"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 008
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Освен това има снимки с екипа от "Ти си моята неделя" по повод премиерата в Индия тези дни, не съм сигурна колко са нови тези снимки, но там е с визията в момента.
Маги,я каква важна информация си научила,пък не я споделяш! Naughty Знаеш ли от кога чакам да излезе тази пуста премиера на "Ти си моята неделя"?След като я пуснаха на кинофестивала в Кан,нищо повече не се чу.Аз поне не  разбрах.Та значи казваш,ще има предстояща премиера в Индия?Тоест,след това ще можем и ние да гледаме филма,макар и със закъснение. newsm44  Моля те,пусни линк към тази новина! baby_neutral
Аз не вярвам да върнат брадатата визия на Адвай отново.Някак не върви на  бизнесмен,пък нали той се оказа такъв в Мумбай.
Скрит текст:
А на анонса за 47-ма серия Адвай как падна също като дърво на пода! Laughing Тия паяци тарантули ли бяха,та го доведоха до припадък?Е,сега вече Чандни ще има възможност да блесне като  една  самоотвержена  болногледачка,стига той да й разреши.Иначе диалогът в 46-та серия е много и нищо не разбрах.

# 571
  • Варна
О, разбира се Померанче. Аз с моето боледуване, тъкмо се оправих и пак нещо ме тръшна вчера в леглото добре, че гадното мина предната вечер и вчера се дооправях, та поразгледах някои новини и успях да направя субките на 45 еп. на телефона ама пък днес не мога да сколасам да го направя, но за всички които го чакате, ще го пусна по-късно и ако всичко е ок влизам в графика за 46 еп.

Та ето я и новината. https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240843%2Fbd2c91047 … pl_wall_-89324477

Публикувам точно следващата снимка с екипа на филма, за да обърна внимание на терличките на Барни hahaha
Коментара на рускините:"Неговите чорапки! Признайте си кой има точно такива?"

Померанче, подобно щях да коментирам за днешния епизод, но писах на бързо другото. А за диалога
Скрит текст:
Подозирам, че Чандни се усеща вече и дали не попита днес защо Адвай е такъв или направо защо я мрази или нещо подобно. Определено имам чувството, че се засегна тази тема. Нали дадоха спомен, мисля че този момент беше, когато Адвай каза на баба си да внимава да не го нарече Дев пред Чандни.
Интересно и какво се провали в плана на Адвай, та се наложи да я спасява и тя отново го видя като нейния спасител.

О, нещо е станало, мнението ми не е стигнало до вас преди час. Пускам го отново.

# 572
  • Пловдив
Маги,мерси за линка! bouquet
И бързо оправяне! Hug
Терличките са... Joy,а анцуга му скъсан ли е?!Надявам се,че това е свързано със сюжета на филма Mr. Green.Нашето момче не се снима чак толкова неглиже на снимките зад кадър.
Скрит текст:
За провала на плана на Адвай си мисля,че е искал да я уплаши с някакви насекоми-хлебарки или може би дори и паяци,но Мурли по погрешка е пуснал вътре отровни паяци.Та стана работата- с неговите камъни по неговата глава. Mr. Green

# 573
За моята неделя-странно е ,че ходи по толкова много фестивали ,каква беше целта и как получи награда и защо Шахана е с награда за най-добра актриса.А и как са убедили Барун да участва във филма-казва ,че е филм за обикновените хора но точно за тези хич не ми се гледа.После прочетох,че Митали ще продължи снимките на 22 ярда и това обяснява много неща.

# 574
  • Пловдив
Аз пък с удоволствие ще го гледам.От трейлъра ми стана интересно,а и има комедиен елемент.Предполагам,че не е боза като  "Аз и мистър Райт",иначе нямаше да бъде допуснат до участие в кинофестивали,още по-малко да получи награда.

# 575
Не знам с превод как,но без-ужасно.

# 576
  • Пловдив
Повечето филми,които не са филми на действието, сигурно  са ужасни без превод. Rolling Eyes Дори "Джери Магуайър"би бил скучен,да не говорим за такива като "Речта на краля"например.Стойностните  филми-онези,които печелят награди по кинофестивали,залагат повече на думите,а не на екшъна и рядко стават блокбастъри.С това не искам да кажа,че "Ти си моята неделя"е непременно стойностен. Simple Smile Нека да го видим с превод,пък тогава ще преценяме какъв е.

# 577
  • Варна
Ей, момичета, филма го имало, е не е на руски или английски, но за най-любопитните. Това успях да намеря на другите места не се отваря. Ако качеството е лошо цъкнете на HD и изберете 480р. Аз хем проверявам от време на време ама все на руски, явно за това не съм разбрала.
http://www.dailymotion.com/video/x5509s0

А рошльото и в този филм ще го гледам. Освен това мернах, че го има и с разделен на две бретон, понеже работи в офис и е с прическа. На бързо прехвърлих филма, докато се мъча да кача 45 еп., че нещо имах проблем.

"Как да нарека тази любов? 3" еп.45 + бг превод https://www.vbox7.com/play:0de1618a92
https://vk.com/video338121182_456239292

# 578
Рошльо-харесва ми -само ти Маги може да го наречеш така и има ли нещо което да не откриеш.И да само аз не съм ти благодарила за всичко което правиш.БЛАГОДАРЯ !Филма гледах преди месец ,не ми хареса ще чакам превода.Странно е ,че Барун за първи път няма халка сега ми направи впечатление-качеството при теб е по-добро.

# 579
  • Варна
И аз благодаря за вниманието, Вили!
Да, аз от доста време си го наричам така, но само за съответния филм или снимка. Сред Пътеките гледах 2-3 неща от периода му с по-дълга коса и установих, че е чуплива. А като го видях на снимка с визия като във "Ти си моята неделя", но където е много къдрав(не се сещам дали беше от филма, май не беше) от тогава си го наричам така. А и нали е споделял в интервюта, че не обича много да се сресва и бръсне, та си му подхожда. Wink

И по тоя повод сега се замислям, как са постигнали тази дълга и права коса при Адвай когато беше с брада. Дали не са го мъчили с преса за коса? newsm78 Дали за това ходи с тия шапки да не му се къдри косата, а може и за да не му пречи? Горкия, като гледам понякога на какво са подложени актьорите. Видяхме как е скачал в басейна, а колко ли пъти?
И Шивани с тоя душ в лицето, милата какво ли й е било, като знам на мен колко ми е гадно така, а режисьора и се хили и имитира как се клатушкала. Crossing Arms

# 580
Момичета, успях да изгледам само 30-тина мин. от "Ти си моята неделя". Този турски съвсем ме обърква. Забравям, че гледам хинди филм.
 Но мисля, че разбрах защо филмът е награден.  Разглежда проблемите за пренаселеността на големите градове и липсата на място, където да спортуваш, ей така просто за удоволствие, което си е световен проблем. А освен това и представя една толерантност между религиите, как хора от различни религии могат заедно да живеят, дружат, спортуват. Имат общи проблеми и интереси. И не враждуват помежду си. Забележете, че в жилището на стареца имаше еврейска звезда, в къщата на двамата братя олтарът беше християнски... Допускам, че между тях има и мюсюлмани, така че за мен това е обяснението за интереса към филма. И да, не е комерсиален, екшън, типично индийски, каквито сме свикнали да приемаме хинди филмите. Но те имат и много сериозно кино, със стойностни и задълбочени филми, които те карат да се замислиш за много неща. Но аз вече избягвам да гледам такива, защото много ме натоварват, а аз искам да се забавлявам и почивам. Но заради Барун, този ще го догледам.

# 581
  • Пловдив
И да, не е комерсиален, екшън, типично индийски, каквито сме свикнали да приемаме хинди филмите. Но те имат и много сериозно кино, със стойностни и задълбочени филми, които те карат да се замислиш за много неща. Но аз вече избягвам да гледам такива, защото много ме натоварват, а аз искам да се забавлявам и почивам. Но заради Барун, този ще го догледам.
Да,всъщност индийското кино  може да се похвали с много качествени,сериозни филми,които обаче винаги са ми били много тежки,а аз,също като 512,избягвам да гледам такива,особено в последните години,че и мен  много ме натоварват.Този с Барун обаче със сигурност ще го гледам,само да намеря малко време да направя това на спокойствие. Simple Smile
Преди няколко месеца случайно попаднах на един сравнително нов индийски филм,даваха го по един от платените канали на телевизията,който загледах от любопитство и макар той да се оказа точно такъв сериозен и тежък,какъвто предполагах,изгледах го до края и страшно ми хареса.Филм,който разказва за живота на индийските жени извън мегаполисите им,в малко затънтено селце,далеч от богаташките имения,които сме свикнали да виждаме по сериалите им.Актьорите ми бяха неизвестни,но ме впечатлиха с великолепна игра,дори имаше и малко "голи сцени" Shocked,каквито вече се срещат и по техните филми.Ако някой има настроение и желание за такъв филм,препоръчвам му да го намери и да го гледа.Казва се "Изпепеляване".

# 582
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.46 + бг превод https://www.vbox7.com/play:3530732e8f
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239293%2Fpl_338121182_-2

И какво, Адвай се погрижи да я нахранят с любимите й спагети и да я успокои, ноооо моля моля Naughty той не се е погрижил! Laughing Добре му го каза братовчедката. Много ми харесва образа й, а и актрисата започна да ми харесва. А тия спагети ми се струва, че в един момента ще станат закачка, като нещо общо между тях.
Доста се притесни от грешката си Ади старши, хукна да я спасява, че и той пострада. А после, за мен си беше чисто оправдаване пред снимката, заради чувство за вина.
А изненадаха ме. Чудих се какво толкова му приказва Чандни, че успя да го разчувства, но не очаквах на този етап да му зададе въпроса. Както писах очаквах, че за това си говориха с бабата, но се надявах последната да подскаже малко повече, но нали обеща на Адвай. Обаче ще насочва Чандни в правилната посока.

Скрит текст:
В днешния епизод много екшън много чудо. Куши боб да яде, тя само даде една сладка на Арни а Чандни какво направи само. Wink
Беше ми чудно само, как го сложи в колата. След като не можеше да го изправи дори, хайде намери начин да го дърпа, може да го претъркули на килима, ама с колата как стана newsm78.
Тия хора бърза помощ нямат ли да се обади да го вземат, стана ясно, че явно Адвай не иска да се обажда на никой от семейството, да не притесни баба си най-вероятно, стана дума за нея, но да забравих, че трябваше да видим как бързо се научи Чандни да кара с инструкции по телефона. И това че го е направила ще наклони везните повече в едни последващ момент, като изключим факта, че можеше да ги претрепе и двамата. Дали Адвай няма да го отбележи, става много подобно на Пътеките, ама няма да се учудя.
А как само застана на пътя да спира кола, това и в други сериали ми е правило впечатление, но тук беше фрапиращо, даже я бутнаха дори 2 пъти май, предизвика лека катастрофа. Малко се почудих Адвай ли се мъчи да спаси или да се погуби или пък някой друг.
А да щях да забравя на мен лично повече ми хареса как беше направен момента с падането на Адвай в предната серия в частта "следва". Там е много по-въздействащо и неочаквано.
Пфу, май избързах с радостта си, че се е промени облеклото на Чандни. Днешното не знам какво беше, рокля ли, туника ли, с две цепки в страни, с клин беше отдолу естествено, много ми е старнно.
Ох много писах, хайде вие сте наред Grinning 

# 583
  • Пловдив
А раната от падането на Чандни зарасна и изчезна преди още да подейства отровата на паяка върху Адвай! Mr. Green
Скрит текст:
Всичко което си писала,Маги,и аз си го помислих  Laughing  Наистина  ли не й хрумна да звъни на Бърза помощ или реши,че така пак ще притесни бабата?Най ме втрещи как се учеше да кара кола,като натискаше педалите на бос крак! JoyИ като видя полицай,той толкова ли не можа да й помогне,като я упъти,придружи я с мотора до болницата и т.н.?Въобще пак дръпнаха назад с тези наивни екшън сцени.Нямам идея какво толкова й каза доктора за състоянието на Адвай,че Чандни така се стресна,чакам с нетърпение превода.Ама очаквах повече прояви на нежност,докато той лежи безпомощен,пък то в другата серия Адвай  май скорострелно се оправи.Освен ако не се окаже утре,че пак припада,защото твърде самоуверено си е мислел,че вече е здрав.

# 584
  • Варна
А да раната, знаех си, че забравям нещо. Голям гаф с това падане, или снимките докато лежи. Когато е в далечен план е обърната полу по гръб, а в близък е почти по лице.
А Адвай пък защо реши, че е безопасно да я сложи на леглото не можах да разбера и след като го ухапа паяка я оставиха там. Там си беше най-опасно, че не се виждат къде са из чаршафите.
Да, сега разбирам защо изчезна така, не че отровата е подействала, а да намери начин да събере паяците и остави Мурли на щрек ако някой се доближи до Чандни, сякаш нямат други стаи, където да я оставят.
А от останалите пък никой не се зачуди от къде са дошли тия паяци, толкова, че и отровни, може би при тях това е нормално newsm78 ooooh!
Ех жалко, че има подобни гафове, но пък ми харесва, като ги разнищваме Mr. Green

Скрит текст:
Да, повече нежност може би ще видим в другия епизод и може наистина да му стане нещо и в къщи. А да видим, какъв ще е превода с указанията за шофиране, добре че съм шофьор че да се ориентирам ако нещо не е таман. Laughing
А да и на мен ми направи впечатление, как кара с боси крака. А между другото ми се стори по едно време на пътя, като я бутнаха и тръгна да се изправя, че е с чехли, но много за кратко я дават и не се вижда добре.Обаче нещо доста се оренжево-червенееше.

Общи условия

Активация на акаунт