Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 393
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Ох момичета, на мен даже не ми остана време да се развълнувам, цял ден насам натам. И на консултация бяхме, и последни покупки за РД правихме...
Ще посрещнат първия си рожден ден с мерки 9 300/9 550 кг и 74.5/75.5 см в полза на младежа  Grinning
Танзу  Hug Мечтай, но не прекалявай, действия трябва  Praynig
Ред,споко, вече си напред с бременността, най-трудното е минало  Hug

# 106
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини прекрасни мерки Simple Smile ние посрещнахме първия РД 8550 и 71 см имам си миньонче аз Simple Smile

Танзу харесваш ми така  Hug и искам снимка с прическата  Mr. Green

Ред всичко ще е наред  Hug

# 107
Ели, тя расте на коса повече  Wink много добре си е даже С.

# 108
Мани, мани  Laughing вече два пъти ходихме на фризьор и си има бретон госпожицата Simple Smile

# 109
Честит Първи Рожден Ден на Цвета и Антон - да са здрави, усмихнати и да имат прекрасно детство. Да бъдат радост и гордост за мама и татко!

Амини, честит първи рожден ден като мама и на теб  bouquet bouquet bouquet

Весел празник Simple Smile

# 110
Добро утро момичета!

Амини, честита първа годинка на сладурите! Да са здрави Цвети и Антон, да растат спокойни и усмихнати деца! Все така красиви и много умни! Да внасят в дома ви много щастие!

# 111
Честити да са Цвета и Антон! Здрави да растат!

# 112
Честита първа годинка на Цвета и Антон bouquet Да растат здрави, щастливи и добри и да носят много радост и гордост на мама и тати bouquet

# 113
Амини, честити да са ти сладурите! Нека посрещнете един прекрасен и незабравим първи двоен рожден ден! Много здраве, щастие и усмивки ви пожелавам!  bouquet

# 114
Добро утро!

Честит Първи Рожден Ден на Цвета и Антон!
 newsm38 newsm67 bdbaloni
Да бъдат много здрави да имат щастливо детство!
Колко вълнуващо  Heart Eyes  Ще чакаме снимки  smile3509

Танзу, успех  Hug

Кали, имат смисъл застраховките в училище, но ние правим на по-голяма сума. Миналата година моят син като си счупи ръката ни изплатиха обезщетение.

# 115
  • Пловдив
Добро утро!

Амини,честито мамче bouquet Вече си имаш две порастнали дечица!Живи и здрави да сте всички Heart Eyes

Танзу,браво на теб...нека с промяната дойде и хубава новина Hug

Аз пък по лека-лека взех да се отказвам някак Confused

# 116
Амини, честит първи рожден ден на твоите човечета! Да растат здрави и усмихнати, а ти - горда и щастлива майка!  newsm38 party041 Tada nbirthday

# 117
  • Варна
Аминииии, целувай ги, мамче. Много ги нацелувай от лелите тук. И специални поздрави от кака  Ралица...
Божеее, кога ревахме, че ги няма, кога ревахме, че се появиха, кога станаха деца, а не бебета... Heart Eyes
Кали, имат смисъл застраховките в училище, но ние правим на по-голяма сума. Миналата година моят син като си счупи ръката ни изплатиха обезщетение.
Разбира се, че ако е направена смислено, за смислена застрахователна сума, ще е ок. Аз нямах предвид, че не се получават обезщетения при нужда, а че в масовия случай те са нищожно малки. И родителите се сърди на застрахователя. Ами при застраховка със ЗС 1000 лв. и годишна вноска 2,50 , не знам какво очакват. А повечето училища ги правят така, за да не мрънкат родителите като им кажат "дайте пари".

# 118
  • На остров
Амини честит 1 рожден ден на прекрасните Цвета и Тони  bouquet bouquet bouquet ! Да са живии здрави и много да ви радват   Hug !
Мистик никакво отказване  !
Танзу много се радвам !

# 119
  • В градината...
Амини, честит първи рожден ден на Цвета и Антон, да бъдат здрави, да имат незабравимо детсво, да са винаги радостни и палави и с характер  Hug Hug

Танзу, мечтата е началото  Peace

Уанче, аз говорех за плажа в частност на Слънчев ден, нищо общо с останалия в курорта, а особено пред хотел Палас беше много хубав.

Общи условия

Активация на акаунт