https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239289%2Fpl_338121182_-2
Благодаря, Галакси! Радвам се, че се включи в дискусията. За теб, Вили също. Добре дошли!

Мда явно е получил бизнеса.
За орязания бюджет, рускините пишат и цитират някакво интервю, че Гюл е опровергала слуховете. Сериала щял да са превърне в нещо повече от семейна драма. Действието няма да се концентрира само върху семейството на Адвай и занапред ще снимат и на други места освен в Мумбай.
А новините за предстоящите серии са, че
И аз си мисля, че нямаше да е лошо докато стоеше на врата и слушаше всичко това за себе си и семейството си и търпеше тази омраза и злоба, трябваше да й мине поне една мисъл "Защо тези хора ме, мразят и какво съм направила." Вече повече от един човек я обвинява, че е направила нещо и явно е сериозно и за това я мразят. Би трябвало вече да свързва нещата. Но пък със сигурност всичко й идва изневиделица и е прекалено много, та е нормално да е доста объркана и дори и да не може да мисли. И покрай всички ритуали и какафония може пък и да е нормално.
Е с отмъщението май приключихме поне за сега, защото предполагам, че като разбере Адвай истината, ще има ответна реакция, макар че може би ще бъде малко омекотена.
Е сага вече започват номерата, и докато Адвай правеше всичко възможно да направи ритуалите с нея сега пък ще прави всичко възможно да ги провали.

А днешната серия беше Уау! Уау! Уау! Не знам дали...
Интересно какво си казаха на въпреки пак двете гълъбчета.
А и се оказа, че професора не всичко знае, особено за дамските бижута.