"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 99 908
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Нали Барун не искал многосерийни проекти? newsm78
512  Hug напротив, този е замислен като многосериен проект. Колко ще продължи е друг въпрос. Според мен, живота ще му е кратък  Peace
Не коментирам, епизодите защото още не съм стигнала до тях. Sunglasses
Първият, обаче ме остави в ступор. Може би, защото очаквах мноого повече.
Оригиналните "Пътеки" е ясно, че не могат да се повторят. Но и кой иска това Crazy Просто искам, нещо ново и различно  Naughty "Самота" беше чудесно сериалче. С този, просто падна нивото.
И не съм негативно, настроена. Но не мога и да си затварям очите, за някои неща.

"Ступор" е добро Joy Joy тук виждам, лееко професионално изкривяване, май Joy Mr. Green
Щом Ти, като най-върла фенка на Барун, си безмълвна Peace значи положението е плачевно Stop
Аз го гледам, но си е мъка. Rolling Eyes Нито визия, нито игра. За историята да не говорим.
Последните снимки са показателни. Момата е нагласена като тези от Столипиново Whistling не че е нещо лошо,
. Въпрос на вкус и манталитет явно Whistling

П.с. Ще видим, поне е забавно. Като анимация, го гледам Grinning  Ще сме солидарни,няма как,  нали и клипчета трябва да се гледат  Wink

# 301
  • Варна
Е, Дулсе, трогната съм, благодаря!

Да, брата е готин и ще разведрява обстановката. А рускините вече са го сватосали за сестрата на Чандни, Шика. Laughing Сега като се замисля единствено тя май не си слага всичко останало, което слагат другите. И тя е голям образ.
О да то много неща пропускам го. това с капачката е толкова нереално, че нямам думи. Може да са гумени специално за сериала. Joy
Има ефекти, които ти напомнят, че гледаш сериал.
А Дулсе защо пък точно 146 еп., не може ли по-рано newsm78 Wink

Сега като врътнах малко сериите да погледна някои неща забелязах още един минус, който според мен е много важен за романтичните сцени - близостта на актьорите. Близостта при Сарун беше естествена, защото Саная е по-висока от Шивани. Докато тук при Барун и Шивани не се получава и установих че това ми липсва.

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 13:23 от Magdi

# 302
Dulse, подкрепям всяка една дума написана от теб. Даже вече не се напъвам да го гледам, но в темата оставам като върл почитател на оригиалните Пътеки.
Магди, разбиме с паралелните снимки. Те казват всичко.
Аз сега гледам този сериал от 30 серии, но всяка серия е по 2+ часа. Горещо препоръчвам за почитателките на добре сглобен сериал, с добре подбрани и стиковани актьори, хубава музика и инормативни документални снимки. Отважный и Красавица  се казва филмът

# 303
  • Под звездите
Е, Дулсе, трогната съм, благодаря!

Да, брата е готин и ще разведрява обстановката. А рускините вече са го сватосали за сестрата на Чандни, Шика. Laughing Сега като се замисля единствено тя май не си слага всичко останало, което слагат другите. И тя е голям образ.
О да то много неща пропускам го. това с капачката е толкова нереално, че нямам думи. Може да са гумени специално за сериала. Joy
Има ефекти, които ти напомнят, че гледаш сериал.
А Дулсе защо пък точно 146 еп., не може ли по-рано newsm78 Wink

Сега като врътнах малко сериите да погледна някои неща забелязах още един минус, който според мен е много важен за романтичните сцени - близостта на актьорите. Близостта при Сарун беше естествена, защото Саная е по-висока от Шивани. Докато тук при Барун и Шивани не се получава и установих че това ми липсва.

Според мен проблема не е само в ръста. Аз например забелязвам изражението, погледа. Начина по, който гледа едната и другата.

# 304
  • София
Нормално е погледите да са различни, в оригиналните пътеки любовта им се възраждаше , а тук трябва да има омраза.
Но абсолютно нищо не ми харесва в тази пародия , а позната музика ме дразни най много. С мъка изгледах и петия епизод.

# 305
Dulse, подкрепям всяка една дума написана от теб. Даже вече не се напъвам да го гледам, но в темата оставам като върл почитател на оригиалните Пътеки.
Аз сега гледам този сериал от 30 серии, но всяка серия е по 2+ часа. Горещо препоръчвам за почитателките на добре сглобен сериал, с добре подбрани и стиковани актьори, хубава музика и инормативни документални снимки. Отважный и Красавица  се казва филмът
Мумбас,има го и с български субтитри в you tube. Последната серия е 32.
Аз го гледах и също ми беше интересно и не само заради любовната история,а и защото е с много интересен сюжет.
Обаче,ако ти се гледа нещо по-любовно започни и Любов под наем, който пак е преведен

# 306
Dulse, за мен хубавият филм е букет от преживявания и информация, не е само любовната история водещо. Разбира се, понеже около любовта се гради живота, тя винаги е централна тема, но когато е гарнирана с много информация за нрави, традиции, географски понятия, трил сюжетни нишки, изпълнена от великолепни актьори и оператори, на фона на хубава МУЗИКа , а не шум, съм много доволна. Е, ако има и хепи енд и няма житейски нелогичности, съм направо щастлива в убиване на времето с филмирани приказки. Благодаря за информацията за Любов под наем - ще го погледна.

# 307
Е-е-е! Това вече на нищо не прилича: гледам 5 еп. с бг суб. и на 21 сек. лелята е стресната от щракване на фотоапарат - някой може да заподозре нещо?! На 5 мин. племенницата е изплашена от някого или нещо - и същата тази леля, а и никой друг не хуква да гони и търси натрапника?! Това ли беше суперглупавата леля? #Crazy
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire - да убием сценаристите и да им пратим по-логичен сценарии #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 308
  • София
Скрит текст:
Е-е-е! Това вече на нищо не прилича: гледам 5 еп. с бг суб. и на 21 сек. лелята е стресната от щракване на фотоапарат - някой може да заподозре нещо?! На 5 мин. племенницата е изплашена от някого или нещо - и никой не хуква да гони и търси натрапника?! #2gunfire #2gunfire : : - да убием сценаристите и да им пратим по-логичен сценарии #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 309
Маги, твоята забележка е приета - от 12 мин., където Ч е с тежък грим, само докато стигне до пазара -18 мин.- newsm68 грима на Ч стана по-нежен, къдриците изчезнаха и момичето доби съвсем друг вид.

# 310
  • София
Скрит текст:
Нали Барун не искал многосерийни проекти? newsm78
512  Hug напротив, този е замислен като многосериен проект. Колко ще продължи е друг въпрос. Според мен, живота ще му е кратък  Peace
Не коментирам, епизодите защото още не съм стигнала до тях. Sunglasses
Първият, обаче ме остави в ступор. Може би, защото очаквах мноого повече.
Оригиналните "Пътеки" е ясно, че не могат да се повторят. Но и кой иска това Crazy Просто искам, нещо ново и различно  Naughty "Самота" беше чудесно сериалче. С този, просто падна нивото.
И не съм негативно, настроена. Но не мога и да си затварям очите, за някои неща.

"Ступор" е добро Joy Joy тук виждам, лееко професионално изкривяване, май Joy Mr. Green
Щом Ти, като най-върла фенка на Барун, си безмълвна Peace значи положението е плачевно Stop
Аз го гледам, но си е мъка. Rolling Eyes Нито визия, нито игра. За историята да не говорим.
Последните снимки са показателни. Момата е нагласена като тези от Столипиново Whistling не че е нещо лошо,
. Въпрос на вкус и манталитет явно Whistling

П.с. Ще видим, поне е забавно. Като анимация, го гледам Grinning  [/color][/i]

Поли  Hug    само Барун, може да ме накара да издържа стоически до края Crazy   Mr. Green Ще наблягам на сюжета и интригата( доколкото я има), а подробностите като - джуфки, букли, погледи    и подобни не ме вълнуват Peace Ако се взирам в тях, значи няма ниищо друго, в което да се съсредоточа Joy До сега, не ми се е  случвало  Peace Макар, че нямам много сериали в актива си.
Момичета благодаря за всичко споделено Hug Hug Hug

# 311
  • Русе
Здравейте!  Hug

Въздържах се до сега да пиша за новият сериал, очаквах, че след толкова реклама Гюл поне ще се е постарала повече, но... уви. Жалко е това да ползваш неща от един толкова популярен проект, за да лансираш нов. Груба грешка, според мен, така още повече изпъкна разликата между големият НОМЕР 1 и този вариант номер 3. От където и да го погледне човек 3-та губи - нито видът на актьорите впечатлява, нито действието, да не говорим за шаренията и тези изкуствени и недоизпипани сцени и всичко това озвучено с така позната, макар и променена музика... съжалявам, но... аз не мога да си причиня това - да се мъча да гледам номер 3. Не ми се получава...

Мумбас,има го и с български субтитри в you tube. Последната серия е 32.
Аз го гледах и също ми беше интересно и не само заради любовната история,а и защото е с много интересен сюжет.
Обаче,ако ти се гледа нещо по-любовно започни и Любов под наем, който пак е преведен

Не мога да подмина разменените ви реплики  Wink, аз по принцип гледам малко сериали, но... това са основно тези с Туба, та... те всичките и са все такъв тип, както го описвате - добре сглобен сериал, с добре подбрани и стиковани актьори, хубава музика и... най-важното с хубав край. Освен последният, който следите сега, аз загледах и един друг с млади и непознати актьори, който е като нова версия на Пътеките ( бях писала и преди време тук за него )- на мен лично много ми харесва. Той вече има тема и в бг мама ''Назови ме по име'', та.., ако ви е любопитно има къде да разберете и нещо повече, за да не спамя тук.

# 312
  • Варна
Здравейте. Днес се позабавих с качването на епизода, съжалявам за което!

"Как да нарека тази любов? 3" еп.6 + бг превод https://www.vbox7.com/play:dad8abdc64
https://vk.com/video338121182_456239241

Момичета, за тези които все още не са разбрали новината, променили са визията на Адвай!!!
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240584%2F67748cff07b10d2eda
Снимка от Рита Шивпури - Последна сцена на Адвай с брада.

И с новата визия.

# 313
  • Пловдив
Снимковият материал е много оскъден и не може да се добие  точна представа,но все пак...това ли е новата визия на Адвай?  dont Не мислех,че ще го кажа,но с брада изглежда много по-добре! С новата прическа  не прилича на себе си.А фризьора му- bambam това заслужава.Ама какво правят тези хора?!Съвсем се отчаях вече.Не стига,че въпреки всичките ми добри намерения,не намирам нищо,което да ми хареса в сериала и единственото,което  ме радваше,беше да плакна очета с Барун  newsm53,ами сега му съсипаха и визията.Освен всичко друго тази почти момчешка физиономия въобще не мога да я свържа с образа на  мрачния,търсещ отмъщение Адвай. Whistling

# 314
  • Варна
Ахахаха, угодия нямаме. И аз като видях, направо паднах, не можах да го позная, защото излезе първо клипчето, дори се чудих дали не е монтаж, но като излязоха и снимки. Тъкмо се примирих, че ще е с брада и бях свикнала с вида му, а и наистина брадата прави вида му по-суров, което отговаря на ролята. Но пък определено не му се виждаха мимиките, което ми липсва. Нека да видим в сериала, как ще е. Може пък ролята да го налага, ако е решил да се прави на добър, нали ще влиза в семейството. Косата си му беше за леко подстригване, макар че самата прическа на снимката не ми допада особено. То при мъжете поне всичко е поправимо, бързо ще му пораснат и двете.Simple Smile
Да коментирам 6 епизод. Не съм очарована от замислите на Гюл. Това ли беше най - умното, което би могъл да измисли професор Адвай Сингх Райзада, за да накара Чандни да направи това, което иска, срам за фамилията, хахаха, къде, къде по изобретателен беше съфамилникът му. Да отидеш на магазина да си купиш нещо и после продавача да дойде в къщата ти да си търси парите, защото цените се били увеличили. Пълен абсурд!
После пък, след като мирясаха след тел.обаждане, видиш ли никой не се светна само Индрани - идеята може би беше да блесне тя, ама нещо не ми блесна тя, ми по-скоро ми падна Гюл.
Да не говорим пък колко абсурдна беше сцената на стълбите. Почти през цялото време дават Чандни като бяга и се вижда, че след нея няма никой. При положение, че стълбището нямаше разклонение от къде по дяволите се появи Адвай, че и докато я догонваше, успя и да я спъне. В един от кадрите, когато дават краката й се вижда неговото коляно, чакащ да я спъне.
А как само са загрозили жените в този епизод. И са нагиздени за празник, леле, леле. Милата и сладка Шика, на какво прилича, ужас. Само Чандни изглеждаше добре, но пък както обикновено.  Ех колко красиви бяха жените в Пътеките, особено на празниците.
Интересно ми е, нали смятат, че повече грим, подобен грим, червено червило носят леките жени, защо тук ги "красят" така?

Общи условия

Активация на акаунт