Пролетта настъпва вече и за ЮЛСКОТО човече!

• 52 045
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Plovdiv
На мен всеки месец ми пускат ПКК, захар, урина и протромбиново време. МБ ще питам сега като отида при този по ЗК.

Темата само с педиатъра ми остана, но накрая просто ще се запиша при някой.

# 511
Аз нямам претенции към педиатър и вече съм говорила с един де. За мен е важно да е общопрактикуващ лекар - педиатър и да ми е възможно най-близо.

# 512
И у нас започна ремонтът...Пълна еуфория- нови цветове, мебели и кошарка.
Всичко пристигна и вече кипи дейност.
Бебчо побутва с краченца и радостно участва.
Ходихме с мъжът ми да разгледаме АГ отделението в нашия град-и е ужасяващо старо и гадно-неприветливо и мръсно.
Насочвам се към Варна-Майчин дом. Някой има ли пресни отзиви?

# 513
  • Сливен
И на нас ни предстои лек ремонт,но ММ е с нов шеф и уговорката,която имаше с предния да си вземе 2 седмици отпадна  и не знам какво ще прави,а ремонта е наложителен и ми е много притеснително.

# 514
  • Варна
Каффе, от къде сте?

# 515
Здравейте,някой има ли впечатления за бебешките колички на марката Cosatto Някоя от вас,ако е виждала такава на живо? http://kasida.bg/bebeshka-kolichka-2v1-cosatto-giggle-pixelate-281-30007.html Sunglasses Много са свежи и цветни  Wink

# 516
В Хиполенд съм ги виждала изложени, даже в същия цвят. Друг магазин, където също беше изложена - на Тодор Каблешков има един малък търговски център и Хепи. Там има един бая голям магазин за бебешки неща , та и там я имаше даже и в другия цвят синьо-зелен.

# 517
  • Сливен
 В темата за бебешките колички не са ласкави отзивите за Косато.

# 518
Количка с такива предни гуми ми изглежда много неудобна. Пробвала съм само с единична предна, все пак, но мога да твърдя, че изобщо не са подходящи за бъргарския пазар.

# 519
Момичета,някоя от вас посещавала ли е лекциите в Mall of Sofia? Някоя беше споменала,че има и в Скай сити.. newsm78

# 520
Мирослава, посещавала съм лекциите в Mall of Sofia, има какво да се научи, но повечето от времето е запълнено с рекламни презентации. Най ми допадат лекциите в Лабиринт Simple Smile

# 521
Мирослава, в The Mall също има. Организират ги от 9 месеца. Те също са с доста голяма част от времето рекламна цел, но нали за това са безплатни.... Иначе в Лабиринта на Елена Василева също са интересни. Аз ходих един път, беше препълнена залата. На скай сити също са интересни- и там има рекламна част, но според мен е по-малко от тази в The mall. На мен ми бяха много полезни тези посещения, научих много неща.

# 522
Аз имам един бърз въпрос - утре трябва да дам урина в Цибалаб - на място ли се дава пробата или трябва вкъщи да я приготвя и да си купя някакво контейнерче за целта?

# 523
Количките Jane? Испански...нещо друго? В кой сегмент бихте ги наредили? Пише, че кошът за новородено може да се ползва и в кола-т.е се трансформира в столче-единствено при тази марка е така.

# 524
CAFFEDELMAR, количките им са хубави, но точно този кош, който става легнал за колата не е най-добрият избор понеже е много тежък и с ограничен размер в сравнение с другите им кошове. Тази количка много често се споменава в темата за количките раздел "На пазар".

Общи условия

Активация на акаунт