Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 939
  • 732
  •   1
Отговори
# 150

Както написах в предишния ми пост не очаквай уникални чудеса.В темата "врачанската школа" е синоним на сериозно прекаляване с пръсканията  Sunglasses

Купих си вчера специално лосион, някаква медицинска марка даже, без парфюми, минерално олио, силикони и алкохол - тцъ. Ама г-р-а-м не помогна. Даже имам чувството, че съкрати трайността. Много се разочаровах  Sad

Оказа се, че вкъщи имам неароматизиран вазелин, ще пробвам с него. Може пък нещо по-силиконово да му трябва.

# 151
ПП Охооо, във Фрагрантика 19 мнения, че прилича на L'Eau en Blanc. Rolling Eyes
Начи не ти трябва. Laughing
Размотавам се още по денонощница... след малко отивам да го взема.

# 152
  • Чукарландия
ПП Охооо, във Фрагрантика 19 мнения, че прилича на L'Eau en Blanc. Rolling Eyes
Начи не ти трябва. Laughing
Размотавам се още по денонощница... след малко отивам да го взема.

Моткай се, моткай... Joy

Не ми е спешен! Wink

# 153
Готово, взех го.  Simple Smile Започвам с това, че сигурно няма никаква вероятност някоя Лолита тотално да не ми хареса, така че и тази ми харесва. Да, няма Licorice, което е добре и тя не прилича на другите Лолити в това отношение. Ирисово-теменужено пудрен аромат е. Плътен, но не тежък. И да, всъщност много ми харесва! Laughing Не мирише на парфюм за 35 лв Mr. Green който внезапно в сайта стана 45 Twisted Evil Мирише на скъпа пудра.

Deziderata, споко, не си ме подвела, пак ме уцели! Heart Eyes Hug

# 154
  • Чукарландия
Честито, Бижу! bouquet
Да си го ползваш с удоволствие! Heart Eyes

# 155
  • СОФИЯ
Здравейте дами  Hug
От много време си задавам един и същи въпрос и не мога да си отговоря, но вие тук мисля, че може да ми помогнете да съм наясно все пак, а именно - възможно ли е прословутата за мен нетрайност на парфюми върху кожата ми  да е провокирана от обилното слагане на крем преди това /имайки пред вид възрастта ми за мен той е задължителен/?  Rolling Eyes
Всички парфюми остават по дрехите и косата ми, но не и по кожата.

Честито Бижу! Да си го ползваш с удоволствие.  bouquet
Навремето и аз бях запалена много и носех Лолита.

# 156
Здравейте дами  Hug
От много време си задавам един и същи въпрос и не мога да си отговоря, но вие тук мисля, че може да ми помогнете да съм наясно все пак, а именно - възможно ли е прословутата за мен нетрайност на парфюми върху кожата ми  да е провокирана от обилното слагане на крем преди това /имайки пред вид възрастта ми за мен той е задължителен/?  Rolling Eyes
Не, нищо общо няма с крема. По-скоро той ти помага да ги усещаш.

# 157
... прословутата за мен нетрайност на парфюми върху кожата ми  ...
Първо мисля, че нетрайността на парфюмите върху теб не е прословута. Laughing Вероятно не ги усещаш с носа си, което не е нетрайност на ароматите, а проблем с обонянието. Другите хора вероятно те усещат и ти казват това. Няма начин всички парфюми да са ти нетрайни Crazy А и Walter малко по-назад обяснява, че даже се задържат повече върху крем (най-общо казано).
И после, щом остават в дрехи и коса парфюмите, защо ти е нужно и кожата ти да мирише на тях, ако приемем, че все пак си феномен, и кожата ти не задържа нито една ароматна молекула след час от нанасянето?

Благодаря, Бел и Шуши Hug, аз харесвам Лолитите и винаги някоя се озовава в ръцете ми рано, или късно. Ще си я нося поне докато ми омръзне Laughing но дори и за я заровя после, ще дойде момент, в който пак ще си я разнося и ще си я харесвам колкото днес. Grinning Винаги става така с този бранд.

# 158
  • СОФИЯ
И после, щом остават в дрехи и коса парфюмите, защо ти е нужно и кожата ти да мирише на тях, ако приемем, че все пак си феномен, и кожата ти не задържа нито една ароматна молекула след час от нанасянето?

Защото, за да остане там и да се усеща, трябва да пръскам и подновявам непрекъснато /ето защо купувам почти винаги стотици/.  Crazy
Walter съм го пропуснала. Ще слагам повече крем тогава  Crazy
 Hug
Обонянието си ми е в ред - усещам парфюмите на другите  Laughing

# 159
  • при морето
Lunen sun,къде ме върна...но ти благодаря,де! bouquetСега си спомних,че май ми беше попаднал за известно време и сигурно ме е впечатлил,за да го сложа в топ 10 Scent intense...Но явно е било отливка ,която съм изхабила и после съм го забравила,то един парфюм ли мина през ръцете ми за толкоз години LaughingПо-пресен и задълбочен ми е спомена за Scent,който купих от една сладурана от Русе/ bouquet за нея-тя си знае коя е/.Още веднъж ти благодаря за линковете с мнения!

Днес разнасям Histoires de parfum Moulen Rouge,хубав,даже много!Това е вторият парфюм на НдР,който ме грабна,първият беше Тубероза капричозе,№1,мисля беше.Опитах се да харесам Blanc violet,1926 Absolu,Olympia music hall ,дори ги носих известно време,но не би,не са мои и това е.От Tubereuse 3 Animale имам шишенце от травъл сет,14мл.,половината съм го изхабила,но не ми носи същата радост както №1 туберозата.

Бижу,честита лолита!Със здраве и мерак да си я носиш и само усмивки с нея!Което ме подсеща,че от доста време нямам никаква лолита в гардеробчето,а ги харесвам нейните,хм,дали да не поръчам една newsm78

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 16:36 от Winter fairy

# 160
  • Стара Загора
Честито Бижу, браво, че ти е паснала тази Лолита!
На мен обаче, не ми допада, на първи тест, де, не съм я разносвала все още. Много ми доминират ириса и хелиотропа, а тези 2 съставки в повчето случаи не ми седят добре и ми носят усещане за тежест и прекалена плътност, да, пудрено-ирисов го усещам и аз, (без виолетките). В базата ми носи сходно усещане като от Burberry Brit Rhythm for Women, от който имам проба и дори паралелно ги пръснах и за мен са от една група.

# 161
  • Габрово
А колко впръсквания  на себе си правите от парфюм,за да не прекалите?

# 162
Здравейте дами  Hug
От много време си задавам един и същи въпрос и не мога да си отговоря, но вие тук мисля, че може да ми помогнете да съм наясно все пак, а именно - възможно ли е прословутата за мен нетрайност на парфюми върху кожата ми  да е провокирана от обилното слагане на крем преди това /имайки пред вид възрастта ми за мен той е задължителен/?  Rolling Eyes

Нетрайността има връзка и с типа кожа. Моята напоследък е станала доста по-суха /менопауза  #Cussing out/ и определено имам същият проблем като теб, въпреки, че се поливам по каноните на врачанската школа.  Laughing
Бижу, честита ти нова парфюмна радост!

# 163
  • Sofia
А колко впръсквания  на себе си правите от парфюм,за да не прекалите?
Зависи от парфюма, сезона, мястото.. има някои с които и с 8 пръскания няма как да прекаля и други, при които  само с 2 фъс съм отровна.

# 164
Честито Бижу, браво, че ти е паснала тази Лолита!
На мен обаче, не ми допада, на първи тест, де, не съм я разносвала все още. Много ми доминират ириса и хелиотропа, а тези 2 съставки в повчето случаи не ми седят добре и ми носят усещане за тежест и прекалена плътност, да, пудрено-ирисов го усещам и аз, (без виолетките). В базата ми носи сходно усещане като от Burberry Brit Rhythm for Women, от който имам проба и дори паралелно ги пръснах и за мен са от една група.
Не мога да кажа такова нещо, но предвид това, че много, ама много харесвам Burberry Brit Rhythm, значи е ясно защо ми харесва Лолитата. Освен това, аз споменах, че едва ли има Лолита(от ябълките) която никак да не ми хареса. Аз ги харесвам достатъчно много всичките, които познавам.
Съжалявам, че не ти е допаднал,  galeta.

Благодаря на всички  Hug да ви се връща. Още по-приятно е като намериш ароматно удоволствие на такава цена Mr. Green Сега се подготвям за Монтал. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт