Математически турнири - 44

• 99 428
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Не са малко 90 деца. По същото време имаше и състезание по английски.

# 346
Някой случайно да е звънял в министерството с въпрос кога ще качат ЕК за 4-ти клас? На Савата му прегря телефона по едно време...

# 347
В Пловдив за 3 клас само такива ли са номерата 17000083****
Защото това са само 90 номера
Невъзможно е само толкова третокласници да са се явили
За мен даже по-важно е класирането по градове отколкото общото, защото така се вижда детето на кое място е в съответния град  и има ли то шанс за определено училище  Peace

Това не важи ли само за 4 клас? Иначе при нас винаги (колко да е това винаги като се правят само 3 състезания в града ни) се прави и местно класиране с местни наградени (с книги и грамоти)...

maria77bg, тези състезания са имали значение в предни години, затова вероятно, макар че гледам е правена класация на базата други 5 състезания, а не са вземали автоматично златните медалисти от някое от тях... Обаче този национален кръг, ако е национален за децата с най-добри резултати, би следвало да се включат и други състезания... Пълна идиотия е да не се включат тези без баркодове...

# 348
И защо се впрягате толкова на ЕК, оставете веднъж финала без участници и следващата година ще се саморегулират в глупостите, които правят.

Нямаме друг начин да покажем, че не искаме да бъдем подигравани и разигравани, а у децата да остава горчив привкус от участието в подобни състезания. За мен лично е важно участието и желанието да решава, е че не бил топ ъф дъ топс - ми тя и майка му не е манекенка  Mr. Green

Абсурдно е до финал да не се допускат деца без баркодове, след като са се договорили да има двама организатори и финалът е общ  ooooh!

# 349
  • София
  А освен участие на финал ще има ли други награди за добре представилите се - медали, гамоти, нещо ...? От 5000 да бъдат отличени само 30-ина участника ми се струва малко, но щом такъв им е регламента... Всички останали ще си останем с безименното апокрифно класиране или ще има и друго?

# 350
Stelt77, преди години имаше т.нар. НМС, което беше наследник на националното ЕК. Там регламентът беше друг и се класираха деца от ЧХ, ИС, КМС, ЕК, ВМС, а в по-горните класове и от австралийското кенгуру. Имаше квоти. Но след това НМС отпадна и пак се върна национален кръг на ЕК. Та поради тази причина мисля, че няма как да се класират деца от други състезания, просто тогава и сега регламентите са различни.
Моята дъщеря е 4 клас и все още не ѝ знам резултата. Надявам се и очаквам 95. Ако случайно тази година вземе, че се класира за национален кръг (досега не ѝ се е случвало), няма да се яви.

# 351
  • София
Мога да дам класиране за 3 клас с имена и с баркодове общо, но не знам как да кача тук файл Sad
Ако някой се интересува и може да помогне ...

# 352
Мога да дам класиране за 3 клас с имена и с баркодове общо, но не знам как да кача тук файл Sad
Ако някой се интересува и може да помогне ...
това само за софия ли

# 353
  • София
Не, за цялата страна съм събрала всичко, което съм успяла да намеря в нета.

# 354
Може би въпросът ми е глупав, но знаете ли дали има възможност да се запознаем с работата на детето си от ЕК?

# 355
  • София
На мен миналата година не ми позволиха. Надявам се, тази година поне за 4 клас да разрешат. Лично аз бих се притеснила, ако не виждам името на детето си, дали наистина този резултат е негов?

# 356
Здравейте,

интересувам се къде да запиша детето за Великденското математическо състезание за гр. Варна? Не намирам никаква информация в нета, а времето наближава. Може ли да ми помогнете?

# 357
За Великденско във Варна се запишете в училище П.Р Славейков

# 358
Има резултати на Математика без граници - Пролетен кръг Simple Smile

# 359
Виждам само скалата за медалите, списък има ли някъде

Общи условия

Активация на акаунт