Добре дошли в Люлин! Тема 30

• 94 635
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Може ли да ми кажете къде в Люлин или близките квартали има школа за балет?

Вижте тази школа, приятелче на моята щерка танцува там вече 3 години имногому харесва.

# 526
Може ли да ми кажете къде в Люлин или близките квартали има школа за балет?

Вижте тази школа, приятелче на моята щерка танцува там вече 3 години имногому харесва.

Коя точно? Няма линк.

# 527
  • София
О, извинете!
На балет с Радост

https://m.facebook.com/www.balet.bg/

# 528
Момичета, здравейте, къде в Люлин си правите гел лак на нормална цена и качество?Не искам някакво велико творчество върху ноктите, просто траен лак, защото ноктите ми са чупливи и вечно са с различна дължина.

# 529
  • София
Аз ходя в Makrati Hair and beauty във 2ра част (блок 279). Цена - 20 лв.
Девойката може да рисува.

# 530
    Благодаря, а може ли телефон за връзка?

# 531
    • София
      Благодаря, а може ли телефон за връзка?

0896 721 331 - Елена
      Това е ФБ страницата им - https://www.facebook.com/makratihairandbeauty/

И фризьорката се казва Елена. Уточни че става дума за маникюр Simple Smile

А си записах час за днес. Бях болна и пропуснах предният си час. За почти месец само едно камъче загубих.

# 532
      Благодаря:blush:

# 533
      • София
      Момичета, здравейте, къде в Люлин си правите гел лак на нормална цена и качество?Не искам някакво велико творчество върху ноктите, просто траен лак, защото ноктите ми са чупливи и вечно са с различна дължина.

В Силвър център, при Оля. И моите се чупеха много, от втория маникюр при нея вече не се чупят.

# 534
      И още едно въпросче ме гложди...къде в Люлин може да изперат салона на колата на мъжЪТ - седалки, таван?

# 535
      • София

Това е точно залата на tancuvai.com до 37-мо училище. Ходя на занимания след нейния час, детският балет се води от Радост.

# 536
      • София
      Еха! Каква чистота! Измиха ни улицата!

# 537
      Здравейте, мами! Не съм доволна от настоящия си педиатър и бихме искали да го сменим. Търся някой с гъвкаво отношение към ваксините и хомеопатията. Не искам да изпадам в излишни волеизлияния как сме стигнали до тук, но много ще се радвам, ако някоя от вас сподели мнение и контакти на добър педиатър по здравна каса в Люлин Simple Smile

# 538
      • София
      Д-р Борисова, МЦ Медива. Тя е хомеопат и е много мила.

# 539
      • София
      Еха! Каква чистота! Измиха ни улицата!

... и всичката кал беше във входа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт