Дневникът тема 78 - Да отслабнем всички заедно!

• 50 905
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, изтървах нещата. В момента пиша преяла и не се чувствам готова за връщане към режим, ама се надявам поне със записването в темата да ме се върне желанието.

Нещо се демотивирах като не си постигнах резултата миналия месец и сега за две седмици си върнах близо 3 кг.  Shocked

# 106
Niya88, не се демотивирай, продължавай напред! Това е целоживотен процес.

И аз няма да съм 49кг в неделя, ама карай! Ще пълзя към целта, пък когато стане!
4кг ми остават, големи са гадини! След Великден постепенно ще увеличавам километража и силовите. Няма начин да не паднат. МИсля, че с храната вече се усетих. Да видим.

# 107
  • София
И аз няма да съм 56,но здраве да е.
Знам си аз видях -500гр и юруш на шоколада.По добре да не се меря и владея с яденето.В неделя е празник и мисля на обед да хапна пица.

# 108
  • София
Премерих се току що на преядено. 62,9 кг  Shocked На 22 март бях 58,2 кг.  Не мислих, че съм яла толкова много последните две седмици.

# 109
Запис да ви следя.

# 110
Аз съм от хората, на които има трябва външна мотивация. Спазвала съм 90-дневната диета, без прегрешения, обаче не мога да изкарам повече от 4-5 месеца с подобен начин на хранене и обикновено връщах част от килограмите. А след първите два пъти успявах да сваля само по 4 кг. за три месеца, въпреки липсата на прегрешение. Поръчах режим от Ипократис, първият беше повече от ужасно рестриктивен и безвкусен, обаче съм го спазвала дословно, без нито грам прегрешение. Втория беше малко по-добре, а третият и четвъртия направо си бяха идеални. След четвъртия вече бях придобила навици и сега се храня по същия начин, само дето аз решавам кога какво. Вкусно ми е, добре ми е, даже свалих още малко килограми.

# 111
Премерих се току що на преядено. 62,9 кг  Shocked На 22 март бях 58,2 кг.  Не мислих, че съм яла толкова много последните две седмици.

Hug
Ама какво очакваш като си се премерила след хранене?
Виж... Ния, аз от както пиша в темата качих едни 3 кг и общо си станаха кръгла 10-тка...Не съм се мерила, че корема ми скоро ще експлодира.  Но за себе си разбрах нещо важно - загубя ли връзката със самата себе си като душа, като човек, като принципи, като морал, като мироглед - губя връзката с храната и "печеля" килограми Simple Smile Преминавам през много труден период психически, станала съм черногледа, негативна, апатична, агресивна и не особено добър човек, какъвто честно казано никога не съм била. Винаги ме наричаха "Слънчевото момиче"... За себе си разбрах, че именно тази връзка трябва да възстановя, без да се съдя - има кофти периоди, преминават. 10 кг - да бе, гадно е, кофти е, всичко ми е тясно, чувствам се анти секси ама не са 100 маму стара... все пък ще ги сваля Simple Smile Та... пиша го просто за да подчертая колко е важно да сме в хармония със себе си и да разкарваме всичко, което ни разклаща - хора, преживявания, храна, кантари, режими.
Баси аз доктор скоро ще стана, ама не в сферата, която записах доктурантурата - що неща изчетох последно време.... да, трябва им време да ги преосмисля  и да се настанят в мен, да направя място за тях, като разчистя част от старите принципи, но това си е болезнен процес Simple Smile

Успех  Hug

# 112
  • тук и там
Снощи, като говорихме за режими и за Зоната,се сетих за Дупемания и че към нея също има режим,който е разделен на блокове.И рецептите във него са окей.Предполагам,че има нещо общо  със Зоната-поне така изглежда на пръв поглед.И там има няколко блока и трябва да се съчетават.Ето една примерна закуска от там.
. Сандвич- от- 80 г хляб, 4 бр. печена чушка, 100 г сирене и 40 г орехи.

Режимът ми изглежда добре,така че ще го започна ,заедно със тренировъчната програма след празниците,като си изпратя гостите.До тогава ще гледам да съм горе-долу режимна-в смисъл да имам балансирано хранене.
Току-що закусих със една филия многозърнест хляб със ленено семе(50 гр хляб), малко  сирене филаделфия,две малки доматчета+4 парченца краставица +2 бадема,1кашу,1 лешник.

Сега трябва да ходя до българският магазин,защото нямам сирене-а със тези за мазане няма да стане работата.Трябва да си купя  тази седмица и батерия за везната,че моето око е лакомо-по-добре да знам грамажите.

# 113
  • София
Аз от Българското сирене не свалям,много мазнини,много нишесте и тн гадости.Ползвам моцарела.
Тежко ми е от шоколада снощи,но днес съм на тренировка и се надявам да го разкарам.
 Sunny29 първия път на 90 свалих за 3 месеца 11кг,втората врътка не вървеше,започнах да вечерям до 18ч и потръгнаха нещата,но я зарязах.

# 114
Добро утро! Вчера обядвах овесени ядки (при положение, че много обичам сладко, бях попрекалила с меда в тях), а вечерях грозни домати с извара. Два часа по-късно изядох и тънко парче кекс. Днес съм -400 гр., доволна съм. Като не спазвам точно определен режим ми е по-добре. Хем ми е спокойно на душата и не се упреквам каква безволева овца съм, хем отслабвам. Heart Eyes За днес нищо не съм измислила, въпреки че умувах какво да е, но нищо не ми хрумна. На обедната почивка стомахът ще ми подскаже какво ми се яде. Mr. Green Сетих се, че някъде в шкафа вкъщи трябва да имам пакет елда, почивните дни не е лошо да я сготвя нея.
Духче, дано всичко се нареди при теб! Hug
Дези, благодаря за куража! bouquet Няма да се предавам, ако не заради визията, заради здравето трябва да го направя.

# 115
Номерче, аз също първия път свалих толкова, втория около 7, следващите 2 - най-много до 4 съм стигала. Аз по принцип вечерям между 18.00 и 18.30. А имаше един период, в който си носех вечерята в офиса и ядях около 16,30, но и това не помогна. Честно казано сега се чувствам по-добре, ям по-малко въглехидрати, които колкото и да са ми вкусни, явно не са моята храна.

# 116
  • тук и там
Mога и фета да взема,ама е от овче мляко.Нещо не съм му фен.Иска ми се да ползвам готови рецепти,не аз да изчислявам-за това мислех да взема българско сирене,предполага се че Руми е изчислявала калориите от него.Моцарелата си е свежо сирене-не докарва на вкус  на нашето,иначе от към мазнини и калории ще е със доста по-малко си мисля.
Маджаров  да купя?Другият вариант е да купя от турският магазин,обаче доста по-мазно ми се струва,пък и знам ли и те какво слагат вътре.. newsm78

# 117
Бялото саламурено сирене и моцарелата са на горе-долу еднакви калории според сайтът, в който проверявам.

# 118
Привет, момичета!

Мисията с козунаците е успешна. Омесих ги, сплетох ги, изпекох ги, а останалите си хапнаха сладко-сладко. Както и предположих не ме изкушиха и не ми се и хапваше от тях. Единствения, който ги гледаше жално бе ей това оранжево прасе:  Joy
Скрит текст:

Закуската си ми остава непроменена с печената палачинка от овесени трици с нискомаслено крема сирене и пуешко филе. За обяд и вечеря още не съм измислила какво ще бъде, но трябва да е само протеин. За обяд може да си направя едни яйца по панагюрски, че стават бързо и лесно. Движението днес хич ми го няма. При нас духа ужасно силен и студен вятър, а в полето едвам не те отнася, та кучето се разхождаше, а аз с колата карах след него.  Mr. Green Дано по-късно да утихне малко вятъра и ще наваксам с ходене и тичане.

# 119
  • София
Здравейте момичета  Hug

Аз пък се чудя защо си давате парите за разни режими, като всички знаем какво е необходимо за отслабване- първо- силна воля и мотивация, второ- намалявайки калориите и махайки сладкото и тестеното резултатите ще дойдат, а пък трето- има много информация в нета за диети, режими, упражнения.

Това си е точно така, както го казваш. Аз имам два режима от Ипократис. Първия го спазвах, втория не - ама да си ги имам хахахаха. Точно затова се отказах от диетолози - всичко е въпрос на нагласа и желание. Другото само ще си дойде  Peace

Кайсия - сиренето Маджаров е уникално вкусно. Не знам какъв му е състава, обаче само такова ям и ми доставя огромно удоволствие  Heart Eyes

Deziderata, номерче - и аз няма да съм 51 кг. до утре, както си бях поставила, като цел. Но поне ще съм около 52, което пак си е нещо. От понеделник предлагам да си направим ново предизвикателство и да продължаваме с борбата напред  Hug

Аз вчера така и не успях да изкарам целия ден на айрян - баба му на ММ имаше РД, та се почерпих с няколко парчета баница и много хубава, домашна торта. Днес продължавам режимно. Много съм щастлива, защото си купих страхотна рокля на Ралф Лорън за партито утре и ми стои страхотно newsm03
От понеделник започвам пак - месо, яйца, сирене и зеленчуци. Даже съм решила да си записвам на един лист на хладилника менюто за цяла седмица напред по дни, защото така ще ми е по-лесно да го спазвам. Вече съм си го направила за следващата седмица - така и ММ ще трябва да го спазва, че и той има доста килограми да бори, но все не му се получава  Mr. Green

Днес - айрянен ден
Успешен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт