"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 029
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Вече сме на 19 епизод  .....и за мен Чандни-Шивани няма харизма. Лицето й е лишено от чувства и емоции, на моменти все едно има маска. В погледа й няма блясък,  живец,  любов, магнетизъм.  Очите й не приковават вниманието, не говорят. Усмивката й не те завладява. Движенията й са сковани.  Ако не е развяването на косата, няма нищо. Досега няма момент които да ме е разтърсил емоционално и да искам да го гледам пак и пак. Няма химия и магия. Слаби романтични сцени. Дори не правя сравнение с Куши-Саная защото са на светлинни години разстояние . Дори сестрите изразяват повече  емоции.  Очаквах  повече

# 376
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.20 + бг превод https://www.vbox7.com/play:0a2b3a075b
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239265%2Fpl_338121182_-2

# 377
  • Пловдив
За първи път в 20 серия проличава,че Адвай е започнал да изпитва към Чандни друго чувство,освен омраза.Още не знае,че е започнал да се влюбва в нея.Но като чу  гнусните планове на ПП по отношение на Чандни,много се ядоса и му се изплъзна  репликата"Как посмя да изрече името на Чандни с мръсната си уста!"Ако наистина  я мразеше толкова много,колкото си мисли,тези планове на ПП щяха да го зарадват и той щеше да го остави да я опозори окончателно.
Естествено,пак не стана ясно как за толкова кратко време ПП прие Адвай за най-добрия си приятел,и макар че така и не разбра какъв точно се пада той на семейство Вашишт (на първата  им среща Адвай отговори двусмислено на въпроса му кой е),побърза да му сподели как единствената му цел е да преспи с момичето и после да си тръгне.Но пък нали го водят глупак...Може би ще се конкурира по глупост с леля Каджол.
А костюма на Адвай в тази серия силно ми напомни на платовете,с които навремето обличаха дюшеците за легла!Все едно беше облечен с такъв плат за дюшеци. Joy

# 378
Тази седмица не успях да гледам нито една серия и установих, че я няма тръпката, нетърпението да разбера какво става, които ме държаха будна дълги нощи при други сериали. Не съм сигурна,че ще  продължа да го гледам. Загледах други сериали, които за сега са ми по-интересни. С този само си губя времето. Коментарите са ми интересни, ще следя какво пишете, но до тук само 14 серия гледах с удоволствие и интерес.
 Една птичка пролет не прави - и Барун сам няма да успее да задържи интереса. Този филм доказа по безспорен начин, че без добра идея и сценаристи, добър екип, нищо не се получава.

# 379
  • София
Здравейте и от мен,момичета!Чета ви с огромно удоволствие отдавна,но все не се решавах да пиша.Лично аз харесвам и Барун и Саная според мен ,ако единият от тях липсваше в първата част сериала нямаше да е така пленителен.Гледах “Самота“ благодарение на преведеното от Магди(Благодаря ти за труда, който полагаш) InnocentInnocentхареса ми ,може би защото са 10 серии и няма разтягане на дъвки.SatisfiedSatisfiedА за новите “Пътеки“ като цяло замисълът е добър,ноооо актрисата седи като гръмната милата.Dizzy FaceDizzy Face

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 09:43 от Silvia Ashikian

# 380
Изгледах 20 еп. Нямах усещането, че съм пропуснала нещо. Мъжете играят страхотно - сцената в кафенето много ме изкефи! Супер емоционална!

# 381
  • Варна
Здравейте. Пиша набързо, руският превод на 21 еп. на КНТЛ се бави, а за следващите 2-3 дни ще мога да превеждам само късно вечер и най-вероятно няма да успея да наваксам. Затова преводите ми ще вървят с един епизод назад, освен ако не забавят превода и на друг епизод, тъй като не им е за първи път.

Silvia, добре дошла сред пишештите! Благодаря за вниманието!

Искаше ми се и аз да се включа в в коментарите за последните серии, но по-нататък.

# 382
Вече сме на 19 епизод  .....и за мен Чандни-Шивани няма харизма. Лицето й е лишено от чувства и емоции, на моменти все едно има маска. В погледа й няма блясък,  живец,  любов, магнетизъм.  Очите й не приковават вниманието, не говорят. Усмивката й не те завладява. Движенията й са сковани.  Ако не е развяването на косата, няма нищо. Досега няма момент които да ме е разтърсил емоционално и да искам да го гледам пак и пак. Няма химия и магия. Слаби романтични сцени. Дори не правя сравнение с Куши-Саная защото са на светлинни години разстояние . Дори сестрите изразяват повече  емоции.  Очаквах  повече
i
искра христова- от 1-2 години ви чета мили момичета във връзка с така любимият ми филм пътечките
харесвам изявите ви и реших и аз да напиша нещо във връзка с новата изява на Барун.Да не съм
възхитена но това е.Представете си че няма други покани за участие за някой друг филм и какво
да прави нали и той като всички нас яде и т.н. Все пак да попитам - знае ли някой от вас какво става с
готовият  му вече филм 22 ярда.Имат ли намерение да го пускат? Там има доста добър вид, не като тази пародия
в момента.Жалко за Барунчо,все пак си го харесвам, каквото и да му сложат пак си е красавец.Това е-
природата е била щедра към него.

# 383
Момичета,вече съм до 12еп
Мъкаааа...С голям зор го гледам....
Като се сетя,че пътеките ги гледах като луда и съм заспивала в 4ч.сутринта
С всяка серия се влюбвах в Барун.
Тук с тая ужасна визия и слаба игра все едно не е същият актьор.
Тая Гюл нещо му отмъщава,образ на мърляч му направила с кофти дрехи го обличат...Думи ,думи нямам.
А Чандито,това недоразумение
Тя няма изграден образ. Единствено разбрах,че изпитва ужас от спагети в косата и че от  пръстите и излиза дим...
Но ще се напъна да го гледам,пък ще видим. Чета всички мнения и ще се радвам да пишат и другите момичета за тяхните впечатления

# 384
  • София
Може би с времето ще свикнем и с нея. Simple Smile А Барун си е сладкиш! Ролята му е много странна ,уж ще си отмъщава, а до момента не виждам с какво!Лично аз не мисля ,че изглежда страшен в нито една от ролите си. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 17:20 от Silvia Ashikian

# 385
И на мен ми се губи темата за отмъщението - за сега май повече я спасява от ПП и се опитва да я прелъсти. Отмъщението  го насочи към майката и лелите. А тоя шал - дупата как й залепна за главата -няма сваляне. То се дърпаха кичури, то беше едно оплитане ...мале,  мале! Къде са ми старите емот икони, да се търкалят от смях?!
  И този страх да излезе навън го ползват когато им трябва  - защо не я беше страх, когато продаваше гривната си, когато се промъкваше в стаята на Адвай ... не си спомням още кога. А сега изведнъж пак я хвана шубето!
  Татенцето като герой съвсем изчезна. Тия инд. сериали мъжете за нищо ги нямат! Нито съпруг, нито баща, поне да бяха разнищили причината на заболяването.
  Хайде сега някой друг да се оплаче, а аз ще си пусна 24 еп., нищо че се заричах да не го гледам! Все още ми е любопитно какво ще се случи?!

# 386
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.22 + бг превод https://www.vbox7.com/play:d9a33a4e92
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239267%2Fpl_338121182_-2

# 387
  • Пловдив
Ами тогава да продължа и аз с оплакванията Laughing
Сериалът  прилича на нещо,което са започнали с набързо скалъпен сценарий за отмъщение,около което да се въртят събитията и с идея за първите 5-6 серии.След това имам чувството,че всяка серия е правена "на парче" от различни сценаристи,без да си правят труда да следват последователно някаква сюжетна линия.Като пъзел с разбъркани парченца,които не си пасват. Rolling Eyes
Подхванаха идеята за двамата братя и я оставиха,великото отмъщение също остана на заден план,забавния сблъсък между Мурли и Шилпа започна и...дотам.А чичото,който се появи в първите серии и после изчезна, така и не се показа повече,но ние останахме с впечатлението,че е мъж на едната леля.Сега пък се оказа,че нейния мъж го нямало от една година и тя си има таен посетител.А въпросният чичо увисна ...докато пак не се присетят за него. Whistling
Ами Адвай как успява хем да е изтупан по последна мода с ужасните костюми,в които го обличат,хем да ходи лекьосан като последен мърляч тогава,когато се сещат,че трябва да наблегнат на мърлявата страна на професора.За избирателното използване на страха на Чандни от излизане навън вече сте писали.
А драгия ПП,колкото и да е глупав,очакваше нещо "по-така" от излизането си с Чандни.Вместо това тя го замъкна в чужда къща,остави го да полежи на едно легло за кратко и после,без да му дава никакви обяснения го изкара на пожар оттам! Shocked Той прие това като нещо нормално,че даже остави Адвай с впечатлението,че очакванията му спрямо  предварителната консумация на брака са се оправдали.
Но Барун за мен не играе слабо,просто слаб е целият сериал,а също и актьорската игра на повечето му партньори,и най-вече на Шивани,е много слаба.А и при тези идиотски диалози и почти никакво раздвижване на действието какво друго може да направи? newsm78 Те двамата предимно стоят един срещу друг и си разменят реплики,пристъпвайки напред-назад,от време на време си подхвърлят една монета Laughing,от време на време той я подхваща да не падне,от време на време тя го сочи с пръст или му мята демонстративно в лицето изкуствената си коса...И от към действие май няма друго. Joy

# 388
  • София
Споделям мнението ти Simple Smile А  сестрата-бандитка на Шивани?Страшен бияч се извъди.SatisfiedSatisfied

# 389
 Joy Много ми хареса анализа на Померанче! Joy Та се сетих за "страшния" позор, който очакваше семейство Вашищ (не знам защо го пишете с Ш и Т, като си имаме Щ), ако не намери съкровището. Как всички щели да ги сочат с пръст! И изведнъж забравиха, че продаваха гривни за да нахранят свещениците, та сега правят приеми и сватби за милиони! newsm78
И този Адвай се разхожда в къщата и влиза във всички стаи и никой не се притеснява за репутацията на 3 неомъжени девици?! newsm78
 А и как пристигнал от Лондон професор се облича като от битака? Sick А и като цяло облеклата на всички са безумни - сега пък се появиха някакви дънкови блузи, сакенца, буфан ръкави, всичките в синьо-бели десени Sick.

Общи условия

Активация на акаунт