"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 042
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Чичото определено е вуйчо,превода на рускините не е точен,или може би нямат дума за "вуйчо".
За този ритуал преди сватбата и аз не бях чувала,но Индия е толкова огромна и има такова разнообразие от ритуали,че нищо чудно някъде да има и такъв.Да са го измислили за сериала ми се струва малко вероятно,индийците много държат на ритуалите си и  ако този е измишльотина,може да се възмутят сериозно,та не вярвам Гюл да рискува.Е,може да са го попроменили малко-това,което ще се случи в следващата серия и даваха като анонс,ми се струва твърде болезнено и жестоко за сватбен ритуал.
Зачетох се днес в коментарите на рускините в сайта,от който гледам сериала с руския превод,стана ми любопитно.Много са сладки,силно емоционални и доста безкритични,за разлика от нас. Laughing
За 29-та серия тази вечер и аз ще кажа като Магди само: Уау Wink
И как Адвай ще  изгони Чандни след сватбата,че то тогава сериала ще свърши! Mr. Green Освен това ще изгуби достъпа си до другите от семейство Вашищ,а нали е тръгнал да мъсти на всички.Не,по-скоро ще се опитва да я тормози и унижава като негова съпруга,защото тогава тя няма да може нищо да каже,нали са им безправни жените след сватбата....А като унижава нея,ще причинява болка и на себе си,но няма да си го признава,така мисля.

# 406
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.29 + бг превод https://www.vbox7.com/play:978850ddc1
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239274%2Fpl_338121182_-2

Ех, момичета аз се усетих от после за тоя чичо-вуйчо ooooh!. Много ме е яд като стане така. Ама нищо от другия път ще е вуйчо  Simple Smile
Нямам много време сега и ще споделя по на дълго за 29еп. по-късно, тъкмо ще са го гледали повече хора. Но само да подскажа, забележете с какви тАрлички е Адвай, когато се събува за ритуала  Sunglasses Wink.

П.П. Хм, никой нищо не е споделили налага се да си редактирам мнението.
От предния път исках да пиша, че много ми хареса закачката между двамата братя. Във вчерашния епизод също. как се усещат само точно като братя. Ако закачките продължат в същия дух, с кеф ще ги гледам, че в началото малко ми беше криво, как на Адвай въобще не му жегна нещо и така го отхвърли.
Танца на ПП направо ме срази.
На лице е и първото поемане на вината от страна на двамата Ромео. На мен ми се стори, че му стана кофти все пак малко, че така я обвиниха и после трябваше да се извинява на тоя ПП.
После закачката между братята - да, на двамата играчи са им ясни нещата.
След това пък закачката между Вир и Шика, как само ще си паднат в мрежите.
И ритуала. още в предния епизод ми направи впечатление как невинно Адвай си предложи услугите, ни лук ял, ни лук мирисал, видиш ли и на него му било странно, ама ще помогне щом е за Чандни винаги.
А как се сещат за мъжете само, когато им притрябват. Бащата как се появи изневиделица и то с ума си, направо се изненадах.
Ами това е за този епизод.
 За 30 еп. оле, доста хард, става интересно, нямам търпение за превода. Не очаквах толкова скоро да се разкрие тайната и да се появи човека. За човека гледах нещо за 14, но явно аз не съм разбрала.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 19:26 от Magdi

# 407
  • Пловдив
29-ти епизод ми хареса като цяло.Когато Адвай   предупреди Чандни,че няма да я докосне,ако тя не иска,но до края на деня тя ще го докосне-това си беше препратка към  онзи момент от Пътеките,когато Арнав каза на Куши,че  ще  го прегърне и ще го признае за свой съпруг,а  тя му отговори,че това никога няма да се случи.А после,като остана сама и се уплаши от бурята,изприпка при него и се хвърли в   обятията му Grinning
Не знам дали когато Адвай се събуваше,беше обут в  терлички,или това бяха чорапи за маратонки,но изглеждаха... smile3555
Явно са решили при ритуалите в облеклото на жените да има един цвят,който да се повтаря при всички,но докато при Чандни той е основният,при другите е само елемент от дрехите.Не знам дали това е измислено специално за сериала,или имат и такъв обичай някъде в Индия.
Това с нахранването на ПП с ладу с бханг си беше доста рисковано.Нали използват бханга като средство някой да си каже истината,та какво щеше да стане,ако ПП беше решил да разкаже за намеренията си да преспи с Чандни,без да се жени за нея?
П.п.Магди,писали сме едновременно! Hug

# 408
Момичета,започва да ми става интересно много.Очаквам с нетърпение всеки превод.Намалява фантастиката и по реалистични сцени повече ме завладяват.Определено играта и визията на Вир и на мен ми харесват.ПП ме забавлява.Но, Адвай,т.е. Барун ееееее........Той е класика за мен.Писала съм и друг път,че го смятам за добър актьор и след всяка серия се уверявам в това.Сякаш играе ролите си с душата.
Иначе чета  коментарите ви редовно.Повечето мнения съвпадат с моето.Благодаря на Маги за преводите и на всички вас за материалите,които публикувате.Страхотни сте.

# 409
  • Варна
Не знам дали когато Адвай се събуваше,беше обут в  терлички,или това бяха чорапи за маратонки,но изглеждаха... smile3555

Ами да точно има едни тип терлик, но както и да е, въпроса е че вида им е наистина убийствен. Направо се изумих, при положение, че наблягат на този кадър, как са решили да е с такива чорапи, несериозно ми е някак. Ама нали пък е професор и мърльо, може и да е по-ексцентричен. Като се има предвид и какви гащи носеше.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 21:47 от Magdi

# 410
Здравейте !
Съвсем случайно попаднах на филма и се пристрастих. Барун и Соная са великолепни . Не мога да се наситя на сериала. Гледах го онлайн 3 пъти. Включително и съкратените серии. Опитах се да го изтегля от http://www.bollystarsbg.info/torrents. но няма сийд. Отделно виждам, че не са всички серии.  
Във Vbox има и серии с лошо качество. Бихте ли ми помогнали със съвет?
Не съм започнала продължението, може би защото все още искам да гледам Арнав и Куши.

# 411
  • Варна
Здравейте !
Съвсем случайно попаднах на филма и се пристрастих. Барун и Соная са великолепни . Не мога да се наситя на сериала. Гледах го онлайн 3 пъти. Включително и съкратените серии. Опитах се да го изтегля от http://www.bollystarsbg.info/torrents. но няма сийд. Отделно виждам, че не са всички серии.  
Не съм започнала продължението, може би защото все още искам да гледам Арнав и Куши.

Добре дошла, deysi83! Мда, едва ли ще се наситиш скоро и да, може би трудно ще ти хареса друг сериал ако го гледаш веднага след Пътечките. Малко уточнение, може и да е тех.грешка, но актрисата се казва Саная.
А и за кое продължение става въпрос? Защото има продължение снимано след 3 години, което е с Арши, а това което дават в момента и обсъждаме тук, не е продължение, просото сериал със същото име, музика и Барун участва в него.

Може и да можем да помогнем. До колкото разбрах искаш целите серии. Ще ти трябва място около 80 GB. Не разбрах всъщност ти си намерила всички епизоди, но не ти харесва качеството, така ли?

# 412
Здравейте !

Добре дошла, deysi83! Мда, едва ли ще се наситиш скоро и да, може би трудно ще ти хареса друг сериал ако го гледаш веднага след Пътечките. Малко уточнение, може и да е тех.грешка, но актрисата се казва Саная.
А и за кое продължение става въпрос? Защото има продължение снимано след 3 години, което е с Арши, а това което дават в момента и обсъждаме тук, не е продължение, просото сериал със същото име, музика и Барун участва в него.

Може и да можем да помогнем. До колкото разбрах искаш целите серии. Ще ти трябва място около 80 GB. Не разбрах всъщност ти си намерила всички епизоди, но не ти харесва качеството, така ли?
Да , грешката е техническа. Разбрах, че новият сериал няма нищо общо със стария.  Исках да си  кача сериите , за да ги имам.

# 413
  • Варна
...  Исках да си  кача сериите , за да ги имам.

Да това ясно, но какъв е проблема, не намираш всички серии във вибокса или не ти харесва качеството?

# 414
  • Пловдив
Леле,30-ти епизод е  много интересен!Няма да го  коментирам,докато не излезе превода на Магди,само искам да отбележа,че много ми хареса песента,която звучеше,докато Адвай носеше Чандни на ръце.Някой знае ли как се казва,кой я изпълнява?

# 415
  • Варна
Леле,30-ти епизод е  много интересен!Няма да го  коментирам,докато не излезе превода на Магди,само искам да отбележа,че много ми хареса песента,която звучеше,докато Адвай носеше Чандни на ръце.Някой знае ли как се казва,кой я изпълнява?

Разбира се, заповядай! https://www.youtube.com/watch?v=vjbj51SRgys

А руския превод излезе късно и може да не успея да направя моя, че утре не знам на къде ще съм.

Между другото, за тези, които гледат с руски превод, да знаете, че като има песен превода се бави. Някои песни по-нови, а особено по-стари нямат превод на английски, а на някои дори текст не може да се намери.  В редки случаи и самата песен не може да се открие. Пиша го от личен опит.

# 416
  • Пловдив
Магди,мерси! Heart Eyes Правилно съм предположила,че песента е от някой филм.Гледам,с Ритик Рошан е.Що го потърся,може да е интересен.
Предлагам тези,които гледаме с руския превод,ако нямаме търпение да коментираме съответната серия преди превода на български,да го правим със скрит текст?Така няма да притесняваме Магди,а и тези,които не следят сериала на руски,няма да да им се налага да разбират предварително какво се случва,ако не искат да научават.

# 417
...  Исках да си  кача сериите , за да ги имам.

Да това ясно, но какъв е проблема, не намираш всички серии във вибокса или не ти харесва качеството?
Няма ги всички серии.
Честно да Ви кажа, не бях гледала такъв сериал. Диалозите са страхотни, сцените между Куши и Арнав са толкова наситени с емоции . Мъж ми реши, че съм тотално откачила. Wink

# 418
https://www.youtube.com/watch?v=R4R0b__st8o

Поздравявам всички. Щастлива съм, че Ви намерих.

# 419
Добре дошла в отбора и от мен deysi83!!!Мъжът ми мисли също,че съм откачила на тема Пътеките.

Общи условия

Активация на акаунт