Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 713
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Да бе на баба ти гащите миришат на нафталин Simple Smile. На мен ми мирише на бели цветя- момина сълза, Жасмин и портокалова кора Simple Smile

# 631
  • на североизток от Рая
Точно номер 5 си мирише на нафталин, дайте нещо да цепи шортите Joy

Виагра.

Аз пък съм влюбена от два дни в Инсоленс ЕДТ. Ама влюбена! И хората край мен го харесват, което не е неприятно, но не държа да ми се правят комплименти за парфюма. Една парфюмна мечта е вече осъществена. Що ли чаках толкова.  Crazy

# 632
#Crazy ooooh! Joy

# 633

Ама ние говорим за новия номер 5, не за класическия.

# 634

Ама ние говорим за новия номер 5, не за класическия.
Хихихи, значи все пак мирише на нафталин, призна,  Joy Joy Joy Joy Новият не съм го мирисал. Joy

# 635
Много исках да си купя Chanel No 5 L'Eau, но при мен издържа 1 час. Не мога да дам 200 и кусур лв за нещо, което мирише по-кратко от душ гел. Да, харесва ми, имам достатъчно парфюми, но трябва да си монтирам устройство като освежителите за стая, да ме пръска на всеки час, за да знам, че съм с парфюм. И се отказах.
Еволюира ли вкуса ми или преминава през различни етапи, не знам, но именно по повод един освежител за стая, който наскоро купих и който ухае на свежи рози; също така четейки постоянно тук за розо любителките и безконечното споменаване на розови парфюми, ми се прииска такъв и най-накрая си избрах. Харесва ми, даже съм изненадана от себе си!

# 636
Има един освежител ароматизатор на Керастаз, с едни клечки, голяма бутилка, мноу на сметка. Подаряват го по фризьорските салони Joy Joy Joy

# 637
Много исках да си купя Chanel No 5 L'Eau, но при мен издържа 1 час. Не мога да дам 200 и кусур лв за нещо, което мирише по-кратко от душ гел. Да, харесва ми, имам достатъчно парфюми, но трябва да си монтирам устройство като освежителите за стая, да ме пръска на всеки час, за да знам, че съм с парфюм. И се отказах.
Еволюира ли вкуса ми или преминава през различни етапи, не знам, но именно по повод един освежител за стая, който наскоро купих и който ухае на свежи рози; също така четейки постоянно тук за розо любителките и безконечното споменаване на розови парфюми, ми се прииска такъв и най-накрая си избрах. Харесва ми, даже съм изненадана от себе си!
Много странно, защото си пръснах на якето миналата събота и все още мирише.
И не ми говори за рози, че съм луда по тях макар да имам само един розов парфюм. Харесвам всичко което мирише на рози, фрезия, зюмбюл и бели цветя.

П/с поръчах си Амуаж ciel и ще дойде в петък ;/).

# 638
  • Варна/Лондон
Аз имах едина от старите петици, не знам от коя година, и никак не ме очароваше, на химия и одеколон нещо си...и нетраен. Не съм пробвала след него други петици.
Хм, интересна пирамида на Сiel, поне проба си заслужава. Simple Smile

# 639
Да, и на мен шалът ми миришеше 3 часа, въпреки че беше студено и се вях на вятъра доста време когато го пробвах първия път, но аз обичам да пръскам на кожа и да се излъчва от нея, не обичам дрехите ми да миришат. Още по-малко връхни, защото не мога да нося кожените си якета толкова често на химическо. И без това върху кожени дрехи парфюмите се наслагват в един момент, и какофонията от аромати става неприятна...
Не съм единствената която е споменавала колко краткотраен е този аромат, просто не ми се е случвало до сега и то с толкова скъп парфюм.

Аз не съм луда по рози, но... дойде реда и на такъв парфюм. За сега прецених, че нямам нужда от повече от един розов аромат и се надявам този да задоволи порива ми към рози за дълго. Simple Smile

# 640
Вече имах парфюм на себе си и нямаше къде да пръсна за това и пръснах на маншета на якето ми. Якето не е кожено така че не ме притеснява. Ще си взема една мостра на парфюма и ще видя колко ще издържи.

# 641
Не е хич държелива новата 5-ца. Peace
Обаче е страхотен парфюм за топло. Heart Eyes

От Амуаж задължително пробвайте https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Sunshine-28182.html.
Ама да не ме биете после! Whistling

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 23:25 от densi

# 642
Не е хич държелива новата 5-ца. Peace
Обаче е страхотен парфюм за топло. Heart Eyes

От Амуаж задължително пробвайте https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Sunshine-28182.html.
Ама да не ме биете после! Whistling
Има ли ги в реален магазин в София?  bouquet

# 643
За мен Ciel , Dia и Sunshine са разочарования. Нито на кожа, нито на дреха, чак ми е гадно от тях, обаче Gold, Lyric и най-вече Memoir са ми начело в класацията. За Honor все още не мога да преценя, но по-скоро е към първата група. Beloved  е доста интересен и върл хамелеон. Има доста отблъскващо зъболекарско начало, но пък пудреното му развитие след това е много хубаво и леко странно. Говоря за женските парфюми на  Amouage. Чакам си:https://www.fragrantica.com/perfume/Oriza-L-Legrand/Muguet-Fleuri-25045.html  и още 7 мостри от бранда. Почти няма отзиви за тях, но , доколкото все пак има,  ги харесват. Ще видим, нещо поръчката се замота. Пробвах Mad Madam - много е хубав, но нещо ми дразни на  женски Aventus в него и това ме спира да си го взема.  newsm78 Извадила съм един куп проби и реших всеки ден да разнасям по една, че иначе си стоят и количеството изветрява в тях, накрая, уж все си ги кътам да имам, а няколко виалчета вече са изветрели и са празни. Вчера бях с https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Good-Girl-Gone-Bad-15924.html - май само заносвам парфюмите на този бранд, неосезаем върху мен, безличен. Онзи ден, в студеното, се полях с Локума на Кейко и синът ми не спря да се вре в мен и да обяснява, че съм "сладка мама".

# 644
Дъщеря ми за Олимпеата казва, че миришела на шоколадова курабийка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт