"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 016
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Да,вероятно са поизбързали малко като са видели накъде вървят нещата,но с този епизод обърнаха нещата на 180 градуса.Изненадаха ме.Може би ще продължат да дават някои от сюжетните линии паралелно -събитията в Мумбай и в Аллахабад,а може да ги зарежат и в един момент отново да се сетят за брата,сестрите,закачката между Вир и Шика,да ги докарат и тях в Мумбай... newsm78
Но с този епизод наведнъж вкараха много нови герои,и тях би трябвало да развиват.Я какъв напет левент имал за съдружник Адвай,току-виж и за него любовна история да спретнат.Например с Мегу... Joy
Сега Адвай вече ми харесва на външен вид-съвсем по мой вкус,ала Арнав Mr. Green .Обаче според мен  Барун успя да промени излъчването на героя си,не е съвсем като Арни.Хлапето е много симпатично,а срещата на Адвай с него и с другите му роднини (ох,нали беше много самотен,че няма семейство),показа една нова,мека страна на характера му.Много беше сладък като се усмихваше на племенника си.
А че облеклото е като на Арнав-все пак е бизнесмен,колите са черни,докато Арни караше бели Wink.Черните дрехи-едно към едно Арнав.А очилата....имам чувството,че са старите,които са изровили от  реквизита на Пътеките,позабърсали са им праха и са му ги сложили  на Барун. Joy
Това,че бебето се оказа в крайна сметка основното средство за отмъщението,показва,че Адвай беше дошъл в Аллахабад с идеята да си отмъсти,без да знае точно как.Искаше да ги съсипе като име,чест и т.н.,но го направиха да изглежда,сякаш е търсел някакво слабо място,което да атакува.И това слабо място се оказа бебето,върху което той изгради окончателния вариант на отмъщението.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 23:12 от pomeranche

# 541
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.38 + бг превод https://www.vbox7.com/user:magiat&p=allvideos
https://vk.com/video338121182_456239285

Да, доста непредвидени неща имаше и ако нямаше някаква тайна какво щеше да прави, но като на филм естествено се появи. Въобще доста усилия положи, но и голям късмет имаше през цялото време, та се справяше със всичко.

А да на тази снимка се усмихвам всеки път.

А очилата не са същите, но формата е същата и ако не се сравнят изглеждат същите.

И Адвай не е съвсем като Арнав прическата му е леко по-различна, но на пръв поглед си е точно ала Арнав. Аз започнах да се бъркам като превеждам или пиша тук, на устата ми е все Арнав, засега успявам да се коригирам, ама знам ли някой път може да се увлека. А като характер Барун определено успява да изиграе Адвай различен от Арнав. Ще видим по натам защото ще започнат сцени много подобни на тези в Пътечките. Ето една зад кадър.
Анонса е, че слушат указанията на режисьора.

Да и аз мисля че няма да забравят брата, все пак трябва да се намерят, а ще развият и връзката ме със Шика. Надявах се и за Мегна да намерят някого, да видим дали ще познаеш, Померанче. Хубаво ще е и вуйчото да продължи да участва.
Яд ме е, че ще оставят детето на приемно семейство, но не се знае какво ще стане по нататък.

Никой не е писал, ще си редактирам мнението, за да добавя 39еп.

"Как да нарека тази любов? 3" еп.39 + бг превод https://www.vbox7.com/play:9dfe4b1c99
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239286

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 18:00 от Magdi

# 542
Още не съм гледала последните две серии и за това ще си позволя последно мнение за предишните като цяло - в един момент се сетих, че ми липсва поглед на героите в цял ръст. Показват ги или отблизо - до кръста, или много отдалеч като обхващат цялата стая. Няма я героинята сама, в цял ръст да видя тоалета, да добия по пълна представа за вида й. Липсва ми също и сцени от нормалния живот - Куши влизаше в стая, къщата, виждаш я отгоре до долу как влиза, движи се. А тук някаква статичност - стоят говорят и хайде следващата сцена, други герои пак стоят, пак говорят ... и така до безкрай.

И за снимките - поостаряло ни е момчето или попораснало. Embarassed

# 543
  • Пловдив
Абе има нещо сбъркано в този сериал,което ме дразни,но не мога да разбера какво точно.Или по-скоро сбъркани са доста неща в начина на заснемане на сцените.Права си,512,това което си писала по-горе за прекалената статичност на героите и сцените е едно от тези неуловими на пръв поглед нещица,които не можеш да осъзнаеш,но  не ти  харесват.Стоят си на едно място и си говорят,а ако някой от тях се пораздвижи да направи нещо-да ходи ,да тича и т.н.и хоп!-дават го на забавен кадър и в едър план.
Ех, няма как да върнем времето и Барун,колкото и добре да изглежда сега,никога няма да има същият  вид като в Пътеките... smile3518
Актрисата,която играе бабата на Адвай  ми е много симпатична.Самата баба я дават прекалено прозорлива и мъдра.Как се досети единствено тя,и то без да познава Чандни,че бебето не е нейно и че прикрива някого!За да остане Чандни  в дома на съпруга си,измислиха,че бабата изнуди Адвай да я остави.Типично като за индийски сериал възрастните най-добре знаят какво е правилното и как да отстояват  позициите си докрай,най-вече как да защитават пустите му свещени връзки на индийския брак на всяка цена. Laughing

# 544
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.40 + бг превод https://www.vbox7.com/user:magiat&p=allvideos
https://vk.com/video338121182_456239287

Да, малко по статичен е сериала. И аз исках да споделя, ритуалите в Пътеките ми харесаха много повече. Ще се спра най-вече на Сангита. В Пътеките и на двете сватби на Паял и Куши изцяло участваха семействата, докато в 3 извикаха певец и какво? Може би заради самата ситуация, но не ми хареса.
А колкото до сравнение с Куши, с нея въобще не може да се прави сравнение. Та тя е толкова луда, че особено в комичните сцени просто... Като се почна от първа серия с мотопеда, втората серия където гонеше Арнав, беше като на човешко рали, прескочи един човек, разхвърча гълъбите на друг, блъсна се в жена, блъсна един човек в грънците на друг, човека разбира се падна, грънците се счупиха, падна й чехъла, запрепуска с него в ръка и бос крак и така се беше засилила, че накрая подмина Арнав. И така си продължи през целия сериал.
Може в едни момент и Чандни да покажат в така светлина, но определено няма да е Куши или по точно май Саная.
В Пътеките въобще всички герои бяха някак по-раздвижени. Лелите и те гонеха Куши по лудост. Ще видим тук какво ще стане, сцените с малкият Ади и отношението на Адвай към него определено разведриха обстановката.
Бабата и на мен ми хареса в тази си светлина, но пък ми е чудно как може да я представят в другата, когато вика така на Мурли, че и с шамар го заплашва. Ясно искат да я представят и като строга, но в 40 еп. ми дойде в повече.
Все някой от новото семейство трябва да е на страната на Чандни, да й вярва, да знае истината, а като гледам и сестрата ще й помага.
Сега разбирам защо Адвай е израснал с тази омраза към Чандни. Явно лелята го е отровила с нейната омраза. Явно е заслепена от омраза за да мисли, че едно малко дете може да е виновно за случилото се. Явно бабата не е надделяла.
Другото което ме дразни е, че като отидат сутринта след първата брачна нощ и като почнат да им викат и настояват да отворят. В Пътеките поне беше малко по премерено и реално. А тук бабата вика ли вика, като някой който ми звъни някой път и не се сеща, че човека трябва да отиде все пак до тая врата.

# 545
  • Пловдив
В по-миналата серия вече загатнаха,че малкият Ади има някакъв здравословен проблем-вероятно астма.
И аз,като един виден пишман сценарист smile3523 tooth, веднага си представих как използват това в някоя ситуация,където детето започва да се задушава и ,естествено,на помощ му се притичва Чандни,но така,че Адвай  да види любящото й отношение към детето и по този начин тя да бутне поредната малка тухличка от стената на омразата,ограждаща сърцето му. Flutter
Магди,за  настоятелното тропане по вратата на младоженците на сутринта след сватбената нощ и в Пътеките не ми изглеждаше премерено.На Анджали мазоли й излязоха по ръцете от тропане,докато Арнав и Куши успеят да оправят бъркотията в стаята  и да й отворят.Но ако правилно съм запомнила,в Индия май им традиция да не оставят младоженците да се наспят добре след сватбената нощ-рано,рано ги будят,защото  новоизпечената невеста има задължения-да изпълни ритуала по сутрешната молитва (поне такива спомени имам от някои сериали) и да приготви закуската за цялата фамилия,та да я видят що за готвачка е.

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 13:16 от pomeranche

# 546
  • Варна
В по-миналата серия вече загатнаха,че малкият Ади има някакъв здравословен проблем-вероятно астма.
И аз,като един виден пишман сценарист smile3523 tooth, веднага си представих как използват това в някоя ситуация,където детето започва да се задушава и ,естествено,на помощ му се притичва Чандни,но така,че Адвай  да види любящото й отношение към детето и по този начин тя да бутне поредната малка тухличка от стената на омразата,ограждаща сърцето му. Flutter

О да, сигурно ще има такъв момент, като момента с крака на Анджали и Куши която й помогна.
Аз дори си мисля, че може и да го има пак момента в който Адвай не е приел на сериозно нещата и ще изпитва още по голяма вина или пък е нямало никой и Чандни да е била спасението му, след което Адвай ще й е безкрайно благодарен за това и ще поразтопи ледовете не само на Адвай.
Нямам търпение да минат вече тези ритуали и да започне ежедневния живот. Сигурно ще има и номерца, интересно какво ще прави Чандни?
Хм, а какво ли има предвид Адвай със заканата си, че след ритуала с показването на булката, никой повече няма да види лицето й?

# 547
Детенцето е много,много сладко!Неговото участие разведрява много филма.Много ми харесва нищо,че не знам какво точно си казаха с Чандни.И определено много добре играе за възрастта си.Много естествено.Страхотно е!

С вашите корекции,допълнения и предположения по сценария филма щеше да е страхотен.Много сте добри в това.Страхотни сте момичета!

# 548
  • Варна
"Как да нарека тази любов? 3" еп.41 + бг превод https://www.vbox7.com/play:9cbb5fac11
https://vk.com/videos338121182?z=video338121182_456239288

Да, такъв сериал можем да спретнем, проблема е само как ще доведем Барун и Саная. Иначе да го бяхме направили досега. Wink

И този епизод да отнесе още една критика. А тия сестри как си мислеха, че ще избягат с Чандни и то точно от Адвай. Пълно безумие беше за мен това, само пълнеж. Тая тълпа, е хайде, не се знае дали превода е точен, но все става въпрос, че има много хора, а аз не ги видях тия много хора, та чак никой да не забележи като се измъкват. Пълна глупост.

# 549
Здравейте! Много ми е приятно да се присъединя към вас.Simple Smile Искам да изкажа специални благодарности на Magdi за трудът, който полага.
И сега нека изкажа мнението си на кратко.
Реших да гледам сериала единствено заради Барун. За сега героят му много ми прилича на Арнав. Опитвам се да намеря разлики, но не ми се получава.
До тук сюжета се развива малко тромаво. Иска ми се да върви по-бързо сценария. Харесва ми, че има загадки и това държи в напрежение. Притеснявам се сценаристите да не оплескат сценария. Гледах някъде, че рейтинга е нисък и това ме обезпокои малко.
Актьорската игра е на чудесно ниво. Само ми е странно обличането на Чандни. Гледала съм и други индийски сериали, но до сега такива дрехи не съм виждала.Smirk
Ще продължа да следя историята. Имам ГОЛЕМИ надежди, че ще я развият хубаво.Thinking

# 550
Добре дошла сред нас galaxi21!И аз мисля,че ще оправят сценария и няма да има финал през септември.

# 551
  • Пловдив
Колко хубаво,че толкова време след края на Пътеките има желаещи да се включат в нашата тема,и то даже напоследък тези желаещи са доста!Добре дошла и от мен на  galaxy21! Hug
Много се радвам на увеличаващия се брой почитатели на Барун и Саная,понеже това е възможност да чуем повече мнения,да обменяме информация и идеи и въобще става по-интересно и оживено.
И аз исках да споделя, ритуалите в Пътеките ми харесаха много повече. Ще се спра най-вече на Сангита. В Пътеките и на двете сватби на Паял и Куши изцяло участваха семействата, докато в 3 извикаха певец и какво? Може би заради самата ситуация, но не ми хареса.
Сериите със Сангита на Паял ми са едни от най-любимите.Изпълненията на НК и най-вече на Куши бяха страхотни,а песните много ми харесват.Е,разбира се,черешката на тортата беше танцът й с Арнав под звуците на  прекрасната песен от филма"Бодигард".Но очевидно когато сватбата протича без желанието на роднините на младоженците да се веселят и съответно да полагат усилия за това,е предвиден резервен вариант-наемането на професионални певци и танцьори .При дадените обстоятелства просто беше немислимо Сангита на Адвай и Чандни да протече по друг начин.Няма и как да ни хареса.Възможно е към края на сериала,когато вече любовта ще е победила  Wink (Боже,дано не им хрумне да убият някой от двамата и нещата да свършат трагично,че и за такова нещо четох!),да им спретнат един истински,хубав Сангит. Grinning
И нещо,което сме пропуснали,но рускините не са-когато Чандни дойде в дома на Адвай в Мумбай и лелята я посрещна с думите,че дъщерята на Вашищ няма да влезе в къщата,на Чандни не й ли стана чудно защо мразят толкова и нея,и семейството й и откъде въобще ги познават?

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 20:44 от pomeranche

# 552
Здравейте и от мен.Филмът ми харесва и честно не се сещам нито за пътеките нито за Арнав.Лошото е,че във фейса имаше информация,че бюджетът е орязан някой с по-добър английски нещо да знае.

# 553
Я, оживление в темата! Прекрасно! Добре дошли на Вили и Галакси! Hug
За омразата, на която Чандни не обърна внимание, си мисля, че щом Адвай я мрази, то и семейството е попило тази омраза. В същата серия ли Чандни каза на Адвай:" Аз знам защо ме мразиш." или не съм го прочела правилно и тя е казала: Не знам защо ме мразиш.? newsm78 Или пък беше в следващата?! newsm78
  Бе Адвай нали беше професор, кога успя да я основе тази компания, та и да я развие толкова печеливша?! newsm78 По моите сметки не е на повече от 31 - 32 год., та той този бизнес като нашенските мутреси ли го получава наготово? smile3521

# 554
Остана ли някой не разплакан гледайки 45 епизод дори езика и да не знаеш-потресаващо.

Общи условия

Активация на акаунт