Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 767
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Сдобих се с парфюма на Zagid Voltaire и съм много щастлива Simple Smile. Направиха ми страхотна оферта и не издържах  Joy. Дадоха ми 50мл и 75мл тоалетно мляко за 50 евро и веднага се предадох. Душих един парфюм на Loewe с дървена капачка и също ми допадна. Много странна миризма на дърво и сякаш е унисекс но много свеж. До сега не съм ползвала марката и не знам дали са издържливи.

# 466
  • Бургас
Глас и от мен за  Chance Eau Vive,както и за https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-8069.html Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 467
  • Варна/Лондон
Сдобих се с парфюма на Zagid Voltaire и съм много щастлива Simple Smile. Направиха ми страхотна оферта и не издържах  Joy. Дадоха ми 50мл и 75мл тоалетно мляко за 50 евро и веднага се предадох. Душих един парфюм на Loewe с дървена капачка и също ми допадна. Много странна миризма на дърво и сякаш е унисекс но много свеж. До сега не съм ползвала марката и не знам дали са издържливи.
Aз пък миналата седмица го изтървах за 20 паунда и още ме е яд. Laughing

# 468
Ох едвам се прибрах от парфюмерията Simple Smile. Пръснах си два Гарлена на китките и като огладнях и тази миризма като ме лъхна, направо ми стана лошо от нея! До сега съм търкала в банята със сапун и няма отмирисване!

# 469
Момичета, някоя от вас придоби ли новия Eau des Merveilles Bleue Hermes ? Някакви по-трайни впечатления? Подуших един блотер, който ми тикнаха в ръцете преди време в София, сякаш интересен ми се стори, но тук, в Търново, няма къде да го пробвам..
Сдоби се, сдоби се  Simple Smile
За мен лично е прекрасен -много чист  и свеж, като морски бриз рано сутрин е .Трайността му при мен е над 6-7 часа , през цялото време го усещам и не ми се губи по трасето. Разбира се в коса и на дрехи трае много повече.  Подходящ за всякакво време и обстановка, няма да досади или подразни никого. Това е един от много малкото акватици, които ми харесват. В магазин Adel  не предлагат ли Hermes?

# 470
  • на североизток от Рая
 Момичета, здравейте! Hug

Утре очаквам един парфюм, забравих му името, но тук ми го бяхте препоръчали като теменужен аромат, приятелка ми го доставя от Италия. Като го получа, ще се включа, че сега издишам. Но друг аромат не ми дава мира, мисля го.

https://www.parfumi-shop.net/bg/ezine/show/guerlain-insolence-edp-m-m-.php

Съществена ли е разликата с ЕДТ варианта? Не мога да кажа защо, но предпочитам да е ЕДП.

# 471
Момичета, някоя от вас придоби ли новия Eau des Merveilles Bleue Hermes ? Някакви по-трайни впечатления? Подуших един блотер, който ми тикнаха в ръцете преди време в София, сякаш интересен ми се стори, но тук, в Търново, няма къде да го пробвам..
Сдоби се, сдоби се  Simple Smile
За мен лично е прекрасен -много чист  и свеж, като морски бриз рано сутрин е .Трайността му при мен е над 6-7 часа , през цялото време го усещам и не ми се губи по трасето. Разбира се в коса и на дрехи трае много повече.  Подходящ за всякакво време и обстановка, няма да досади или подразни никого. Това е един от много малкото акватици, които ми харесват. В магазин Adel  не предлагат ли Hermes?
И аз го взех  Peace днес го сефтосах  Mr. Green
Хич ме няма по красивите описания, но да си кажа, че аз усещам аромат на пипер, но в никакъв случай не се оплаквам, напротив харесва ми хем водата, хем по - острата нотка на подправки. Като трайност преизпълни плана - не съм го подновявала от сутринта, а все още отчетливо го усещам. Траен е, но седи близо до кожата и по никакъв начин не навлиза в личното пространство на околните  Peace

# 472
Момичета, здравейте! Hug

Утре очаквам един парфюм, забравих му името, но тук ми го бяхте препоръчали като теменужен аромат, приятелка ми го доставя от Италия. Като го получа, ще се включа, че сега издишам. Но друг аромат не ми дава мира, мисля го.

Съществена ли е разликата с ЕДТ варианта? Не мога да кажа защо, но предпочитам да е ЕДП.
Разликата е съществена. Аз обожавам и двата варианта. ЕДТ е като ядрена бомба, много траен и с голям обсег на действие. Joy ЕДП носи същия характер, но е малко по-тих и по-пудрен.
Честит ти Инсоленс! Hug

# 473
  • на североизток от Рая
Момичета, здравейте! Hug

Разликата е съществена. Аз обожавам и двата варианта. ЕДТ е като ядрена бомба, много траен и с голям обсег на действие. Joy ЕДП носи същия характер, но е малко по-тих и по-пудрен.
Честит ти Инсоленс! Hug

Ооооо, чекай малко!  Stop Сега само питам. Друг парфюм чакам утре, забравих му името, но пак е с теменуженв аромат. А Инсоленс нали все го сънувам, май няма да му се размине, мой ще  е, но в кой вариант.  Thinking Обичам точно ядрените бомби, като ще е, да е. Сега ме замисляш, *Emia*, дали пък да не взема ЕДТ варианта.  Rolling Eyes

# 474
И двата, мен ако питаш. Embarassed
Аз не мога да реша между тези двата, кой повече ми харесва. Но ЕДТ определено е много силен и влачи шлейф.
Кой друг теменужен аромат чакаш? Аз съм видна любителка на всякакви теменужки.

# 475
  • на североизток от Рая
И двата, мен ако питаш. Embarassed
Аз не мога да реша между тези двата, кой повече ми харесва. Но ЕДТ определено е много силен и влачи шлейф.
Кой друг теменужен аромат чакаш? Аз съм видна любителка на всякакви теменужки.

Не се сещам кой аромат чакам. Ако ти се сетиш за кой аромат писахте тук, когато бях питала за теменужни аромати, може и да се сетя. Утре ще дойде, тогава ще пиша, ако сега не ми подскажеш.  Wink

# 476
  • София
Нели, категорично ти препоръчвам едт версията на Инсоленс. Обаче внимавай много с количеството, особено в началото - това нещо трепе и закоравели бомболюбители, да не се повредиш нещо с него Simple Smile

# 477
  • sofiq
Привет,влизам да ви попитам дали някъде в реален магазин може да се закупи такъф флакон?
Много ми хареса и искам да си взема за в чантата.

# 478
Привет,влизам да ви попитам дали някъде в реален магазин може да се закупи такъф флакон?
Много ми хареса и искам да си взема за в чантата.

В Сефора има  Peace

# 479
  • sofiq
Благодаря  bouquet
Колко мл. е флакона и на каква цена е?

Общи условия

Активация на акаунт