"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 017
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Добре дошла,Маги!Друго си е с преводите от теб,друго си е!Благодаря ти!

# 526
И аз съм болезнено вманиечена в Пътеките. ..Следя всичко за сериала. В която и да е държава да е даван оставя след себе си хиляди последователи.  И там имаше гафове, но тази магия, привличане, химия между  Барун  и Саная  помиташе всичко останало  и оставаше само любовта им.  В този сериал 3 компенсират с тези натруфени дрехи, нелепи екшен сцени, няма това изгарящо привличане и всичко се вижда.  До 40 епизод  не е имало момент които да ме накара го повторя. Жалко за Барун, но след Пътеките ще е трудно, почти невъзможно да направи такъв фурор.  Доказа го  с всички сериали които излезнаха. Винаги липсва нещо. Сигурно и Саная го знае и затова предпочита да танцува  в щоута. Ще продължа да го гледам сериала и ще тъгувам по тези вълшебни моменти от пътечките....

# 527
https://www.youtube.com/watch?v=d2rL66jZtas
Момичета ето нещо в сферата на мечтите.

Тук няма връзка с сайта на хинди и аз не мога да го гледам сега.Мъкаааааа.............

# 528
  • Пловдив
След тази серия няма ли желаещи да коментират?!
Много ми хареса играта на Барун,особено когато се усмихваше мило на гостите и им обясняваше колко е срамежлива жена му,а очите му излъчваха злоба и студенина.За сметка на това Шивани освен да реве красиво,друго не можа да ни покаже като актьорска игра.Направо си представих как би изиграла тази сцена Саная и ме хвана яд!  smile3516
Магди,още не си се върнала и започна преводите!Мерси! Kissing Heart

# 529
  • Разград

# 530
  • Варна
О, да има желащи, само дето едва сега успях да гледам серията на телефона и се мъча да пиша.
Отново ми се провалиха плановете. Лепнала съм гадния чревен вирус и от вчера следобед лежа. 37 еп. е почти готов, но не успях да го довърша. Надявам се днес да се надигна по някое време по-добре съм.

Померанче, напълно споделям това което си писала.

Ееее ако излезе превод на клпчето от Ваня ще е страхотно. Жалко само,  че имат толкова материал за такива клипчета.

Благодаря за топлото посрещане,  момичета!

# 531
  • Пловдив
Магди,съчувствам ти! HugИ аз го минах този чревен вирус-в петък бях на легло,а вчера вече-на работа.Гаден е,но минава бързо!Бързо оздравяване!
Клипчето  също умрях от яд докато го гледах,че не разбирам нищо.Но това,че сериалът изобилства от материал за подобни задявки е тъжен.Като се замисля,спокойно могат индийците да имат предаване,подобно на "Господари на ефира",което да нищи гафовете само  в индийските сериали.Никога няма да слезе от екран! Mr. Green
Чакам с нетърпение следващата серия.Признавам,малко ме изненадаха сценаристите.Не очаквах толкова бързо да приключи Адвай с отмъщението и да застяга куфарите.Но пък отмъщението му беше добро!Съсипа честта на фамилия Вашищ и ги остави без дом,а Чандни и изоставена от от любимата й майка,без подкрепа от никого,с дете на ръце и без покрив над главата.Да видим какво ще направи твърде благородната  баба на Чику и как Адвай ще разбере колко е сбъркал за "майчинството"на Чандни.Осъзнае ли това,ще осъзнае и че тя не се е преструвала на партито,когато припадна заради посттравматичния синдром след отвличането й.
Обаче пак не ми се връзва нещо-Индрани каза,докато обвиняваше Чандни,че е изпратила дъщерите си някъде,забравих как точно се казваше мястото и явно там е станала работата,само че не с Чандни,а с Мегу.Обаче това изпращане  според мен е било след отвличането.Което пък се е случило преди година.За една бременност са нужни девет месеца все пак,така че бебето трябва по тези сметки да е на не повече от 3-4 месеца.Пък то  беше поне на 8-9 месеца.После не дадоха нищо за реакцията на Мегу като видя детето-досети ли се,че е нейното,знаеше ли Шика за бременността й?Какво си казаха сестрите след като всички други си тръгнаха,изобщо не дадоха,а щеше да е много  интересен разговор. Grinning
Разбира се,512 е много права,като пита как  Адвай е взел от  дома за деца малко бебе,с което няма кръвна връзка ей така,без документи.Явно пак е използвал приятелски връзки.За човек,който не се е връщал в Аллахабад от 16 години,има твърде много приятели в града. Mr. Green

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 09:42 от pomeranche

# 532
А на мен Барун не ми хареса. Или по-точно май режисьорското решение за реакцията на Адвай. Дълбоко в себе си той все още я обича. Въпреки предателството, въпреки омразата и така жадуваното отмъщение. Само при мисълта, че ПП иска да я докосне, целият се напрягаше и полудяваше. Сега при вида на живо доказателство, че тя не само е била с друг, но и много нежно обича плода на този грях, Адвай не само не е бесен #2gunfire, огорчен и ядосан #Cussing out, а само се усмихва самодоволно, че отмъщението му е успяло. А гостите - те какво трябва да си помислят за такава реакция?! newsm78 Вместо да виждат гневен, обиден жених, че са го измамили с порочно момиче, младоженецът като че ли е доволен от това?! #Crazy
 И каква беше тази велика дизайнерка, на която платиха да пожелае на булката щастлив брак? Joy Та нали роклята вече е облечена? Кога сколасаха да я кандърдисат, да вземе мерки, та и да я ушие? Или тя шие конфекция? Thinking Мани, ами и да се грабне да пътува от Делхи до Аллахабад?! Joy
 За реакцията на сестрите - те нали показаха всеки от роднините, след думите на Адвай. Мисля, че Мегу разбра, че бебето е нейно.

# 533
  • Пловдив
512,Барун умее да изобразява  всякаква емоционална реакция,но...каквато реакция пожелае режисьора.Така че пак трябва да оплюем Гюл bash.Обаче аз имах предвид как Барун го изигра.Сигурна съм,че ако Гюлката му беше разрешила,щеше да вложи точно любов,огорчение,гняв и дори безсилие,както ти казваш,и щеше да му се получи.
Самите гости на партито неясно откъде се взеха,като той нали не е оттам,кога завърза толкова социални контакти.Както винаги по индийските филми,гостите  стояха като истукани, безмълвен фон,на който се развива действието.
И аз мисля,че Мегу разбра за детето,но ме е яд защо не дадоха каква е реакцията й,когато остана насаме с Чандни? Crossing Arms То ясно,че пред майка й няма да посмее да гъкне,но после можеше да потърси сметка от сестра си защо я е излъгала,че детето е мъртво,да покажат някаква майчина реакция от нейна страна,знам ли?Нали трябва да развият и няколко второстепенни сюжетни линии,пък то в последните серии няма нищо такова.Шика се появи,но Вир изчезна,изчезна и интригата между тях.Едната сестра с любовника също  си замина по реда,и там няма интрига.Мурли и Шилпа  в последните серии даже нямат реплики. Tired Face

# 534
  • Варна
Ех не можах да пиша по-рано, но след като гледах днешната серия се добрах до лаптопа хем да пусна 37 еп., който успях да направя по-рано.
Померанче много си нетърпелива значи:hugs: , как да дадат всичко в 20 мин серия.
Скрит текст:
Е с днешната серия стана още по интересно. До колкото разбрах ще получим от говор на въпросите ти за сестрите.
Получихме и опровержение на слуховете да финал септември месец. Разбрахме защо актрисата на Каджал е написала, че напуска сериала. Може би на по-късен етап Индрани и бащата ще се появят отново. Най - вероятно след време Адвай ще ги издири. На първия за да потърси сметка, а втория да върне при дъщеря му.
Не само че няма да има край ами и нови герои вкараха. Много ми хареса Адвай като любящ и обичан вучо до колкото разбрах.
До колкото схванах на хинди явно е отгледан от семейството на леля си по майчина линия.
Знаех си, че бабата ще направи нещо да останат задно, но не очаквах нещата да се развият точно така.
И Адвай се оказа важна клечка, сега може би ще е Важние професор Laughing
Малко критика - отново паралел с Пътечките, колкото и да не искаш да сравняваш е не ти дават тази възможност. Коли е този път черни, дъжд, чадъри, пресата. Ама щом е известен няма как да няма преса.
Върнаха и Арнав, но това ми харесва, защото най-много харесвам Барун с тази визия. Можеше облеклото да е по-различно, но ще видим по натам, но пък очилата са съвсем същите.
Определено ми хареса, че действито се премести в Мумбай, смени се и визията на героите. Е дано вече да е като Пътеките в това отношение. Чандни е много красива така.
Малко не ми харесаха лелята и сестрата/братовчедката визуално, но пък малчугана е сладур, няма предни зъбки.

Ето го и 37 еп.
"Как да нарека тази любов? 3" еп.37 + бг преводhttps://www.vbox7.com/play:a0bee6fe37
https://vk.com/video338121182_456239284

Намерих начин да правя превод на телефона, че все още ми е трудно да седя повече време пред лаптопа. После поне ще направя епизодите по-бързо. Е отивам да лягам и ще следя и за вашите мнения в очакване на превода.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 16:59 от Magdi

# 535
Скрит текст:
Скрит текст:
Да определено преминава в по нормална среда действието.Така облечени в по нормални дрехи е по добре.Наистина Чандни е много красива така.А Барун е страхотен.Да,Маги тази му визия е много добра.Наистина става много интересно.Ако продължават да подобряват сценария май няма да има край през септември.

Гледах едно видео в youtube публикувано днес,че Саная и Барун започват участие в ново шоу,но не знам колко е достоверно това,което гледах.

# 536
Скорошно оздравяване Маги.

# 537
  • Варна
Благодаря!

А къде е видеото/линка?

С този превод и болест ще свикна и от телефона да пиша. Цяла седмица се сдържах, но ме мога вече. Поне за кратки мнения става.

# 538
https://www.youtube.com/watch?v=5A4PnKv0-2E

Ето линк,Маги.Аз четох с "транслейт" и не знам какво съм разбрала.Надявам се да ме извините за незнанието ми по технологиите и езиците.

# 539
  • Варна
Да това пише,  но какво промо може да е клипче от стари снимки, доста от тях фотошоп(програма с която много добре се изрязва лице например и се слага на друга снимка) произведени. Тези които са го публикували просто си правят реклама.

А аз докато превеждам се усетх, мисля, че не еспоменато, ако се лъжа ме извинете. Та чудно ми е, как толкова желано и планувано отмъщение изведнъж се оказа нещо, което Адвай разбра, при подготовката за него и малко преди него. А именно бебето. То беше причината да остави Чандни. Ами, ако не беше разбрал за него. Все си мислех, че ще го използва в един момент,  но като бонус към основния замисъл,  какъвто се оказа не е имало. Или са променили нещо в последния момент и не са се усетили, че така сценарият издиша.
След днешния епизод възниква и въпроса, какво ще стане със сестрите, брата. Тук за момента пропадат няколко сюжетни линии - двамата братя, закачката между Вир и Шика. Какво стана,  той уж щеше да използва сватбата, за да измами Шика, говореше за две седмици, а изведнъж изчезна.
Дали днешния епизод не е бил замислен за по-късно, но са били принудени да съкратят събитията?

Общи условия

Активация на акаунт