Добър гинеколог в Стара Загора - 3 Тема

• 122 847
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Имах предвид, че си търси причини за секцио за да дръпне повече пари. Доста често почнах да го чувам по негов адрес и тъй като както казах го харесвам,съм разочарована че и той се е овълчил за пари.

# 286
Аз се следях при Иванов и бях решила да раждам в Ниамед при Христов, но доста приятели и познати ми казваха,че в Тракията има по-добра неонатология и в крайна сметка реших да раждам там. Изключително доволна съм и от вниманието , което ми отдели Иванов през цялата бременност и от отношението на всички в болницата.
Преди съм ходила често при Христов на прегледи и много го харесвам,но напосредък от много места чувам,че го е обърнал на печалбарство 🙄

Лекарите отдавна са забравили що е туй нещо Хипократова клетва, всички масово, независимо от коя сфера са, са станали чисти търговци за жалост...
Искам да попитам, д-р Иванов ли те изражда и понеже чувам слухове, че израждал масово секцио, дали е така в действителност.

# 287
Моя случай беше малко особен и се бяхме разбрали за нормално раждане и ще бъде секцио само ,ако има опасност за мен или бебето. Не ме изражда обаче той и след като пуснаха система,а няколко часа с контракции на 2 мин нямах никакво разкритие накрая ме срязаха. Оператори ми бяха Янев и Василев, който работи заедно с Иванов,много съм доволна и от двамата.
А Иванов не се ангажира по принцип с нормално тъй като е доста зает и казва ,че ако е той на смяна няма проблем за нормално,но ако не е в болницата не се ангажира да те изражда.

# 288
В края на 8 месец съм и все още не мога да реша на кой лекар да се доверя- Христов, Иванов, Бузалов, и в АГ -то изобщо не знам на кой.
Ако някой има отзиви скоро от АГ ,моля да сподели.

# 289
В края на 8 месец съм и все още не мога да реша на кой лекар да се доверя- Христов, Иванов, Бузалов, и в АГ -то изобщо не знам на кой.

Мисля че първо трябва да се спреш на болница,а после на лекар (щом нямаш “любим” такъв).
В АГ-то доколкото съм запозната израждат Цонева , Анастенова, Терзиева и сина на д-р Тодоров (май). Може да има и други лекари,но не съм запозната.

# 290
Родих в Ниамед при др Христов на 14.10 със секцио.Изключително съм доволна и от него и от целия персонал в болницата.Към днешна дата все едно не съм била оперирана.Той ми следеше цялата бременност и мога да кажа,че е истински професионалист.

# 291
Родих в Ниамед при др Христов на 14.10 със секцио.Изключително съм доволна и от него и от целия персонал в болницата.Към днешна дата все едно не съм била оперирана.Той ми следеше цялата бременност и мога да кажа,че е истински професионалист.
Колко дни преди термин ти беше секциото?

# 292
Колко дни преди термин ти беше секциото?
При мен се наложи спешно секцио.Не успяхме да назначим дата.Родих 18 дни преди термин.Датите,които трябваше по принцип да си избера бяха около 10 дни преди термина,но това го преценя лекаря според състоянието на плода и майката.

# 293
А каква сума трябва да си подготви жена за секцио в Ниамед ори д-р Христов?

# 294
А каква сума трябва да си подготви жена за секцио в Ниамед ори д-р Христов?
1000 лв платих за секцио и 400 лв за самостоятелна стая

# 295
Деси,тези 400 за стаята за 5 дни ли? В Тракия мисля по 150 лв на вечер се плаща за Вип стая както те го водят,та ми стана любопитно

# 296
Деси,тези 400 за стаята за 5 дни ли? В Тракия мисля по 150 лв на вечер се плаща за Вип стая както те го водят,та ми стана любопитно
100 лв е на ден.Първата нощувка е в реанимация и не се заплаща.

# 297
  • Стара Загора
Ако болницата е пълна и няма места, може и изобщо да нямате тази опция за самостоятелна стая. Както при мен се случи, цял ден само спешно секцио, къде да ни сложат...?!?

# 298
Ако болницата е пълна и няма места, може и изобщо да нямате тази опция за самостоятелна стая. Както при мен се случи, цял ден само спешно секцио, къде да ни сложат...?!?
Така е.И аз бях спешно секцио,но за мой късмет имаше възможност за самостоятелна стая.

# 299
Здравейте  .. моля дайте ми мнения за доктор Христова (дъщерята на Христов ) В Ниамед  ?
Напоследък имам чудения  дали да продължавам при нея и има нужда да чуя и вашето мнение?

Общи условия

Активация на акаунт