Математически турнири - 44

• 99 413
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Пише, че до 17 часа ще ги качат. Ние май сме със злато Simple Smile

# 361
И защо се впрягате толкова на ЕК, оставете веднъж финала без участници и следващата година ще се саморегулират в глупостите, които правят.

Нямаме друг начин да покажем, че не искаме да бъдем подигравани и разигравани, а у децата да остава горчив привкус от участието в подобни състезания. За мен лично е важно участието и желанието да решава, е че не бил топ ъф дъ топс - ми тя и майка му не е манекенка  Mr. Green

Абсурдно е до финал да не се допускат деца без баркодове, след като са се договорили да има двама организатори и финалът е общ  ooooh!

+1

# 362
Виждам само скалата за медалите, списък има ли някъде

Скалата много ме зарадва, дано не я променят...   Party 

# 363

Дали е вярна тази скала? Чак невероятно ми се струва. ние се бяхме приготвили за бронз максимум....

# 364

Дали е вярна тази скала? Чак невероятно ми се струва. ние се бяхме приготвили за бронз максимум....
А в 3 клас е точно обратното
за бронз се изискват минимум 19 точки

# 365
Публикуваха ги. Малката е с медал.
Ще се зарадва  Peace

# 366
  • гр.Варна
Честито на всички!
И нашият господин е с медал-сребърен! Hug

# 367
  • Бургас
Ние сме от Бургас и нямаме такъв номер - сега как да проверим какъв е резултатът?? В друго училище в града директно са раздали грамоти на децата още преди ваканцията и там е пишело на всяко дете точките.

Ани, в Антон Страшимиров може да си видите резултатите. Синът ми е със сребърен медал, но само показват листите, не може да се снимат или нещо такова.

# 368
На който не са му дали баркод от кенгуруто, не може да си провери резултатите, нали така?
На нас нищо не са ни дали...а училището е ваканция:)

# 369
А дали са качени някъде задачите от Кенгуруто, или от Математика без граници - Пролет?

# 370
На който не са му дали баркод от кенгуруто, не може да си провери резултатите, нали така?
На нас нищо не са ни дали...а училището е ваканция:)

Проверете в училището,  в което се е явявало детето.

# 371
Виждам само скалата за медалите, списък има ли някъде

Скалата много ме зарадва, дано не я променят...   Party 

Супер! Очаквах хеттрик сребърни медали от МБГ, пък последния излезе златен...  Laughing

# 372
Искам да питам майките на деца-финалисти, които са се явявали предишни години в ДАНИС. При два медала ( сребро и злато), и двете явявания в ДАНИС, каква е процедурата за финала? В регламента пише, че училищата подават финалистите. Но ДАНИС бяха отговорили на някого ( по спомен), че тяхната квота се ползва само в краен случай, и детето се явява от квотата на училището си. В нашето училище респективно не фигурираме в списъците с медалисти, защото те нямат идея, че сме се явявали.

Ох, много дълго стана, с две думи - аз трябва ли някого да уведомя, за да имаме шанс за финал, или чакам централния списък, който се изготвя от организатора (mathematicalmail)?

Последна редакция: чт, 13 апр 2017, 19:41 от chickadee

# 373
  • гр.Варна
Има ли резултати от Ек, къде се въвежда бар кода?

# 374
  • София
Искам да питам майките на деца-финалисти, които са се явявали предишни години в ДАНИС. При два медала ( сребро и злато), и двете явявания в ДАНИС, каква е процедурата за финала? В регламента пише, че училищата подават финалистите. Но ДАНИС бяха отговорили на някого ( по спомен), че тяхната квота се ползва само в краен случай, и детето се явява от квотата на училището си. В нашето училище респективно не фигурираме в списъците с медалисти, защото те нямат идея, че сме се явявали.

Ох, много дълго стана, с две думи - аз трябва ли някого да уведомя, за да имаме шанс за финал, или чакам централния списък, който се изготвя от организатора (mathematicalmail)?
вашето училище може и идея да си няма, че сте се явили, но организаторите на МБТ прекрасно знаят от кое училище е детето, защото сте давали този информация като сте го записвали за състезанието.

Общи условия

Активация на акаунт