"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 99 909
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
След 4-та серия оставам с впечатлението, че филма е създаден само заради Барончо, да се докаже на публиката че може без Саная. Слаб сценарий, много пълнеж. Не може без Саная, колкото и да се мъчи Фщлхата.

# 286
Съгласна съм че филма е създаден само за Барун всичко останало до момента което гледам е провал.И все пак си оставам с мнението че Гюл харесва Барун.Няма да се учудя ако му предложи и друг проект.

# 287
  • София
КНЕЛ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО СЛЕД 3 ГОДИНИ  БЕШЕ ЗАРАДИ БАРУН, СЕГА И ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО Е ЗАРАДИ НЕГО ОТНОВО ЧАК ВЕЧЕ ПРЕКАЛЯВАТ И АЗ ДА БЯХ НА МЯСТОТО НА САНАЯ НЯМАШЕ ДА ИСКАМ ДА УЧАСТВАМ В ТАЗИ ПАРОДЯ СЕГА

# 288
Dulse, що си във фаза "споделяне" би ли споделила кои любовни сериали гледаш, за да си поизплакна окото и аз, че нещо съвсем се отчаях - няма какво да гледам.
Мумбас,сериалчетата които гледах са Турски и много ми хареса "Любов под наем" даже има неща от "Пътеките".
Изключително много ми харесва държанието на пича.С кеф си го гледах има го преведен и на Бг. След 10 серия става много интересно и мацката я правят по-хубава,че в началото е малко шматка.Но повечето може е да са го гледали.
Аромат на ягоди, много свежо и лятно сериалче с млади и красиви актьори и други гледах ама са доста драматични.

# 289
  • Варна
" Как да нарека тази любов? 3" еп.4 + бг превод https://www.vbox7.com/play:ec798ca9ad?p=playlist&id=2254322&order=date
https://vk.com/video338121182_456239237

Е, май приключва въвеждането в историята от миналото и от следващия епизод започва същинската част на историята на Адвай и Чандни(Адни са кръстили двойката рускините). Започват номерцата  Twisted Evil и Барун с неговите усмивчици точно под мустак в случая, ама и в брада скрити. Laughing
Аз всъщност вече го гледах на хинди, нямам търпение за превода, и за следващата серия 5, ще е интересна. Какво ли поиска Адвай от Чандни и как ще я накара да го направи?
Момичета, виждам, че някои от вас са настроени леко негативно, други малко повече. Е аз съм се абстрахирала вече, кой какво прави и защо го прави, в крайна сметка всеки си решава и нещата се случват, разбира се това не означава, че не трябва да го коментирате, просто си казвам мнението.
Е на мен сериала ми харесва, има си кусурите, но определено ми харесва и се надявам да има с кого да си коментираме. Не ме е завладял чак толкова, до момента, но и с Пътеките се случи на по-късен етап. Аз и не очаквам да се получи това, което стана с Пътеките, колкото и добре да им се получи на Барун и Шивани, казвала съм вече защо. Като двойка Барун и Шивани също ми харесват, коте пък не означава, че предавам Саная. Тя си остава моята любимка.
И като я споменах, все още излизат нови клипове с новини, че ще участва в Nagin 3. До колкото разбрах тоя сериал е за жени-змии. Саная беше казала в интервю, че не й харесва да участва в такива нещо, затова не е приемала предложенията. Дано да не си е променила решението, защото не знам как ще я гледам, още повече ако и тя е змия, защото колажите са такива. ooooh!
Е и моят пост стана дългичък, но не смятам да се притеснявам и мисля, че и вие не трябва да го правите. За мен е нещо нормално, когато има да се коментират и споделят повече неща.

# 290
Дулсе, мерси за филмите - ще ги издиря. Аз пък се загледах в един завършен турски сериал с един рус красавчик и актриата от гордата Аси - за сега е добре направен, но съм само на 4 серия от 30. Разбира се няма чара и въздействието на нашите любими "Пътеки".
Магди, не съм с предубеждение към филмите на Барончо, но всичките напъни да го поизмият от дриснята, която изпусна затваряйки Пътеките с коментари за робовладелския дух на снимките в телевизията, последвани от пълен боливудски провал ми дойдоха малко в повече. Едно от важните качества, които интелигентните хора притежават е чувство на благодарност и лоялност, които са определено в дефицит за нашия красавчик. Останалото е само напразен напън на Гюл-ханската любов.

# 291
# 292
Да попитам, че нещо не разбрах: Когато евнусите искаха да се молят, този храм в дома на Чандни ли беше? Аз мислех, че е някъде навън и се чудех как така тя излезе толкова бързо?! newsm78
  И още нещо  - възможно ли е да обвиняваш малко дете за престъпление или предателство? Това ми звучи толкова налудничаво...

# 293
  • Варна
Децата са склонни да се съдят и обвиняват за най-малката глупост, защото за тях това не е глупост, да не говорим за нещо подобно. Адвай е бил на възраст, когато вече е разбирал до някъде, какво се е случило и е бил наясно, че баща му е бил натопен, но не и достатъчно голям за да прецени реално нещата, още повече като не е знаел фактите. То на големите е трудно понякога, та какво остава за едно дете. И живял години наред с тази болка, омраза и желание за мъст напълно нормално да я обвинява. Понеже той знае само за Чандни затова тръгва от нея. Както се вижда около портрета й в къщата му има и други рамки, явно за другите замесени, когато разбере кои са. И вече разбра, че явно има още някой от това семейство.
Аз съм почти сигурна, че Чандни е била принудена да го каже или е била накарана да повярва в това, може и двете. Когато Адвай разбере, че е била жертва в тази жестока игра, ще прогледне и ще види истинското й лице.

За храма мисля, че не е в къщата й, за това обсъждаха толкова как щяла да излезе. А това, че е пристигнала толкова бързо, защо те учудва - като на филм.  Simple Smile

# 294
  • Пловдив
Магди,аз мисля,че не толкова е била принудена  Чандни да  каже това за майката на Адвай,а че е била заблудена по някакъв начин,за да повярва в това,което казва.Интересно ми е дали наистина майка й и лелите й са организирали заговора срещу семейството на Адвай,както  засега изглеждат нещата,или са имали намерение да направят нещо друго,но накрая са се оказали замесени.Ако са били те, едва ли щяха да принудят любимата дъщеря на Индрани,при това малко момиче,да лъже Thinking
Така или иначе очертават се няколко  тайни за  разкриване,включително  по линията кой е бил похитителят на Чандни и защо толкова я мрази.Засега информацията за него е много оскъдна,но в някой момент и това ще излезе на преден план.Но съм сигурна,че ще мине много време и много серии,преди Адвай да разбере,че Чандни няма вина... Grinning.Нали това е и основната интрига в сериала.
Чудно ми е обаче как супер глупавата леля на Чандни-Каджол,е успяла да опази толкова години тайната,за която изнудва сестрите някой в момента.Странно ми е и защо Адвай при цялата му потайност,е разказал поне на двама човека плана си за отмъщение-единият е момичето-прислужница в дома на Чандни (не мога да разбера дали е малко момиче или джудже?),а другият-мъжът,който му носеше нещо за ядене-той също беше в течение на всичко.И какво свързва прислужницата с Адвай,че е съгласна да  шпионира за него в дома на Нараян?Любопитно ми е и при какви обстоятелства бащата на Чандни е загубил паметта си-това някаква болест ли е,или резултат от злополука?Може би от случилото се преди 16 години?
Така че и на мен ми е интересно как ще се развиват по-натам нещата.Права е Магди,че не е като Пътеките,и няма да стане ,но все още е твърде рано да отписваме сериала.Аз лично смятам да си го гледам,нямам предварителна негативна нагласа към него,а нищо чудно и да ме завладее след десетина серии...И,Магди, Hug,смятам,че ще има и други желаещи да коментират.С дълги постове,надявам се...  Laughing

# 295
А на мен ми се струва, че са започнали много сюжетни линии и ще развият тези, които предизвикват най-голям интерес.
 Този шпионаж на дребното ми се струва вече много прекалено като на филм - от къде се познават, защо дребното му помага ... във всяка серия вмъкват по нещо, като че ли филма ще е 10 - 20 серии. А някой знае ли колко епизода са планирани? Нали Барун не искал многосерийни проекти? newsm78

# 296
  • София
Нали Барун не искал многосерийни проекти? newsm78
512  Hug напротив, този е замислен като многосериен проект. Колко ще продължи е друг въпрос. Според мен, живота ще му е кратък  Peace
Не коментирам, епизодите защото още не съм стигнала до тях. Sunglasses
Първият, обаче ме остави в ступор. Може би, защото очаквах мноого повече.
Оригиналните "Пътеки" е ясно, че не могат да се повторят. Но и кой иска това Crazy Просто искам, нещо ново и различно  Naughty "Самота" беше чудесно сериалче. С този, просто падна нивото.
И не съм негативно, настроена. Но не мога и да си затварям очите, за някои неща.

# 297
  • Варна
Моная в " Nach Baliye 8" танц 15 и 16 финал + бг превод https://www.vbox7.com/play:813c4ad363
https://vk.com/video?z=video338121182_456239239%2Fpl_cat_updates

" Как да нарека тази любов? 3" еп.5 + бг преводhttps://www.vbox7.com/play:af48dab820
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239238

Оооо, много хубав пост, Померанче, дълъг съдържателен. Надявам се и аз да се включат и други хора с такива постове. Hug Хайде от мен да мине може и с по-малки  Laughing

Определено има неща, които не ми харесват в сериала. Облеклото много натруфено, няма ги ония ефирните сарита и забравих как се казват туника и клин с които ходеше Куши преди да се омъжи, дори пижамите й ми харесват повече от саритата, с които са облечени тук. Леки материи, пастелни цветове, бродерии и мъниста на места. И майката много странно си слага сарито през рамо, първо е подпъхнато под друга дреха.

Бижутата са ми супер натруфени и големи. Не мога дори да си представя че някой ще ходи така в ежедневието. Някъде бях чела, че подобни обеци са много тежки и задължително имат синджирче, което се закрепва в косата за да не увисва ухото. Ето какво имам предвид.

А какъв очеваден гаф са направили при монтажа на специалния поздрав на Сестрите Вашишт. За да не правят ефекта с пушека при всеки епизод, са го направили за първия път и после са го сложили и в 5-я еп., ще видим дали ще го използват и за другите. Двете сестри са със същите дрехи, но Чандни е с различи, цвета е съвсем различен и много си личи.
Другият гаф пък Чандни излиза от къщи с голяма червена тика като на горната снимка, а на улица с Адвай вече е с мъничка. ooooh!
За музиката - Рабба Ве хубаво са я променили, но в последния епизод, където Адни се сблъскаха, нещо не  ми пасна и ми се загуби романтичния момент. Версията е по-бърза, нещо което ми се струва, че не се връзва с такива моменти и някак си звученето не те кара да настръхнеш.
Тези неща ме дразнят леко, но като се абстрахирам историята ме заинтригува с многото въпросителни които се появиха.
eidin  извини ме, че пропуснах да отбележа, права си бях забравила, че едната сестра се заканваше нещо в началото. Може и тя да върти някаква задкулисна игра, а може би и няма да е сама сигурно има някой да й помага, и докато пиша се сещам дали не е похитителя? newsm78
Всъщност преди малко докато гледах нещо при рускините мернах нещо по въпроса. Ще го напиша в скрит текст, че да не развалям изненадата, ако е вярно.
Скрит текст:
Рускините са писали, че Адвай разбира кой е изпратил ковчежето и това се оказва Мику.

Да и аз се чудя тая сестра как е удържала да не каже тайната.
Е колкото и да е пекан професора, все пак ще му трябва подкрепление, как иначе ще знае какво се случва с Чандни. Аз се изненадах как се появи на улицата при Чандни и да стана ясно.
За бащата пак при рускините, казват че имал алцхаймер, но от къде го измислиха, не съм срещала инфо за това. Аз мисля, че по скоро му се е случило нещо, защото най-вероятно е бил против случващото се, поне на такъв човек ми изглежда, и се надявам да се оправи по някое време.

# 298
Ами той даже за сега не е на нивото и на "втора сватба", Да не говорим за "ранграсия" даже и смешния "Гит" беше интересен в началото.
Какви са тези целувки по ножовете,направоооо пародия! И отварачката Чанди показва здрави зъбки Simple Smile
Нищо против Барун и другите актьори!
Ама на Гюл,за самочувствието се дразня.
След сериал като "Пътеките" е трудно да се надскочи,обаче да развиваш проект със същата музика, актьор и други подобни е добре да направиш нещо смислено.Тука все още няма изградени адекватни образи. Нито Чандито,нито майката ,а за сестрите и лелите да не говорим.Кой какъв е ,що е ?
Има време до 146 еп,може и да се разбере. Mr. Green
Иначе ще го гледам ,имам все още надежда,а и заради труда на Магди,която превежда  bouquet

# 299
Магди,писали сме по едно и също време!
Напълно съгласна съм за дрехите.
Много натруфени и много тежки бижута...
За сега, много добро впечатление имам за брата,запомнящ се образ.
Изглежда весел, шегаджия ,добряк...
Определено ще има забавни моменти с него.

Общи условия

Активация на акаунт