За разходка е прекрасно, а на ЮНЧЕТО в корема му е все по-тясно

• 57 498
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Честно казано ми е много трудно да намеря роклички размер 50-ти за изписването. Иначе то е ясно, че са непрактични. Най-вероятно ще и я облечем само не изписването и после няма да и става повече. Тъй, че дали е практична в случая няма да е много от значение, ама ще помисля. Simple Smile

# 106
Мили мами, видях че сте се разпазарували. За дрешките - написах в гугъл бебешки дрешки от Англия и има няколко български сайта със супер качествени и хубави дрешки и идват за два теи дни макс. Ако ви интересува някий от сайтовете питайте Simple Smile Аз съм много доволна, но пък аз и мъц ще трябва да обличам така че за рокличките не съм много сигурна как вървят нещата Simple Smile

# 107
Здравейте,
И аз съм с термин в началото на месец юни.В началото на седмицата бях на преглед и се установи че бебето отговаря за 30 г.с. , а аз съм 32. Докторът каза че изоставането е симетрично, а и аз съм доста дребна 1.55 и вероятно причината е генетична обусловеност в предвид моите размери. Каза също така, че плацентата и притокът на кръв към нея са добре. Някоя от вас сблъсквала ли се е с подобен проблем. Ще се радвам ако споделите.

# 108
Момичета, виждам, че всички перете и приготвяте, проучили сте вероятно бебешките прахове за пране-дали някой ще ме посъветва какъв да взема?
Също да попитам има ли бъдещи мами с нисък хемоглобин-моят е 90, пия тотема, много е гадна и ми прилошава от нея, но няма ефект вече месец... Какво ви помага за хемоглобина, очаква се да пада още явно и се притеснявам-ще раждам със секцио.
Хубав и спорен ден на всички!

# 109
Аз мисля че вече споделяла за прах My forest. Само от него нямам сърбежи и бодежи. Не е скъп, натурален и пере добре.
При нас бебо с седмица и 3 дни върви напред. Не съм запозната с изоставания. Но ако според лекаря всичко е наред не се притеснявай. Simple Smile
Аз пък вчера след моите подвизи с миене на прозорците, получиз болки и контракции. И имам чувство че бебо притиснало пикочния мехур. Не можах нормално да ходя по малка нужда.
Така че се пазете.

# 110
trish1  моя хемоглобин не е толкова нисък(113 е ) колкото твоя,но АГ ми изписа ФЕРО-ФОЛГАМА капс. * 100.Пия ги  от 3-ти месец някъде.Не нам до колко има ефект,защото хемоглобина не ми се е покачил,но и не пада.
 dzbhm при мен пък е обратното,вчера бях на ЖК в 27 ма седмица съм,но бедрата на бебка отговарят на 29гс.Когато попитах АГ това проблем ли е той каза:'' не,ти да не си малка"Висока съм някъде към 174.Не знам до колко това ще даде яснота но пускам един текст,който той е публикувал в сайта си:
Колко точно може да бъде ехографското измерване?

Много точно в ранните седмиции по-неточно с напредването на бременността.

От 5 – 6 г.с. отклонението е +/ – 4 дни.
От 7 – 11 г.с. отклонението е +/ – 5 дни.
От 12 – 16 г.с. отклонението е +/ – 7 дни.
От 17 – 26 г.с. отклонението е +/ – 10 дни.
От 27 – 28 г.с. отклонението е +/ – 2 седмици.
От 29 – 40 г.с. отклонението е +/ – 3 седмици.

Защо с напредването на бременността изчисляването става все по-неточно?

Представете си развитието на бебето като маратон, в който всички участници са с нормално развитие. Всички бегачи започват от едно и също място. С напредването на състезанието някои дръпват напред, други остават по-назад. В началото всички маратонци са заедно, след 1 километър вече са разпръснати, след 2 километра разстоянието между тях е още по-голямо
Всички малки маратонци са нормални, просто някой са по-бавни, други по-бързи. Както възрастните са ниски и високи, слаби и пълни, така и бебетата още преди да се родят са различни. И ЗАПОМНЕТЕ /въпреки нашето сравнение/, развитието не е маратон! По-голямо бебе не означава по-здраво и по-малко бебе не означава бебе с проблеми!

Стана малко дълго  Embarassed

# 111
и мойто е с 2 седмици напред,дребна съм и корема ми е малък
доктора чак пита за бащата голям ли е,но не е  ....или че много сладко ям но и това не е hahaha
мен не ме притеснява, защото аз съм била 4,200 бебе и няма да се учудя такова да родя  Joy

# 112
dzbhm  недей да се притесняваш, както мамите преди мен са казали ехографските измервания не са много точни последните седмици, не са били малко случайте в който по ехограф казват
че ще родиш бебе 2,500 а то излезне 3,500 така че не го мисли.
И ние на последния преглед бяхме с 3-4 дни напред, а преди това вървяхме с около седмица две напред, но бебето си е добре, още повече след като ти си дребна напълно нормално е да е дребничко и то  Hug , все пак ако много се притесняваш направи консултация с още един лекар Simple Smile

Отностно прахта за пране аз взех Елви, много се чудих каква да е в Метро има голям избор, изпрах всичко с нея, но нещо самия и аромат на мен не ми е много приятен дразнещ ми е, може и заради бременността не знам  Grinning ..

Английските дрешки наистина са с много добро качество, аз си накупих само такива бодита и ромпърчета на  George и съм доволна от съотношение цена качество, да не кажа че даже са малко евтини, но пък са супер  Heart Eyes

# 113
Заплаща ли се доставка при пазаруване от George и бързо ли пристигат?

# 114
Заплаща ли се доставка при пазаруване от George и бързо ли пристигат?

Лично аз не поръчвам от Английските сайтове, ами в Фейсбук има една група "Нови стоки за бебето и детето", та там има жени които продават дрешки на тази марка на доста доби пари, от там си купих всичко Simple Smile

# 115
  • София
trish1, да, заплаща се. Всеки артикул има цена за доставка, но не се начислява за всеки един поотделно, а само една такса за цялата поръчка, независимо колко неща има в нея - 1, 2 или 20. Винаги начисляват най-скъпата доставка; например ако поръчаш 10 неща и от тях 9 са с доставка 10 лири и едно  - с доставка 15 лири, ще ти начислят 15 лири. Горе-долу това са и цените за доставка - между 10 и 15 лири. Пристигат бързо, в рамките на 7-8 дена максимум.

За прах за пране - аз харесвам как мирише Бочко и на първо време  него ще ползвам, макар че хич го няма в изпирането на петна. Като започнат да се появяват петна, ще сменя с Ариел сензитив.

# 116
  • Варна
Здравейте момичета,

Аз от вчера следобед го играя линейка и доста се поизморих. Сестра ми няколко пъти имаше проблеми с коляното, все се разминава някак, но вчера прещракало и до там. Тя е с 6 месечно бебе - шиши Simple Smile от 9,5кг, кака на 4г и мъж в  командировка. Паля колата, минавам да взема моя син от градината и отивам да помагам с децата. Изчакахме ММ да се върне от работа и тръгнаха с него по лекари, прибраха се чак в 22ч.
Тежичко, криво за мама, гладно бебе, 2 дивеещи и каращи се деца + бременна в 8месец не са добра комбинация. Направо бях на края на силите си след по-малко от 3часа.
Върна се с фиксиран крак с шина, а ние с малкия останахме през нощта да спим там, за да помагаме с бебето и каката.  Зет ми горкия пътува цяла нощ от София до Варна и към 03ч си дойде.
Днес сутринта запази час за ЯМР. Сега мъдрим какво ще се прави, ако й се наложи операция. Какво ще прави с кърменето  newsm78
Бях забравила колко енергия изисква едно бебе.... Взех да се стресирам как ще се оправям с бебето и баткото.....

За бодитата от George, наистина са много качествени, дори са по-добро качество от тези на Mothercare, M&S или Next.  Аз редовно ползвам доставка през Габко. Килограмът до България е 2,20лв + доставка с Еконт/Спийди, излиза по-евтино, но отнема около 10-14 дни. Имат складове в София и може директно да си ги вземете от там, без да плащате за БГ куриер, а ако се случи безплатна доставка до UK, съвсем евтино излиза. Племенникът вече износи всички бодита до 6м, сега мина на 9-12 и след 2ро носене не са мръднали.

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 13:31 от yara

# 117
Поръчах си току що био сок от арония-за хемоглобина, дали ще помогне, някой пил ли е? До 2 часа го доставят на адрес.

# 118
 yara Леле ти направо си била във филм.Много  неприятно,особенно и сега пред празници Sad.Дано да няма нещо сериозно и сестра ти да се оправи по-бързо.

trish 1 ако имаш сокоизтисквачка си прави сок от червено цвекло,той също помага за хемоглобина.

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 15:00 от Мария Янчева

# 119
Момичета да ви попитам чудя се каква помпа за кърма да си купя спряла съм се на тези:
https://www.baby.bg/medela-dvufazna-rachna-pompa-harmony.html
https://www.baby.bg/cangaroo-elektricheska-pompa-za-karma-gentle-touth.html
https://www.baby.bg/philips-avent-rachna-pompa-za-iztsezhdane-co … ral-60-ml-0m.html

Кое според вас е правилния избор  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт