"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Ето я  майката на Чанди -  Индрани Вашишт/  играе се от Риту Шивпури/.

# 271
ООО, момичета как сте се развихрили в хубавите изненади и коментари....
Дълго време не съм влизала в БГ мама и днес - хоп цяла малка новела в темата. Сега след като заявих участие в продължението на дискусията се хвърлям да изгледам продължението на любимия ни филм с поизтупания вехтичък Барончо и после ще пиша.
Дулсе страхотно кръщене си направила на заместничката на Саная.

# 272
Здрвейте, вече 2-ра серия гледам и не мога да реша дали ми харесва или не.  Мисла, че прекалено много се вживяват и преиграват, което е малко дразнещо. Липсва ми лекотата, с корто играеха  и химичта между всички герой/ актьори/ от Пътеките 1. Определено, освен името, нищо общо нямат 1-та и 3-та част. Дори Барун с тази брада излежка като различен човек.

# 273
  • София
Здравейте фенки,
 реших и аз да погледна тази ПАРОДИЯ.
 Добре първо голяма ПР грешка на Барун да участва в сериал със същото име което дефакто го изстреля към звездите, второ дори героят му да носи старото име което е жалка картинка. Първия епизод беше ХА ХА, други не гледах.
До тук всичко е жалка работа включително и самонадеяния Барун

# 274
Ааа изгледах ги и 3-те - няма друго в момента. Тъжно: 5 години са си 5 години повече, пък било то и за красаввик, като Барончо. Девойчето - не може да се сравнява със Саная. В повече ми дойдоха и циганията около пуджата. А 3-те сестри - особено най-голямата са пародия, може би това е целта. Не съм предубедена, но паралела се налага спонтанно и не е в полза на новата продукция на Гюл. Може би сте прави, че е обладана от тайно влечение към Барончо и явна неприязън към Саная - това си личеше и в интервютата след първия сезон, които тази жена качи в Ю-тюб. Както и да е - ще го следя, но сигурно не с такава патос, както оригинала - т.е. първия сезон.
Дулсе, отварачката си е типична индийска отварачка.

# 275
  • Варна
Благодаря ви момичета! Hug

"Как да нарека тази любов? 3" еп.3 + бг превод https://www.vbox7.com/play:d9e01d9b14
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239235%2Fpl_338121182_-2

Ех, къде да беше само името еднакво, но и с темата на Арнав и с любимото Рабба Ве, сравнението направо се натрапва. Да не говорим пък за еднаквите сцени, които по принцип си използват.

Е, появи се брата на Арнав и нова история. Да видим как ще се познаят двамата братя.
Явно още някой има зъб на сем.Вашишт. Дали не е онзи, който е похитил Чандни преди година. newsm78
Чандни добре имитира страх, но заекването ми се стори малко повече от необходимото. И припадането й май не беше много истинско.

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 18:37 от Magdi

# 276
  • Пловдив
Ами как да го изиграе убедително,като припадането беше супер пресилено.Подпали й се дупатата,без да има никаква опасност за нея,сама си свали шала,е малко се поопуши, и хоп!- припадна като първа примадона smile3544.Голям стрес,голямо нещо!Много неубедително.

# 277
  • Варна
Мисля, че припадането беше заради това, което се случи след това. Адвай така я уплаши, че извика спомените й за похищението. И човека който дават, прилича на него, поне е с такава прическа и брада. Дали Чандни не си помисли, че може да е той. Но ми е чудно как не помни кой е похитителят й като през цялото време го вижда, освен да е имал някаква маска на лицето/очите, която не се вижда в дадените кадри. Макар че някой спомена, че всички жени били с еднакви прически, е всички мъже пък са с бради, така че може да е всеки друг и Чандни просто си мисли, че може да е Адвай.

# 278
  • Пловдив
А защо  Чандни да не знае кой е похитителят й?Аз може би съм пропуснала нещо,но ми се струва,че никъде не се споменава,че тя не го познава. newsm78 А този травмиращ спомен наистина може да я е накарал да припадне просто защото Адвай й напомня за похитителя?Очевидно Адвай е  онзи Дев от детството,за който тя все още тъгува.

# 279
  • Варна
Ами не е споменато и без превод така ми се стори, но стана ясно, че явно знае кой е.

Оф, използвали са и други теми от Пътеките Sad, колкото и да искам да не си спомням си спомням.

# 280
  • Пловдив
Един-два пъти прозвучаването на  тема от Пътеките беше използвано някак си на подходящо място и за кратко и тогава не ме издразни.Но в повечето случаи неизбежно навява асоциации с Пътеките.

# 281
  • Под звездите
Благодаря ви момичета! Hug

"Как да нарека тази любов? 3" еп.3 + бг превод https://www.vbox7.com/play:d9e01d9b14
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239235%2Fpl_338121182_-2

Ех, къде да беше само името еднакво, но и с темата на Арнав и с любимото Рабба Ве, сравнението направо се натрапва. Да не говорим пък за еднаквите сцени, които по принцип си използват.

Е, появи се брата на Арнав и нова история. Да видим как ще се познаят двамата братя.
Явно още някой има зъб на сем.Вашишт. Дали не е онзи, който е похитил Чандни преди година. newsm78
Чандни добре имитира страх, но заекването ми се стори малко повече от необходимото. И припадането й май не беше много истинско.

Аз си мисля, че писмото е изпратено от сестра и. Имате право, че 2 и 3 епизод са малко скучни. Но може по-нататък историята да стане по-интересна. Важното е да не губим търпение. И защо сте толкова отрицателно настроени към Барун newsm78 Макар и поостарял пак си е чаровен Embarassed Е и на мен без брада по ми харесва. Но нали е професор човека, трябва да има вид на учен. Брат му ме изкефи. Много е лъчезарен.

# 282
Оххх, защо бе,защо същата музика бе Гюл???
И Чандито, много флегматична милата.Докато говори все едно още малко и ще заспи.Брата поне е малко по-свеж образ.
На тия индийци не им ли омръзна да гледат едни и същи пози във всеки сериал.Барунката уж притенции към сериозни проекти в Боливуд ,а се връща 5 години назад.
Не ме разбирайте погрешно,не че не им давам шанс,но от месеци гледам доста завладяващи любовни истории , които ти грабват интереса от първия епизод.Тук ще имат да се влачат сумати време и ще се загуби зрителския интерес.
Пътеките имаха успех заради това,че хората разпускаха и се забавляваха и смееха,докато го гледат,а тук се чувствам натоварена все едно гледам "малката булка" само драма и проблеми.
И тази дупата,и без масло щеше да се запали и изгори много по-бързо.
Дразня се на такива глупости, защото вече сме 2017 год,хората правят все по-реалистични филми,а тук яко се излагат.
То премятане на очила и коси то чудо.
Малко дълго стана,но ако с вас не споделя какво мисля,то с кой друг  Sad

# 283
  • Пловдив
Пътеките имаха успех заради това,че хората разпускаха и се забавляваха и смееха,докато го гледат,а тук се чувствам натоварена все едно гледам "малката булка" само драма и проблеми.
Пътеките са феномен,с който никой друг индийски сериал не мога да сравня.Но,за съжаление,има други по-"натоварващи" и драматични сериали като Цвета страсти и дори  Малката булка (в началото),които са
 ми били по-интересни.Тук наистина  всяко  второ  движение е премятане на коса или очила,при това на забавен кадър. Whistling Тези непрекъснати забавени кадри най-много ме дразнят,че при това придружени с един характерен звук.Това е явно  прийом за акцентиране върху определен момент или сцена,подобно на  други индийски похвати,като показването в близък план на лицата на всички участващи в сцената,въртенето на камерата или  изчезването на цветовете и превръщането на кадъра в черно-бял,но накъсва действието и го забавя излишно.
Вярно Чандни аха да заспи,докато мрънка,затова пък майка й как не смени изражението си  досега-една и съща мимика и поглед от началото до сега,не ми харесва играта й.А сестра й Каджол,която трябва да  внесе някакъв  комичен елемент, е  неправдоподобно глупава.И като фон на всичко това познатите  теми от Пътеките...идва ми в повече. Crossing Arms

# 284
Dulse, що си във фаза "споделяне" би ли споделила кои любовни сериали гледаш, за да си поизплакна окото и аз, че нещо съвсем се отчаях - няма какво да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт