"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 030
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Абсолютно съм съгласна с споделеното от вас момичета.И аз не мисля,че играта на Барун е слаба.Дори аз го смятам за добър актьор.Просто сериала наистина е слаб.Но го гледам и с нетърпение очаквам преводите от Маги.На която БЛАГОДАРЯ за това,което прави.Възхищавам ти се,Маги!!!

# 391
Да облеклата са безумни.

# 392
  • Варна
Здравейте, момичета. За съжаление се наложи да забавя преводите на епизодите, но вече наваксах. Ще публикувам само последния епизод от миналата седмица.
"Как да нарека тази любов? 3" еп.25 + бг превод https://www.vbox7.com/play:30e0a21678
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239270%2Fpl_338121182_-2

Като цяло сериала ми харесва. Не ме държи чак в напрежение, не ме е завладял, но ми е интересно какво ще се случи. Започна да има моменти и серии, които ме карат да чакам следващата за да видя какво ще стане. На мен не ми се губят сюжетните линии, ще ги развият малко по малко. Проблема в това отношение поне за мен е, че гледам на малки части, тези 20 минутки въобще не ги харесвам, докато почне и свършва и трябва да се въоръжа с търпение.
Харесвам Барун, визия, игра. Шивани...не съм много сигурна, губи ми се нещо при нея сякаш, но поне не ми е антипатична.
Малкият брат също ми харесва, като игра. Сестрата с която се задяват - Шика, също е добре, но прекаляват с тия мъжкарански истории.
За облеклата, пфу казвала съм си мнението, станаха малко по ефирни, по изчистени на цветове, но много често да не кажа във всяка серия всички са в една и съща цветова гама. От последните серии например бяло-синьо, бяло кафяво, черно - синьо. Основните герои са облечени с дрехи в еднакъв цвят. Знаем, че при някои празни и ритуали това се изисква, като при Холи - бяло, когато се нанася куркумата преди сватбата - жълто, но тук прекаляват.
За десените на костюмите на Адвай не ми се коментира направо. То не прилича на плат за дреха, а на дамаска. С онзи зеления кариран костюм ми приличаше на клоун, само носа му липсваше.
Дънковото пък, въобще не ми се връзва с традиционното ефирно сари.
Като гледам в утрешния епизод отново ни очаква фантастика, Адвай ще покаже нова суперсила - летене.
Това е като цяло, но взех да не обръщам много внимание на тези неща.

Интересно, дали леля Каджал ще стане съюзник на Адвай. И тя като Чандни е пионка в играта на майка й и след предателството и на другата й сестра, може и да се пречупи.
А Шагун нали нещо се заканваше в началото, може и да играят задкулисни игри с възлюбения й.

# 393
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.26 + бг превод https://www.vbox7.com/play:bb92f0819a
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239271%2Fpl_338121182_-2.

Благодарности, момичета за милите думи!

Добре дошла при пишещите и на Искра Христова!

# 394
От известно време се чудех - Има ли някой, който да харесва филма?! newsm78 И Маги, ти се изказа сравнително добре за него. Аз, както мислех да не го гледам, така не пропускам епизод. На мен също ми е любопитно: какво ще стане?
   Загледах се в надписите и ми направи впечатление, че Гюл освен продуцент е и сценарист. Е , не се справя като такава! След сумати сюжетни линии, накъсани и недоразвити, най-после стигна до това, което й се отдава- героите се срещат, карат се , влюбват се без да се усетят. Гледат се и постоянно се търсят.
   Гюл намери начин да вкара Адвай в къщата, че да не се чуди как и колко често е прилично да им ходи на гости. А и на Чандини не й се налага постоянно да излиза от вкъщи, за да се срещат. Макар че както го бяха закъсали с парите, можеше да си потърси работа при професора. Joy
 И все пак чакам да видя кога и как ще се оженят. И как тя ще разбере, че това е Дев. А Адвай как ще й отмъсти, че е нарекла майка му вещица?! newsm78 Дано не го забравят този момент - много ми се иска да прехвърчат искри в брачния им живот.
  Никой не коментира впечатляващите обици, които са всички момичета, но аз просто не мога да ги подмина - наред с дамаската на Адвай тези ресни за завеси съвсем ми разхлопаха сърцето! Mr. Green И днешната цветова гама: синьо и тъмно синьо за добрите и черно за ПП. Sick
 А също и така омръзналите ми вече копчета и апаратчета, с които включва всичко. Като че ли той е правил ел. инсталацията в къщата.
   А и безумно-високата къща, та люлката се вдигна до небесата и Чанднито изпадна в истерия, а Адвай не издържа на мъките на любимата, която разбира се не обича, а само иска да й отмъсти. Та като същински Супермен хвръкна по парапетите чак до супер високата люлка - хем да седне вътре и да изпълни обряда (аз до сега за такъв не съм чувала, ама нали е за Гюл, ще приема, че има и такъв)  хем да успокои "нещастното, изплашено" момиче.  А тъпите роднини, които вместо да донесат стол или стълба, незнайно от къде, наизвадиха въжета и започнаха да ги подхвърлят нагоре! Joy Joy Joy
  От мен - толкова. Някой да допълни каквото съм пропуснала. smile3521
   Малей, колко съм изписала - дано не съм ви доскучала. Praynig

# 395
  • Варна
Момичета, да ви кажа, за тези, които не следите руския превод, бави се,затова и моят ще се забави.

512 как ще ни досадиш.
Идеята Чандни да си намери работа при професора, вече са я правили, в Гит и Пътеките и то все сериали на Гюл. Според мен е по-добре че, тук го избегнаха този момент. Идеята със закупуването на къщата ми допада  - при толкова прилики нещо по-различно.
Особено много ми харесва замисъла, как Адвай се домогва все повече до сватбата, как си "открадва" всеки ритуал. И това ми е интересно, как ще го направи със следващия и накрая какво ще стане на сватбата, дали ще се ожени за нея с измама? Ако е така, може би ще спечели негативното отношение на семейството. Малко ми е странно, че другите не се усещат и оставят нещата така. Та нали я омъжват за ПП, а ритуалите прави с Адвай. Чунри не й наметна, името й не произнесе.
Харесва ми и това колко е уверен, че ще се оженят и я дразни с това.
Едва ли ще забравят момента с вещицата, нали това е идеята на сватбата, да си отмъсти. Той я обича подсъзнателно още от дете и това вече и ще се проявява на моменти, но омразата го заслепява. Рано ще е любовта да победи, трябва да има борба иначе филма трябва да свърши. И предполагам че ще хвърчат искри не ами направо ще горят.
Чудно ми е обаче как Адвай е успял да подготви всичко. До сега не са го давали, но имаше едно промо в което той организира сватбата, може би и ритуалите, защото иначе щеше да му е по-трудно, макар че колко му е да подкупи работниците да направи това, което иска.
А този ритуал наистина не съм го виждала в друг сериал.
Забелязах, че са отрязали кадри от суперменските изпълнения на Адвай. В 26 еп. накрая в "следва" забележете как дават Адвай да се качва на 3 пъти, стъпва на един съд, който се троши, после литва към парапета на втория етаж и едва тогава на люлката. Докато в 27 еп. го дават само как се засилва и после направо на парапета на втория етаж, а от там в люлката. Явно са решили, че е прекалено фантастично, но то и така да се чуди човек как се озова на парапета - може би са очаквали, че ще си помислим, че е хукнал по стълбите и там е излязъл от външната страна на парапета. Да ако го бяха направил така щеше да е малко по-правдоподобно. И с тия изчисления, каквото и да прави, това е непосилно за човек, някой явно има доста развинтена фантазия.

Снощи докато чаках превода се порових из публикациите на рускините и ето малко снимков материал:
Ето ги отново в тон, явно идва ред на зеленото.

Отново в дънково - имам чувството, че са с еднакви ризи.

А тук са малките куклички - сестрите Вашищ.

# 396
Ха, какви са сладки! Hug Те пък кога ли ще се появят?! newsm78
Това, че никой не се усеща за ритуалите, съвсем като на филм. Да беше само това - ами зета и другата сестра? Как никой друг не видя, че си хвърлят погледи, държат се за ръчичка. При толкова слуги в къщата newsm78.
 А открадването на ритуалите и на мен ми харесва като идея, но не мисля, че я реализират успешно.
 Много ме кефи как Адвай се наслаждава на всеки провал на Чандни, а тя седи като гръмната и не знае как да реагира. Маги, гледа ли следващия епизод - и там са прекалили с нереалностите. Ама много #2gunfire

# 397
  • Пловдив
512,как ще ни доскучае!Коментарът ти е е точно от тези,които най-много обичам-дълъг,точен и остроумен. Peace Добре се посмях.Дано има повече такива коментари.Слава богу,че покрай този сериал настъпи оживление в темата,че иначе ми беше криво като нямаше с дни постове,нямаше и какво да си коментираме.
За сериала и аз съм  като 512 и Магди-уж не го харесвам особено,но и аз не пропускам серия и го гледам всяка вечер още с руския превод,а понякога и без него,защото напоследък рускините много взеха да бавят превода.Ето снощната серия още не са я превели! smile3516
И на мен ми направи впечатление,че орязаха част от  сцените със суперменските изпълнения на Адвай.Също като Магди реших,че са видели как са се оляли и са изрязали най-абсурдните кадри.Не знам само как се е чувствал Барун.Кой знае колко време са снимали и колко дубли са правили,но със сигурност му се е налагало да прелита над сцената като цирков акробат.
От последните снимки,които Магди е качила,много ми харесва сарито на Чандни-прилича на онези ефирни и по-изчистени сарита,които сме свикнали да  виждаме в Пътеките.И това на майка й ми допада.Дано се подобри вкуса на тези от екипа,които отговарят за костюмите.Но за бижутата им засега не виждам надежда Cry
Магди,и аз смятам,че още от деца и двамата се обичат подсъзнателно и това чувство все повече ще си пробива път през неговата омраза и нейната неприязън,породена от отношението на Адвай към нея.Доста сме далеч според мен от момента,когато тя ще разбере,че той е Дев.А за нейния "грях",заради който Адвай е тръгнал да си отмъщава,мисля,че  е станало някакво недоразумение и тя всъщност не е виновна.По сценария в моята глава  Mr. Green тя ще разбере  кой е Адвай и защо я мрази,но тъй като вече ще се е влюбила силно в него,ще направи всичко възможно да му докаже,че не е виновна за смъртта на майка му и баща му,само че няма да има доказателства.Все пак в един момент той ще разбере и ще си посипе главата с пепел,но пък тя  ще го отблъсне обидена и наранена и нещата ще се обърнат-той ще се опитва да я спечели отново.Но...това е само по моя си сценарий Wink и той твърде много заприличва на Пътеките Joy При всички случаи горещо се надявам да последват много силни и добре изпипани моменти от предстоящия сблъсък между двамата след като се оженят!

# 398
  • Варна
Ех, включвам се от нетърпение да споделя за 28 еп.
512, не съм сигурна него ли имаш предвид, конкретизирай за нереалностите.
И за 28 еп. не съм сигурна дали съм чак възхитена, но определено ми хареса и очаквам с нетърпение превода за да разбера какво говорят.
Облеклото - почти на всички ми хареса. Явно вече наистина са се усетили какъв кич беше и еднаквите цветове явно са само за ритуалите. В този епизод особено много ми харесаха Адвай на първо място. Само дънки и ризка и готина прическа, друго не му трябва. А като почне и с неговите усмивчици, погледи и муцунки - неустоим. Не искам брадааа!
На второ място Чандни, с лек грим, леки бижута, като изключим тези на ръцете. Сарито - ефирно, но пък прекалено семпло ми дойде, поне малко пайетки да имаше, като това на Куши - зеленото, на Лаваня - тюркоазеното.
На трето - сарито на майката също ми хареса.

В предния пост забравих да коментирам, че Адвай явно вече ще поступа ПП. И да, първо го напои едно хубаво със 7 up, после му пооправи яката и накрая "приятелски" го тупна по рамото. Всичко това така, че другите да не се усетят. Той и самият ПП май не се усети поне в началото, така на хинди не мога много да преценя, защото накрая се обясняваха нещо. Това също много ме кефи. Кога ли ще покаже кирливите му ризи
Покрай скарването на Адвай и Чандни, Мурли и Шилпа явно ще направят още една кръчка към сближаването си.
Серията определено ми хареса.

Померанче, твоя сценарий се върти и в моята глава. И да, става доста сходно на Пътеките и не само, но те подобни любовни истории са си сходни. Или ще се обичат от самото начало и ще има намесена я свекърва, я тъща и др.роднини или пък ще се бият любов и омраза, докато любовта победи.
Зеленото сари на майката и на мен ми харесва, но само така с черната блузка, а в епизода е с някакво горно по шарено и така не ми се връзва. Тя в същност и на снимката е с него но не се вижда много.

Малките госпожици може би ще ги видим още в следващата серия или по-следващата, защото Шивани се е снимала с едното момиченце облечена в зеленото сари.

П.П. Едно ново видио на IPKKND 3 зад кадър. Какъв поглед на Адвай накрая на клипа, направо настръхнах. Забележете, че сцените където Адвай бяга да хване въжето и после "задържа" статоята, която еж го дърпа изглеждат много по реално отколкото тези забевени кадри в серията.

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 17:20 от Magdi

# 399
Не исках да навлизам с подробности за нереалностите в 27 еп., заради тези, които не са го гледали. За да не им развалям удоволствието и изненадата. Говоря за ситуацията с паспортите и развитието на нещата след като слязоха от люлката. Shocked

# 400
  • Варна
Не исках да навлизам с подробности за нереалностите в 27 еп., заради тези, които не са го гледали. За да не им развалям удоволствието и изненадата. Говоря за ситуацията с паспортите и развитието на нещата след като слязоха от люлката. Shocked

Мда и аз гледам да се въздържам, но този път много се забави руския превод, и така ми хареса 28 еп. че не можах. И аз си мислих дали е възможно наистина това, което стана в кутийката? Другото ще го коментирам после след като го гледам с превода.

# 401
  • Пловдив

П.П. Едно ново видио на IPKKND 3 зад кадър. Какъв поглед на Адвай накрая на клипа, направо настръхнах. Забележете, че сцените където Адвай бяга да хване въжето и после "задържа" статоята, която еж го дърпа изглеждат много по реално отколкото тези забевени кадри в серията.

Наистина  невероятен поглед на Барун.За мен той наистина е не просто добър актьор,а мнооого добър актьор и този поглед го доказва!
И колко си права,Магди,без забавените кадри колко по-добре изглежда сцената с дърпането на статутята.Не само по-естествено,но и някак по-динамично,създава напрежение и те кара да очакваш с нетърпение какво ще последва.Откъде й хрумна на Гюл да прилага този ужасен похват със забавените кадри?!Какво се е влюбила в него и непрекъснато го прилага,направо съсипва сериала с него!  newsm77

# 402
Вярно, че избързвам, но не мога да се стърпя. А и после няма да имам време - та малките госпожици не се появиха и в 29 еп. За сметка на това освен затрилия се чичо (започвам да си мисля, че е вуйчо- брат на майката, а не съпруг на другата леля - Шагун) се появява още някой. Но няма да кажа кой, за да погъделичкам любопитството.
  Още един ритуал, който не съм срещала в други филми. Но използват една лампа, която съм срещала във филма "Девдас", а там сватбата беше по-различна от традиционната хинди сватба. Мисля, че е от областа Бенгали, или район, или не знам точно как се казва. Булката я носят на един голям стол, тя е покрила лицето си с листо, от някакво дърво, и обикаля огъня. После двамата с младоженеца изсипват табли с ориз ... - това беше в Девдас.
  Та се чудя  newsm78 - дали за това не са ни познати ритуалите?! newsm78
  Или са измислени за филма?! newsm78
  Мику - Виир пак се появи в серията, много на място и ми е много симпатичен. Даже повече от Барун. Ролята му е лека, забавна. А и визуално го харесвам.
 Е, хайде - чао, отивам на работа. Надявам се утре и вие да сте изказали някакво мнение. smile3521 smile3521

# 403
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.28 + бг превод https://www.vbox7.com/play:a11f005163
https://vk.com/video338121182_456239273

Померанче, точно за тази динамичност говорех преди време, която е нормална за по хард сцени и която липсва от което се губи усещането, емоциите.
Обаче май са по-малко тези ефекти или не съм ги видяла, че последните две седмици гледах набързо или вече съм свикнала с тях.
 512, подсети ме, че мернах нещо да взема да видя.

За 29 еп. сега ще пиша само Уау! Утре ще коментираме, но с още по-голямо нетърпение чакам превода.

С превода еп.28 определено ми хареса и ме държа в леко напрежение, макар, че вече го бях гледала на хинди. Началото беше много емоционално. Чандни го настъпа по мазола. Само да знаеше кой е виновника за това той да няма семейство и да е самотен.
После ме накефи както писах сцената с ПП. Проявата на ревност и защита.
След това много ми хареса как Адвай се появи пред огледалото зад Чандни.Писах вече за визията му. Определено ми трепна при романтичната сцена след това с обицата и това което й каза. Според мен не беше продиктувано от замисъла на плана, а от самия него, от чувството, че тя е негова.
И края отново много емоционален. Определено много ме впечатли как изигра болката, дори гласа му беше като на човек който изпитва тази болка, който плаче. Устните му потреперваха. Това ми е харесвало винаги при играта на Барун, тези малки детайли, които са важни за показването на емоцията. А Барун ако не беше добър актьор нямаше да може да го направи.

# 404
  • София
Нямам търпение да мине сватбата.Може би тогава ще покаже на какво е способен ,освен да натиска дистанционното.Мисля си като вариант,че може би ще я изгони след това за да я унижи или ще  откаже да се ожени за нея.На мен като цяло ми хареса за сега.Simple SmileА за облеклото не знам дали се наговарят да са един цвят всички.Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт