Парфюмни размисли и страсти - 209

• 123 718
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте,можете ли да ми кажете къде я има тази колекция: Dior La Collection Privée Christian Dior , да хода да душа Mr. Green

# 646
  • София
Здравейте,можете ли да ми кажете къде я има тази колекция: Dior La Collection Privée Christian Dior , да хода да душа Mr. Green

В бутиците на Диор, и тук-таме на някое летище (мисля в Рим ги имаше)  Peace

В Енцо ги има, но честно казано не бих ти препоръчала. Цената е меко казано интересна  - по-добре отиди с някоя нискотарифна за един ден до Париж да си го купиш оттам Crazy За големите бутилки не знам, но поръчах от там  няколко минита (това са им мострите по принцип) и дойдоха в доста мърляви кутийки. По принцип са снежнобели, а тези не знам в кой обор бяха съхранявани  Sick Да не говорим, че в едното от трите шишенца плаваше някакво чуждо тяло  #Crazy След хиляда хиляди разправии от третият път ми изпратиха що-годе чистички, без примеси и т.н. За щастие познавах ароматите добре и поне знам, че не са менте, иначе при тази презентация бих ги върнала на секундата. Не че след тази случка някога бих пазарувала пак от тях де  Stop

# 647
  • София

В бутиците на Диор, и тук-таме на някое летище (мисля в Рим ги имаше)  Peace

В Енцо ги има, но честно казано не бих ти препоръчала. Цената е меко казано интересна  - по-добре отиди с някоя нискотарифна за един ден до Париж да си го купиш оттам Crazy За големите бутилки не знам, но поръчах от там  няколко минита (това са им мострите по принцип) и дойдоха в доста мърляви кутийки. По принцип са снежнобели, а тези не знам в кой обор бяха съхранявани  Sick Да не говорим, че в едното от трите шишенца плаваше някакво чуждо тяло  #Crazy След хиляда хиляди разправии от третият път ми изпратиха що-годе чистички, без примеси и т.н. За щастие познавах ароматите добре и поне знам, че не са менте, иначе при тази презентация бих ги върнала на секундата. Не че след тази случка някога бих пазарувала пак от тях де  Stop
Аз си поръчах мострата на oud ispaha от Ензо,след като го бях душила на приятелка,дойде чистичко Simple Smile и меко казано съм влюбена в аромата,някъде след час се развива чудесно върху мен,и колкото по-дълго време минава,толкова по-хубав става,а и е много,много траен Simple Smile
та сега искам да помириша и другите,за сега голямо шише няма да взимам Mr. Green

# 648
Има ли ги в реален магазин в София?  bouquet
Да, има ги във Farenah, но обслужването там е толкова кофти понякога, че аз лично ги избягвам. Проби в нета бол. Hug bouquet

Днес се напръсках точно със Sunshine. Разкош! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Дойде му времето и на него, не го бях вадила от есента.

# 649
Има ли ги в реален магазин в София?  bouquet
Да, има ги във Farenah, но обслужването там е толкова кофти понякога, че аз лично ги избягвам. Проби в нета бол. Hug bouquet
Благодаря за инфото bouquet нямам време и нерви за лошо обслужване  Sick

# 650
  • София
Здравейте, обръщам се с питане към тези, които евентуално са намерили в София следната Зара от новата им чаена линия - ZARA TEAWOOD  - къде точно е налична?

Скрит текст:

Другите две предложения ги открих: YUNNAN TEA и YUZU TEA за мен са фантастични! Задължително ще ги взема, още повече освен, че ми заспаха, показаха отлична трайност/за радост/, което е учудващо за този тип тънки летни, издържани в Зен концепция парфюми.

Скрит текст:

Скрит текст:

Препоръчвам ги горещо, защото за мен са отлично смесени, хармонични и вярвам почитателите на чистите, прозрачни, тънки, зелени и съвсем леко сапунести аромати ще ги оценят позитивно.

Зара и други интересни неща изкара на женския рафт, явно сега във възход е женската линия  Heart Eyes
А видно и върху дизайна работят:
Скрит текст:

Минах и през щанда на AJMAL, където открих интересни неща. Оказва се, че вече внасят и една марка от Бахрейн, с име Asgharali.
Естестевно, с мацката му дръпнахме хубав разговор както за Ajmal, така и за Asgharali, като последната марка е непозната за мен, само в нета съм виждал тук там нейни парфюми, но до там.
Тествах няколко, но специално внимание искам да обърна на този

Baheej - https://www.asgharali.com/en/products/details/120.html

Супер интересен и различен парфюм. Нищо тежко, нищо с ууд, рози и тн. Оказва се невероятно удобен и лек, зелен, свеж, с една от най-хубави нотки на мента, които съм помирисвал.  Не е от най-изгодните - 205лв за 100мл, но качеството е превъзходно, поне за моя вкус. Ще се радвам, ако и някой друг го тества при възможност.

Този - Baheej Al Rooh - https://www.asgharali.com/en/products/details/302.html, също много ми хареса - отново свеж, чист, цветен, но в летен стил, даже звучи леко морски, въздушен. Мирише на щастлива ваканция  Grinning

Тествах и други, които ми харесаха, набелязах и още неща там за тест, но като че ли тези двата най-много ме заплениха с неочаквания си свеж и много жизнерадостен характер.

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 23:02 от Deetron

# 651
Скрит текст:
Здравейте, обръщам се с питане към тези, които евентуално са намерили в София следната Зара от новата им чаена линия - ZARA TEAWOOD  - къде точно е налична?

Скрит текст:

Другите две предложения ги открих: YUNNAN TEA и YUZU TEA за мен са фантастични! Задължително ще ги взема, още повече освен, че ми заспаха, показаха отлична трайност/за радост/, което е учудващо за този тип тънки летни, издържани в Зен концепция парфюми.

Скрит текст:

Скрит текст:

Препоръчвам ги горещо, защото за мен са отлично смесени, хармонични и вярвам почитателите на чистите, прозрачни, тънки, зелени и съвсем леко сапунести аромати ще ги оценят позитивно.

Зара и други интересни неща изкара на женския рафт, явно сега във възход е женската линия  Heart Eyes
Скрит текст:

Минах и през щанда на AJMAL, където открих интересни неща. Оказва се, че вече внасят и една марка от Бахрейн, с име Asgharali.
Естестевно, с мацката му дръпнахме хубав разговор както за Ajmal, така и за Asgharali, като последната марка е непозната за мен, само в нета съм виждал тук там нейни парфюми, но до там.

Супер интересен и различен парфюм. Нищо тежко, нищо с ууд, рози и тн. Оказва се невероятно удобен и лек, зелен, свеж, с една от най-хубави нотки на мента, които съм помирисвал.  Не е от най-изгодните - 205лв за 100мл, но качеството е превъзходно, поне за моя вкус. Ще се радвам, ако и някой друг го тества при възможност.

Този - Baheej Al Rooh - https://www.asgharali.com/en/products/details/302.html, също много ми хареса - отново свеж, чист, цветен, но в летен стил, даже звучи леко морски, въздушен. Мирише на щастлива ваканция  Grinning

Тествах и други, които ми харесаха, набелязах и още неща там за тест, но като че ли тези двата най-много ме заплениха с неочаквания си свеж и много жизнерадостен характер.

Zara Teawood има наличен в the Mall. Приятна вечер!

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 08:10 от bubanka

# 652
  • в голямото село
Аз също пробвах чаената колекция на  Zara на мен също ми хареса. Някакси в духа на Градините на Ерме ми се струват. Но търсения TeaWood в Парадайз не видях, но звучи интересно.

# 653
Teawood имаше мисля в Зара на Витошка  Peace

# 654
Teawood имаше мисля в Зара на Витошка  Peace
Да, аз там го пробвах преди време. На мен обаче парфюмите не ми допаднаха. Прекалено леки и воднисти са ми.

# 655
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Zara Teawood има наличен в the Mall. Приятна вечер!
Мисля, че днес взех последния флакон, освен ако не изкарат още😁 Юзу и другия имаше в наличност поне по още 2-3 флакона Peace

# 656
  • София
NikolB, mechetaishan, densi - благодаря Ви за инфото  bouquet

sympathy - ами честито! Grinning Явно на теб се е паднала последната чаша от този чай  Mr. Green
Надявам се да го заредят отново.

# 657
  • София
NikolB, mechetaishan, densi - благодаря Ви за инфото  bouquet

sympathy - ами честито! Grinning Явно на теб се е паднала последната чаша от този чай  Mr. Green
Надявам се да го заредят отново.
Благодаря ти, Deetron Hug От пьрвото помирисване още ми допадна, и само го мислех през цялото време от тогава. Сега се нафуках яката и тьна в блаженство Flutter

# 658
Някой да ми каже впечатления за dior poison старата версия? Имам възможност да го придобия и се чудя...

# 659
L'eau на Шанел и при мен се изяви като не особено траен. Иначе, ароматът много ми допадна. Но с тая нетрайност, май няма да го бъде.

Общи условия

Активация на акаунт