Математически турнири - 44

• 99 350
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Значи днес звънях в МОН и съм бясна!!!!Сега нямало да ги качват на тяхния сайт.Разиграват ни като маймуни вече,чудя се как е възможно да се случва това???Прехвълят ме на някаква Мана където отговаря по математика въпросната Мана я няма вече втори ден на работа в МОН !!!Без думи съм! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 15:29 от svetilo

# 451
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
проверих работата на детето на ЕК.
 Peace от днес вече можело да се видят работите на децата, в училището, в което са се явили на състезанието.

според работните му листи има 58 точки, според машината 53  Blush

# 452
#Cussing out Писна ми да чакам резултатите за 4 клас на ЕК. Това на нищо не прилича!!! Един месец не им стига да проверят бланки с кръгчета.
Значи днес звънях в МОН и съм бясна!!!!Сега нямало да ги качват на тяхния сайт.Разиграват ни като маймуни вече,чудя се как е възможно да се случва това???Прехвълят ме на някаква Мана където отговаря по математика въпросната Мана я няма вече втори ден на работа в МОН !!!Без думи съм! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Цитирате ме с думи, които не съм писала!
Не разбрах какво пишете? На кой телефон Ви отговориха, че няма да качват резултати? Каква е тази Мана? Да не е Маня Манева? Тя е експерт математика в МОН. Нормално е към нея да Ви насочат, защото тя може да каже кога ще се качат резултатите. Четейки регламента аз разбирам, че МОН ще получат резултатите от НК в срок до 22.04. Т.е. на този етап те още не са нарушили регламента. Друг е въпросът, че този срок е огромен, но с него бяхме наясно още преди състезанието. Такива са им условията, ние записвайки децата сме се съгласили с тях.
И на мен ми се иска вече да има резултати, но на този етап няма какво да направим, освен да чакаме.

Peace от днес вече можело да се видят работите на децата, в училището, в което са се явили на състезанието.

според работните му листи има 58 точки, според машината 53  Blush

И сега имате ли право на контестация? (не че има смисъл разправията във Вашия случай, но за 4 клас ще е от значение всяка точка)

# 453

В 4 клас ли сте

# 454
  • София
За 4-ти клас в София ли имате предвид? Защото аз звънях в училището на провеждане днес и ми казаха, че при тях никаква информация няма да се върне, а резултатите ще се обявят от МОН Sad
Разминаването в точките изобщо няма да го коментирам, явно безумията продължават с пълна сила....

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 15:27 от Джанка

# 455

според работните му листи има 58 точки, според машината 53  Blush

В 4 клас ли сте

не  Peace трети клас е.
исках да видя кое го е затруднило. в неговия случай май само четенето с внимание  Blush

# 456

Това затвърждава решението ми изобщо да не проверявам резултата от това състезание  Crossing Arms
Ако изобщо някога публикуват резултатите на 4 клас  Mr. Green

# 457

Извинявам се ,че съм цитирала грешно,объркала съм се!Относно Маня или каквато да е въпросната Госпожа ,искам да кажа ,че е там за да работи,а не да я няма!!!!!!!И да звъняла съм в МОН ,където ми отговориха,че резултати за 4 клас няма да качват на страницата си!Надявам се е ясно вече!

# 458
ами 5 точки разлика си е една задача
представям си какви грешки може да има ooooh!
ще променят ли резултата
да знам дали да ходя, защото и аз имам съмнения за резултата

# 459

Извинявам се ,че съм цитирала грешно,объркала съм се!Относно Маня или каквато да е въпросната Госпожа ,искам да кажа ,че е там за да работи,а не да я няма!!!!!!!И да звъняла съм в МОН ,където ми отговориха,че резултати за 4 клас няма да качват на страницата си!Надявам се е ясно вече!

Малко ми се карате. Само да уточня: не познавам г-жа Манева. Писала съм много писма до МОН и от нея получавам отговори, поради което знам коя е. Но на ВСЕКИ човек може да му се случи да отсъства. Може да е болна или в отпуск. Не виждам драма в отсъствието ѝ. И пак казвам, още е рано за да им търсим отговорност. За сега са в регламентираните срокове. Това, че сроковете им са ненормално дълги е друга тема. За съжаление ни остава само да чакаме и да се надяваме, че на 4 клас работите са проверявани от двама члена на НК, а не от машината и съответно резултатите на децата ще са коректни. Ако МОН не публикува резултати, то тогава те ще се появят в РУО, което може да доведе до допълнително забавяне. Но пък от сдружението твърдят, че до 24.04 ще ги обявят при тях, т.е. в понеделник най-късно ще ги видим.

# 460
Скрит текст:
"За кандидатстване в V клас в ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ е задължително участието в математическо състезание „Европейско кенгуру“."
http://pmgzlatarov.net/page.php?16

Последна редакция: ср, 19 апр 2017, 17:36 от One of you

# 461
Добри, от училището ли са съобщили, че можете да видите работата или от централния организатор?
Дали и в другите училища могат да се видят работите?

# 462
ще променят ли резултата

не мисля да се занимавам с това. Peace
при нас е лесно  Peace  нищо не зависи от резултатите му.
задачи решава за забавление.
на състезания ходи защото му харесва.
проверих резултатите основно за да видя какво го е затруднило.  Peace

дъждец, обадих се в училището организтор вчера и ми обясниха, че до вчера нямали право да показват работите на децата. от днес вече можело. Peace работите (но без бланката за отбелязване на отговора) се пазят при тях.
не знам до кога  Peace не попитах  Blush

# 463
ще променят ли резултата
Без бланката с отговорите няма особен смисъл. Няма как да докажете, че отговорите от работния лист съответстват на пренесените върху бланката.

Скрит текст:
"За кандидатстване в V клас в ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ е задължително участието в математическо състезание „Европейско кенгуру“."
http://pmgzlatarov.net/page.php?16
Има си тема за кандидатстване в МГ и ПМГ след четвърти клас. Там има линкове към доста от регламентите и е видно за кои училища състезанието е от значение.

# 464
Утре ли излиза разпределението по стаи за ВМС? Аз този път платих по банков път, като писах, че се отнася за 125-то СОУ, та се надявам да няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт