За разходка е прекрасно, а на ЮНЧЕТО в корема му е все по-тясно

• 57 506
  • 766
  •   1
Отговори
# 210
Слагам олинт вечер и хич не ми пука.Иначе няма спане

# 211
И аз съм така Sad Запушва си се и това е Sad И кървави сополи са налице Sad
Ползвам Низита спрей и сутрин промивам с Маример .... горе долу дишам ...

# 212
И аз бях така по едно време със сополите, ама това си е кървене от носа, което според мен е от бременността. Нали имало такова в последните месеци...

# 213
Момичета, стискайте палци!
Сутринта прокървих  Sad Малко, но се притесних. Звънях на АГ-то, каза, че, ако нямам болка, вероятно е започнало някакво разширяване. което може да се случи в тази седмица (32г.с). Не е фатално, ако нямам болка (аз нямах), но, понеже съм рискова, да постъпя в болница.
Та изборът беше или направо да тръгвам към болницата, или да изчакам до 19, когато идва тя на смяна и да ида.
Започнах да търся доктор - има час за 13 и за 14, 30, сега чакам  да стане време да ида да ме видят.
Кръв по превръзката нямам, болки нямам, но започнаха стягания, защото макар и да знам, че трябваше да си лежа, гладих и стягах багаж.
Не ме питайте как съм се избръснала ... #Crazy
На някоя от вас такава драма случвала ли се е?

# 214
Успокой се първо!Важното е ,че отиваш да те погледнат.Като бях в болницата(заради стягане) имаше едно момиче в 33г.с. с леко кървене и болки...за един ден на системи се оправи.Така че не се притеснявай,най-важното е да те види доктор,а и в болницата няма нищо страшно.Но сега не е време да гладиш и подреждаш....не е тъпнал тъпана дето се вика...а и сигурно все някой ще ти помогне ако имаш нужда.Не се напрягайте излишно.

# 215
cvetno_cvete, благодаря ти за окуражаването. Сега лежа, след малко викам таксито и отивам на лекар, поуспокоих се.
Аз не че много изгладих, ама все пак пижама, тениски, дрехи за мен - няма кой да ми помага, сега съм сама.
Дано всичко се подреди и да дочакам края на май.
 bouquet

# 216
Изобщо не е спирал да се запушва нощем. Хем спим на студено. Явно това е една от причините и да не мога да спя. Сутрин духам кървави сополи.

и аз съм така ... от 3 месец и нищо не помага . Позволиха ми Олинт преди лягане , ама и на него действието му е кратко Sad

# 217
Здравейте, момичета! Да споделя и аз - сутрин след закуска не мога да стоя права, към припадане отивам, непременно трябва да клекна или седна. След около   2 часа съм ок. Само сутрин се случва и то след хапване. Някой има ли такъв проблем?

# 218
Здравейте, момичета! Да споделя и аз - сутрин след закуска не мога да стоя права, към припадане отивам, непременно трябва да клекна или седна. След около   2 часа съм ок. Само сутрин се случва и то след хапване. Някой има ли такъв проблем?

Да не е от кртвното, премери ли си го?

# 219
trish1 аз имах в началните месеци такива случки, падаше ми кръвното -причернява ми, прималява ми, ушите ми забучаваха и ме избиваше студена пот  #Crazy ....не знам дали е същото като при теб,ходих с шоколади и вода винаги в чантата и си премина от самосебе си

# 220
Благодаря ви, момичета, и аз мислех, че е от кръвното, но пия вода, шоколад-не минава.  Ако не закусвам съм добре. 

# 221
Може би от кръвна захар?
Аз днес пак съм обикаляла лекари заради високо кръвно. В петък пак. Ще стискаме да 36, а после ще приценят, можеби, ще има секцио. Sad
Малко раничко ми се струва, но какво да направя.
Нещо забелязвам някакъв дефицит на непромокаеми лигавници и тензухени пелени по магазините?  Shocked

# 222
Да попитам вчера си купихме апарат за кръвно електронен, до преди това си го мерех пак с електронен, но не беше наш както и да е, въпроса е там че ми изкарва различни стойности на двата апарата на този с който го меря попринцип ми го изкарва ниско 90/65-70 най-често, на другия ми го изкара 125/85 което е леко завишено, та не знам на кой да вярвам меря си кръвното винаги на лявата ръка  newsm78 случвало ли ви се е  ooooh!

# 223
дааа, и свекито и майка ми имат електронни апарати,единия е сендо даже пълна простотия
колкото пъти да го измеря едно с едно си няма и съм го зарязала,като ходя на консултация си ми го мерят със слушалка най-точния начин според мен

даже се подсетих,че с ел.термометри е същата работа имаме 3 и хич не им вярвам.Живачните най-много ми харесват но за бебенце не става и не знам да търся ли други бебешки или нз  newsm78

# 224
Ооооо,за апаратите за кръвно и на мен ми се е случвало.Ние си взехме Сендо електронен-премерих си кръвното единия път-158/100 щях да припадна,накарах мъжо да премери неговото 189/120 😔След това аз пак си го премерих-125/80.Свекито ни го мери със слушалка и доста голяма разлика показа от нашия електронен.Май не са много хубави тези Сендо 😔😔😔

Общи условия

Активация на акаунт