"Пътеки към щастието" и новите проекти на Барун и Саная-Тема 5

• 100 119
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Померанче, не е честно толкова точно да ми четеш  мислите  Laughing.  Ама пък колко точно си ги предала ....  Joy А как се появяваха и изчезваха бутилки, боздугани в точния момент, на точното място?! #Crazy Спомняте ли си как Куши описваше индийските филми: един герой, много бандити и бой, бой, а после грабва героинята на ръце .... Embarassed

Пропуснала съм: От какво е болен Барун? Sad

# 511
Момичета, моля да ме извините,но за какъв здравословен проблем при Барун става въпрос?Аз пак нещо пропускам.Звучи ми сериозно.Моля ви,разкажете ми!
Да този екшън ми дойде в повече.Липсва ми романтиката.А бе липсват ми много неща.
Наистина Пътечките си остават моя фаворит.Пак ще си го гледам него,отново и отново."Самота" не го повтарям,но "Пътечките"........за пореден път ще си го гледам.

# 512
  • Пловдив
Аз също не съм чувала за някакъв очевиден здравословен проблем на Барун сега.Може би в поста се имаше предвид преумората,с която Барун обясни напускането на Пътеките,включително загубата на тегло.Това за мен не е сериозен проблем,а и изглежда напълно преодолян към момента.По едно време писаха,че се е разболял от някаква доста неприятна болест,свързана с консумацията на  некачествена храна,която  болест често се срещала в Индия,но това е всичко.

# 513
Ох,отдъхнах си.Добре,че Барун няма здравословен проблем.

# 514
  • Разград
Санайя с мамой и с другом( Shakti Arora ) в Индонезии празднует Рождение Ганеши- Слоноголового Бога ..🤗🤗🐘🐘🐘

https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240809%2F434d241f3 … pl_wall_-89324477

Скрит текст:
📌История праздника !👇🤗

📌Празднование рождения Ганеша Чатурти- День рождения Бога мудрости и изобилия Ганеша Чатурти (Ganesh Chaturthi / Vinayaka Chaturthi) с туловищем человека и головой слона — устранителя препятствий, сына Шивы и его супруги Парвати — отмечается в месяце Бхадра (август—сентябрь). Ганеш является одним из самых почитаемых богов индуистского пантеона. Любые начинания сопровождаются молитвой Ганешу: «Ом Ганешая намах». Праздник Ганеша Чатурти символизирует собой хорошее предзнаменование.👇
В этот день совершают поклонение Ганешу, приносят ему фрукты, молоко, цветы и сладости, перед изображением Бога разбивают кокосовые орехи. В некоторых районах страны (например, в Махараштре, Тамилнаду) к этому дню из сырой глины создают новые изображения Ганеша. После молитв, подношений и краткой церемонии прощания старые изображения погружают в воду рек, озер и других водоемов. Рождение Ганеша Чатурти отмечается по всей стране. Особенно пышно и радостно он празднуется в штате Махараштра. Праздник также символизирует наступление череды праздников, посвященных другим индуистским божествам

Ден 4

https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240810%2F3ad0cd9ad … pl_wall_-89324477
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240808%2F8cae61be5 … pl_wall_-89324477
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240807%2F35f2515d9 … pl_wall_-89324477
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240811%2F175dac0ea … pl_wall_-89324477
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240806%2F575a501d7 … pl_wall_-89324477
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240812%2F672779998 … pl_wall_-89324477
https://vk.com/clubipkknd?z=video-89324477_456240813%2Fd1733a677 … pl_wall_-89324477
https://twitter.com/arnavbarun/status/901088459099471873

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 23:01 от vania_e

# 515
Момичета, как се излекувахте от пристрастеността към "Пътеките" ?
Вече  не мога да гледам нищо друго освен тях. Отново и отново. Да слушам друга музика , освен тази от филма.
Откачих нещо.  Thinking

# 516
Аз не искам да се лекувам от тази пристрастеност.На мен си ми харесва.Сетих се днес за теб deysi83 до къде стигна със Пътечките,изгледа ли го?

# 517
Аз не искам да се лекувам от тази пристрастеност.На мен си ми харесва.Сетих се днес за теб deysi83 до къде стигна със Пътечките,изгледа ли го?
Мисля, че загубих бройката колко пъти вече го гледам. Редувам  нормалните серии, съкратените серии, всичко , което има в нета за Барун и Саная, преведените клипове и всички написани сюжети по сериала от рускините.
Както казва Манорама : "Мозъкът ми е прекипял"

# 518
  • Под звездите
Здравейте момичета. Нямам много време за писане, но след като изгледах от 36 до 40 епизод, направо яхнах метлата. Искам да измета сценарист, режисьор, каква е там не я зная. Как е възможно да се пишат такива глупости и  да се съсипва кариерата на добри артисти? Ама и той моя любимец  Барун си е виновен. Как е дал съгласие да участва в такава пародия? Нямам представа преди да започнат снимките, със сценария на колко епизода е бил запознат. Мисля и преди съм споделяла, че индийски сериали не бях гледала. И тази година по случайност открих " Пътеките" с руски превод. Те ме зарибиха и започнах да гледам и други индийски сериали. Но, сега струва ми се, че " Как да нарека тази любов 3" ще ме откаже. Толкова нереални неща, толкова измишльотини, такива глупости,   събрани на едно място, до сега не бях гледала. Особено в 37, 38 и 39 епизод. Боже, какво да кажа пък за стилистите. Направо в чучело са превърнали Барун.   След 14-15 епизод сериала беше започнал да ми харесва и чаках новите серии с нетърпение, но епизодите от тази седмица направо ме разочароваха. Ако продължават по същия начин ще се откажа да го гледам, дори и да съм върла фенка на Барун. Колкото и да се напряга горкият, един лош сценарии не можеш да превърнеш в хит.

# 519
  • Пловдив
Как е възможно да се пишат такива глупости и  да се съсипва кариерата на добри артисти? Ама и той моя любимец  Барун си е виновен. Как е дал съгласие да участва в такава пародия? Нямам представа преди да започнат снимките, със сценария на колко епизода е бил запознат.
Да,аз и преди съм писала същото нещо,и сега,с риск да досадя newsm56, ще го повторя-проблемът на Барун е,че не умее да си подбира ролите.На нас като странични наблюдатели може да ни изглежда лесно,но ние виждаме един завършен продукт.А на актьорите,преди да решат дали да участват,им са дава само един сценарий,по който да се ориентират.А дори и един много хубав сценарий (в случая дори не цял,а само за първите не знам  колко серии Naughty),може да бъде съсипан  при реализирането му-с лош режисьор най-вече,но и  с много други неща-лоши ефекти,стилисти,музика и т.н.Не съм много сигурна, но мисля,че доста по-на запад от Индия актьорите си имат и хора,които да ги съветват  и да им помагат как да преценят  дали един сценарий ще се превърне в хит,или ще е боклук.Което не е стопроцентова гаранция за успех,разбира се.
Барун,горкия,явно мисли,че той  може да си решава сам и сам да си подбира ролите със самочувствието на лъв Laughing ,но  явно няма усет за това и то си личи от неуспешната поредица от роли в киното,а и в телевизията.С най-искрено съжаление казвам,защото и на мен ми е любимец  Sad,че за сега  имаше само един читав и приличен сериал след Пътеките,и той беше уеб-"Самота".Горчиво доказателство,че талантът и красотата не са достатъчни,за да успееш в света на кино- и телеиндустрията. Tired Face
Иначе мен засега  последното творение на  Гюл не ме е отказало и ще си го гледам,дори да е най-голямата боза,след като играе Барун Joy Но въпреки че непрекъснато се ядосвам на всички недомислици и гафове,действието все още ме държи в напрежение.Пак  ми се натрапи паралел с оригиналните Пътечки в последната серия.Там Арнав изгони Куши в първата им брачна нощ да спи на терасата,трепереща от студ,но когато се сети,че не й е дал одеяло, как се стресна и интуитивно хукна да й носи,после се спря и след дълга борба й го хвърли  в лицето.Просто класика! Grinning А тук Адвай  накара Чандни да стои права цяла нощ,но той си легна и спа като пън. SlyНа суринта нищо в изражението му не подсказа някаква вътрешна борба или вина.
 Идеята за брак за една нощ е нещо ново,да видим дали и нея няма да оплескат. Crossing Arms

# 520
Страхотен коментар, pomeranche!С нищо не си досадила.Невероятно попадение с този коментар.Абсолютно съм съгласна с теб.И аз ще го изгледам филма пък каквото и да става по нататък.Но пак да си кажа: Номер едно за мен си остават "Пътечките"!!!

# 521
А на мене това стоене ми напомни Цветовете ... - когато Паро стоеше под дъжда. А нали Адвай купи къщата и Чандни нямаше да напуска родния си дом като се ожени?! newsm78 Как така се озоваха в дома на бабата? А сестрите как научиха адреса? Шика се появи - без никакви обяснения защо не е била на сватбата на сестра си. #Crazy
 И кои изгаси свещите, та да не стане пожар?
И Адвай редовно ли си ляга със сандалите? Та сутринта, като рипна от леглото да отвори на бабата, не му се наложи да се обува? Joy
И нали Чандни се омъжи за да му затвори устата и той да си мълчи за бебето? Такъв мерзавец ли е, че още на другия ден разгласява всичко на всеуслушание пред гостите? И как се взема бебе от дом без да си му никакъв?
Да - последните серии са под всякаква критика! Sick

# 522
  • Варна
Здравейте, момичета. Аз се завърнах. Нямам време за много коментари.
Каквото и да става заради Барун ще гледам сериала, може да съм много критична, но ще го гледам. За момента обаче гледам да се абстрахирам от големите недомислици в последните епизоди и въобще. Споделям мненията ви, няма да се спирам и аз поотделно на всяко нещо, вие сте изредили всичко.
А само снимките видяхте ли, не са си направили труда да направят портретни снимки на Адвай, а са сложили стари такива на Барун, та дори и на Арнав.
Историята определено ме държи в очакване. Интересно какво ще се случи, защото не ми се вярва това голямото напъване да се ожени за нея и всички тези приказки за мъст да са само за една вечер, колкото да я върне на майка й. Това доста ме изненада и е по-нормално, ако има финал на 29 септември, но според инфо от рускините, актрисата на Каджал е опровергала тези слухове. Е ще видим кое ще се окаже вярно, и какво ще последва, дано финала да не е скоро и да видими как още ще отмъщава Адвай.

# 523
Да де, то и в други сериали има недомислици, и в Пътечките ги имаше, ама интригата така те държи в напрежение и интерес, че или не ги забелязваш в началото, или само ги маркираш и отмяташ да мислиш по-късно. То вярно е и че Пътечките много вдигнаха летвата и очакванията бяха големи. Сега всичко гледаме като под лупа и с критичен поглед. А за нелюбителите на хинди-сериали е още по-трудно.
 Някой не беше ли споменал, че Пътечките са коопродукция с турско участие?! newsm78
 Сигурно те са му придали по-европейски нюанси?! newsm78

# 524
  • Варна
Преводите отново започват.

"Как да нарека тази любов? 3" еп.36 + бг превод https://www.vbox7.com/user:magiat&p=allvideos
https://vk.com/video338121182_456239283

А аз за първи път чувам това за Пътеките.
На мен Пътеките са ми доста по традиционни, докато този сериал 3 ми е по-модерен с тия облекла, нали били по модата. Особено пък онази синята рокля на Чандни с която беше на люлката, и кринолините на полите в последните серии, прекалено модерно ми идва.
Аз това харесвам най - много и друг път съм го писала, традиционните индийски дрехи, особено на жените, красивите, но не натруфени бижута.

Общи условия

Активация на акаунт