Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 088
  • 731
  •   1
Отговори
# 315
Пуфии, аз ходя в мола на Цариградско. Организират ги от списание 9 месеца. Ходила съм и в Лабиринт, там ги води Елена Василева, но от Младост до там с това метро имам чувството, че няма краааай това пътуване Simple Smile Ходих веднъж на лекция в Токуда и това ми беше за последно. Ти къде живееш,  в кой квартал?

# 316
  • София
Ms. M аз съм от  Оборище .  Дали ще бъде късно Юни да посетя някоя лекция. Гледах дати за Май, но дните които ми харесват лекциите няма да съм свободна. Най- ми е интересно  и искам да ми се обясни за кърменето и къпането .

# 317
Аз се записвам към мамите от Младост  Simple Smile
Другият петък ми е последния работен ден и излизам по майчинство! Нямам търпение вече  Mr. Green

# 318
,Аз,ще ходя на курсовете в "Шейново".Иначе гледам,че има и платено-60лв в "Щерев",но е три поредни Съботи през м.Май,а незнам дали ще съм в София въпросните дни.ЧувАла съм,че в *"Майчин дом'също организират.

# 319
  • София
На мен много ми допадат лекциите на Елена Василева в Лабиринт. На 3-ти 10-ти и 17ти има и смятам да ходя ако всичко е наред разбира се. Иначе ходих 2 пъти на мини академията за бъдещи родители в мола ма бул. България - не съм особено впечатлена, но пък имаше и интересни лекции. Два пъти бях и на лекции в Скай Сити, че ми е доста близо.

# 320
Чери,и на мен Скай Сити ми е близо! Кога,ще има лекции там,знаеш ли?

# 321
  • София
На 02.05 от 10 часа на тема ''покупки за бебето''. Ако решиш да ходиш свирни, ще се радвам да се видим Simple Smile 

# 322
Аз нито с първото, нито с това бебе съм посещавала лекции. Когато родих каката не знаех как се слага памперс, но при вида на мекониума и невъзможността да го изтрия с мокри кърпи, я хванах и под чешмата със сапунче я измих, без да се чудя как се държи или да имам други притеснения (тежеше 2,900кг). Майчинският инстинкт е чудна работа. Не мисля, че някой би ме научил как се гледа бебе, тя-природата го е измислила, всяка майка си усеща кое и как да направи най-добре за своето.
Това си е мое мнение. Не ангажирам никой с него. Просто споделям нещо различно. Не се засягайте, мамита. Simple Smile

# 323
  • София
Няма какво да се засягаме  Grinning Аз смятам, че човек няма как да е подготвен за нещо с което се сблъсква за първи път. Още повече - всяко бебе е различно, всяко с характер...общо взето май те ни учат. Идеята на курсовете (поне за мен) е да се чувствам мааалко по-подготвена за предстоящото.

# 324
Чери,трудна работа..няма как да излезна от работа за съжаление.
А какво da f*ck е мекониум?(извинявам се за реакцията).

# 325
Мекониум е първото ако на бебето, то е тъмно зелено до черно на цвят, лепкаво и трябва да се появи най-късно до 24 часа след раждането. Постепенно в следващите дни става все по-светло.

Ето и малко материал с повече информация, предупреждавам, че снимките са реални и дано не сте гнусливи. Ами и да сте гнусливи в крайна сметка ще се сблъскате скоро с изложеното  Crazy
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 15:37 от Monnna

# 326
,Аз,ще ходя на курсовете в "Шейново".Иначе гледам,че има и платено-60лв в "Щерев",но е три поредни Съботи през м.Май,а незнам дали ще съм в София въпросните дни.ЧувАла съм,че в *"Майчин дом'също организират.

Miroslava, може ли да ми пише, ако искам в ЛС за курсовете в Шейнове,как става записването,аз бих искала да ги посетя.от къде намери инфо за тях?

ще съм много благодарна за всякаква информация  bouquet bouquet bouquet

# 327
Момичета,от коя седмица започва да се посещава   ЖК през 2 седмици?Аз съм 27+5,а моята лекарка нищо не спомена..бях при нея преди седмица,та сега се сетих,но си записах час,когато ще съм в 29та седмица.Та сега се замислих,че май в 3тия триместър започва по-честото посещаване?

# 328
За първи път чувам,че трябва да се ходи по-често.. newsm78к

# 329
Момичета,от коя седмица започва да се посещава   ЖК през 2 седмици?Аз съм 27+5,а моята лекарка нищо не спомена..бях при нея преди седмица,та сега се сетих,но си записах час,когато ще съм в 29та седмица.Та сега се замислих,че май в 3тия триместър започва по-честото посещаване?

При мен започват от 30та седмица ,но заради високи тромбоцити ще следим по-често кръвотокът към матката ,така че , не съм сигурна реално от кога почват и колко често трябва да са прегледите .

Общи условия

Активация на акаунт