"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 009
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.42 + бг превод https://www.vbox7.com/play:a6425e6d41
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239289%2Fpl_338121182_-2

Благодаря, Галакси! Радвам се, че се включи в дискусията. За теб, Вили също. Добре дошли! Hug

Мда явно е получил бизнеса.

За орязания бюджет, рускините пишат и цитират някакво интервю, че Гюл е опровергала слуховете. Сериала щял да са превърне в нещо повече от семейна драма. Действието няма да се концентрира само върху семейството на Адвай и занапред ще снимат и на други места освен в Мумбай.

А новините за предстоящите серии са, че
Скрит текст:
Гюл ще направи две специални серии. Вече имаше  серии в които Адвай гостува на сериала Флирт, а сега и Шивай ще гостува на КНТЛ3 и ще се опита да сближи Адвай и Чандни, а след това двамата ще се срещната с младоженците Шивай и Аника, на които Адвай погна да се оженят.

И аз си мисля, че нямаше да е лошо докато стоеше на врата и слушаше всичко това за себе си и семейството си и търпеше тази омраза и злоба, трябваше да й мине поне една мисъл "Защо тези хора ме, мразят и какво съм направила." Вече повече от един човек я обвинява, че е направила нещо и явно е сериозно и за това я мразят. Би трябвало вече да свързва нещата. Но пък със сигурност всичко й идва изневиделица и е прекалено много, та е нормално да е доста объркана и дори и да не може да мисли. И покрай всички ритуали и какафония може пък и да е нормално.
Е с отмъщението май приключихме поне за сега, защото предполагам, че като разбере Адвай истината, ще има ответна реакция, макар че може би ще бъде малко омекотена.
Е сага вече започват номерата, и докато Адвай правеше всичко възможно да направи ритуалите с нея сега пък ще прави всичко възможно да ги провали. Laughing

А днешната серия беше Уау! Уау! Уау! Не знам дали...
Скрит текст:
Шивай ще ги сближи, но Ади е голяма заплаха. Страшен е. Преподаде урок на вуйчо си. Адвай май си намери майстора. Неговият герой е направо в десятката, поне за тези 2-3 серии е страхотен, много добре са го измислили. Мисля, че е много по-добре отколкото някой възрастен да беше направил нещо.
Интересно какво си казаха на въпреки пак двете гълъбчета.
А и се оказа, че професора не всичко знае, особено за дамските бижута. Mr. Green
Останах без думи. Да вярно, че Чандни пак плачеше, но не се разплаках. С превода, освен пак да ми се разтупти сърцето може и да се разплача.

# 556
Да днешната серия беше................ наистина уаууууу.........!Развълнувах се дори и без превод.При превода не знам.От дете не съм плакала на индийски филм.Но пък много ми хареса.Хлапето е страхотно.Някъде и аз четох,че филма е с нисък рейтинг,но Барун казва,че много от продукциите на Гул се развиват по нататък добре.Не можело всичко да се разкрие в една серия.

# 557
  • Варна
Е да разбира се, че не може, особено с тия 20 минутните. Ние сме свикнали, нашите както ги сливат, друго си е да гледаш поне 2 серии наведнъж.

А пропуснах да пиша, че рейтинга на сериала се е вдигнал мъъъъничко, и рускините се шегуват, че знаят защо и показват часта от серията, където се появява бизнесмена Адвай.

# 558
Не харесвам филм 700 серии но този не искам да свършва.Този Барун не ми омръзва да го гледам,такава магия прави във филмите си-толкова е прекрасен,невероятен,уникален и както коментира рускиня " актьор дар от бога и най-неоправданият индийски актьор"

# 559
С мнението на Барун не съм съгласна - проблемът не е само в развитието на сюжета, както неведнъж сме отбелязвали: операторски, дизайн на дрехите, забавени кадри ... да не изреждам, че и не всичко си спомням. А и това следене и мнение на зрителския интерес... липсата на логика в действието, подчинено на това, какво иска да види публиката. Накъсано, взети случки от тук от там и съшити с бели конци  Sick Та даже и тази от последната серия с гривните -  изгледайте филма Девдас, от където е цапната. Игра на двама влюбени, толкова нежност и романтика! Embarassed
  Маги, Гюл се е вслушала в думите ти, че разликата в ръста на героите нарушава и разваля романтиката. Та й подариха по-високи обувки, да я компенсира. Joy
 А от коя серия спряха да пускат Рабба Ве, да звучи с текста?! newsm78 А сега само мелодията на песента ги обрисува. newsm78
А за последната серия - ще чакам превода. А и снощи почти спях като я гледах, та много неща ми се губят. Wink

# 560
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.43 + бг превод https://www.vbox7.com/play:dfa379ada4
https://www.vbox7.com/play:dfa379ada4

Маги, Гюл се е вслушала в думите ти, че разликата в ръста на героите нарушава и разваля романтиката. Та й подариха по-високи обувки, да я компенсира. Joy

Ахаха не се бях сетила за това, аз и нещо съм пропуснала обяснението на Ади защо и дава обувките.  Joy

Вчерашната серия с превода е още по-хубава. Ади е супер.

Ииии малко смях от КНТЛ 3  Joy https://www.youtube.com/watch?time_continue=57&v=iHRTWekr3jo

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 20:29 от Magdi

# 561
Като й даде обувките й каза: Понеже си по-ниска от вуйчо.
А това, че Гюл иска да разшири тематиката на филма - ами да си снима любовни истории, че това си може и да не се захваща с нещо, което не може.

Защо ми се струва, че Чандни се престори на припаднала и ще почне да върти номера на Адвай?! newsm78

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 01:05 от 512

# 562
Благодаря,Маги за това видео!Винаги съм харесвала как се забавляват тези хора зад кадър.Това съм виждала на филми с Джеки Чан и ми е много забавно.

А,забравих.Не виждам от две,три серии синдур в косата на Чандни.Или има,но аз да не съм забелязала?

# 563
 Знам, че има тема за хинди филми, не показвани по телевизиите, но не мога да не го споделя тук. И да направя неизбежното сравнение с Как да нарека .... 3.
  Гледайте първа серия на Beyhadh - без много думи, с много операторски похвати, с игра на артистите така те увлича, кара те да си задаваш въпроси и да чакаш отговорите. Не знам по-нататък дали ще е добре направен, но в сравнение с нашия филм, в който от първия епизод се заговори за тайни, непознати, които трябва да разберем какви са, тайнствени изнудващи писма ... този филм ми допада много повече.
  И не на последно място песента - молитва в началото.

.Не виждам от две,три серии синдур в косата на Чандни.Или има,но аз да не съм забелязала?    Може би, защото я върна на майка й, и тя да мисли, че няма право на него?! newsm78

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 11:09 от 512

# 564
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.44 + бг превод https://www.vbox7.com/play:94614619bd
https://vk.com/video338121182_456239291

Когато пристигна с бабата беше с преметната коса настрани и не се виждаше, но последните две серии определено не се вижда. Щях да кажа същото и за Пуджа, но в последната серия има.
А за Чандни, ако има нещо такова, каквото е писала 512, сигурно ще измислят някой ритуал (не помня имаше ли такъв) или нещо друго и ще принудят Адвай да й сложи отново.
А аз забелязах, че мангалсутра на Пуджа е много миниатюрен три камъчета, а на Чандни още по - малък - само едно. На Индрани и сестрите й пък въобще не съм видяла мангалсутра. А Индрани и тя от известно време е без синдур.

# 565
  • Пловдив
След като изгледах и 46-та серия,вече съм убедена,че спагетите са традиционно индийско ястие! Joy

# 566
  • Варна
След като изгледах и 46-та серия,вече съм убедена,че спагетите са традиционно индийско ястие! Joy

Joy А аз се чудя как тя не ги намрази, след като й бяха залепнали по косата и после видя Адвай как ги яде.

# 567
Много диалог много нещо в 46 епизод.Чакам превода на Маги с нетърпение.На Адвай косата е пораснала време е да я по оформят.

# 568
  • Варна
Амиии, дали прическата не е търсен ефект, за да върнат старата му визия. newsm78 Рускините са публикували снимка с доста набола брада и коментара е, че ще може би ще връщат брадата на Адвай, което мен не ме радва особено Sad
Но снимката ми е малко съмнителна, защото е с онзи зеления кариран панталон и шапката, която се вижда на последния клип който публикувах. Та всъщност снимката може да е като новопубликувана от някой, но да не и прясно снимана. Освен това има снимки с екипа от "Ти си моята неделя" по повод премиерата в Индия тези дни, не съм сигурна колко са нови тези снимки, но там е с визията в момента.
Аз се моля да са се отказали от идеята да върнат брадата Praynig.

# 569
Оооооо........и аз не искам брадата.Както беше до сега си е супер.Да и аз видях снимките от Ту хай мера.Мисля,че са от сега.Нов е плаката за премиерата на филма.Старата визия.....ооооооо НЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт