба и е установил, че само те му топлят на краката, като стои по 12 часа на студа.

Имаше тези дни на изхода на метрото- спирка Люлин посока Била доста неща- чорапки- детски, за големи, за глава ленти.

# 412
  • София
Здравейте, имам въпрос към люлинските мами Simple Smile Търся педиатър за новородено и личен лекар за мен в Люлин, ако може да ми препоръчате.Към  Д-р Любомир Субев ме насочиха от други групи, има ли някой при него? И другите са медицински център Медива, лекар там точно не са ми препоръчали. Ще ви бъда благодарна, като нова в квартала си нямам идея къде да се насоча Simple Smile
В Медива д-р Мариана Борисова - педиатър хомеопат. Моята щерка и е пациент и препоръчвам с две ръце и четири крака, ако може... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 413
Аз съм със запитване за уролог за ММ, че милият е като мишка покрай докторите

# 414
  • София

Здравей, моят син е записан при д-р Субев. Имам само положителни впечатления от него, но вероятно са те предупредили, че при него приемът е платен, независимо, че е записан като личен лекар. Обикновено в грипния сезон се чака поне по 30-40 минути, дори при записан час. Докторът е много мил, отговаря на всички въпроси, само служителките на рецепцията са доста нелюбезни.
Ако ходите за ваксина или профилактичен преглед, чакането е в отделна стая, а не при болните.

# 415
  • София
Много ви благодаря, другия месец ще отида на консултация и дано приемат нови пациенти.

# 416
  • Sofia, Bulgaria
някой да е забелязъл дали в China Mall-a може да се плаща с карта?

# 417
  • София
Мисля че нямаха терминал.

# 418
  • София
някой да е забелязъл дали в China Mall-a може да се плаща с карта?

Може.

# 419
Цитат
„Софийска вода” уведомява абонатите си, че на 22 ноември 2017 г. – сряда, временно, ще спре водоснабдяването към:

10:00 до 20:00 часа в жк. „Люлин“ 2 – бл. 222, бл. 223, бл. 225, бл. 226, бл. 227, бл. 227А, ул. „Ген. Михаил Савов“, ул. 210 №27 – заради монтаж на спирателен кран.

10:00 до 20:00 часа в жк. „Люлин“ 4 – бл. 419, бл. 420, бл. 422, бл. 423, бл. 424, бл. 425, бл. 426, бл. 427, ул. „Георги Апостолов“ – по горепосочената причина.

Общи условия

Активация на акаунт