Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 043
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Блг, Майки! Ще прочета още.
За урината-ако е стерилна трябва да се купи контейнерче от аптеката. Ако е обикновена-ще дадат чашка от лаб.
За стерилна-си има правила за даване и е по-удобно от вкъщи.

# 526
Мерси, CAFFEDELMAR, пратих мъжа ми да търси контейнерче  Simple Smile

# 527
За стерилна урина-стискаш сутрин Laughing, което е трудно Joy
Взимаш си душ, пишваш първо навън и след това в контейнерчето.
И носиш в лаб.

# 528
Мона,Мс.М "Лабиринт" ми е много далече-аз живея в "Слатина"..От утре съм в отпуска и мисля да започна да обикалям лекции.Хем се надъхвам,че е хубаво да съм по-информирана,но в същото време много мнения,много акъл кое как е редно да се случва..мисля,че е нож с две остриета.По-скоро май,ше разчитам на помощ от майка ми първите дни-мен добре ме е отгледала нищо ми няма Laughing

# 529
Аз нося и обикновена нестерилна урина в контейнерче от аптеката за да си спестя публично разказване с чашка.  В Цибалаб в младост 4 е пародия на лаборатория, всичко е в една стая, а тоалетната не се заключва отвътре  Mr. Green

# 530
Мирослава, Скай сити ти е най-близо. Но там са 2 пъти в месеца. Води ги една акушерка с опит 40 години (така каза на една от лекциите, а и си е на възрастта на моята баба някъде), според мен ще са ти интересни. Аз първо там започнах да ходя и след това при другите.

# 531
Мона,Мс.М "Лабиринт" ми е много далече-аз живея в "Слатина"..От утре съм в отпуска и мисля да започна да обикалям лекции.Хем се надъхвам,че е хубаво да съм по-информирана,но в същото време много мнения,много акъл кое как е редно да се случва..мисля,че е нож с две остриета.По-скоро май,ше разчитам на помощ от майка ми първите дни-мен добре ме е отгледала нищо ми няма Laughing
Miroslava, аз ходих на лекции във болница Вита. Щом живееш в Слатина ще ти е близо мисля, че сега започва нов курс. Предишния на който бях аз приключи преди месец. Провери в сайта им или се обади да попиташ. Аз съм много доволна, лекциите са веднъж седмично, но трябва да се запишеш предварително, защото няма много места. 🙂

# 532
Ходих на лекция на "с 9 месеца на училище" и се оказа най-полезната. Без отделено време за реклами. Но пък и без полезни подаръци.

# 533
  • Plovdiv
И аз си пишкам в стерилен контейнер в нас и нося в лабораторията... По удобно ми е, много мразя да давам урина по лабораториите, но описания ритуал си го спазвам за стискането, къпането и прочие

# 534
Точно в Младост 4 ходих до Цибалаб, на смяна беше млада жена и си взе пробите без проблем  Simple Smile
На мен АГ-то освен стандартните изследвания ми назначи и тези , които трябват за влизане в болница за раждане.

# 535
ДиБелла,разгледах предстоящите лекции във "Вита",ще помисля и може да се запиша и да ходя само там.
Ние май избрахме педиатър.Д-р Антоанета Антонова от 22 ДКЦ.Тези дни мисля да се стещна с нея и ако ми допадне,ще се запиша при нея.

# 536
Мирослава, аз миналата седмица се занимавах с това... В крайна сметка сега просто си правите една устна уговорка, дано да те запомни после като му звъннеш и трябва да дойде на адреса. Аз ходих при 3ма. Едната, която ми беше най-близко, отказа, но и аз като разбрах, че е и джи пи ( по многото пенсионери, които чакаха пред кабинета и ме питаха дали имам час и т.н.), се отказах от нея. Другата е в частна болница, завеждаща отделение и малко ме притеснява, че е възможно да е претоварена,но жената каза, че ще ни вземе. Третия вариант също ми е близо, един мъж, който засега води класацията Simple Smile - той също каза, че ще ме вземе. Та... според мен е хубаво да се подсигуриш с двама, които да ти потвърдят, че ще те вземат. Ние така или иначе сме си избрали и такъв, при който е платен прием, но ти е на разположение 24/7... но той не може да бие ваксини и затова трябваше и държавен да се избере...

# 537
А лично ли се срещаш с педиатрите,или се уговаряте само по телефона?

# 538
Аз дори не бях мислила за педиатър ... Мамитатат от Пловдив имате ли някой напредвид да знаете някой педиатър при който мислите да запишете бебчетата независимо в кой квартал р нямам претенции но наистина да е добър педиатър това е важното все пак ?

# 539
А лично ли се срещаш с педиатрите,или се уговаряте само по телефона?
Лично в кабинета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт