Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря ви за пожеланията към моите мушмороци  Heart Eyes Рождения ден мина, държаха се сравнително добре, накрая вече бяха доста превъзбудени, Т.едва заспа. Утре заминанаме при свекъра и там ще празнуваме отново  Grinning
Мен плажовете не ме влекат особено, но искам да сме на път насам натам  Laughing

# 136
Уанче, имаме едно пропуснато кафе с теб. Ще го наваксаме лятото. Или поне ще опитаме Simple Smile вие кога мислите почивката?

# 137
Добро утро девойки
Вчера голямо тичане направихме, но успях да свърша всичко планувано и даже да приберем децата и сестра ми. После вечерта окъсняхме много, унесени в приказки. И тази сутрин не мога да отлепя. А двамата с "М" - мъж и Марая още спят дълбоко  Mr. Green  Ще ги оставя днес да се търкалят в леглото на воля. За днес задачите са само почивка, разходка и пазаруване. Яйцата ще боядисваме в събота с децата. Вчера нямаше как. 

Даре, а нашето пропуснато кафе/ракия кога ще наваксаме?  Rolling Eyes

Кафето  Simple Smile

# 138
  • Варна
ММ е на работа баш в неделя. Така че аз ще ударя един голям мързел.
А моят - петък, събота и неделя. И в понеделник ще бачкал частно...

# 139
Ами освен да идем на работите им да си чукаме. С яйца де Wink
Танзу, другия път ще да е Sad знам ли и аз.

# 140
Кали, случват се и такива празници  Hug  При нас първоначално плана беше децата да са при зет ми, и аз си бях нагласила работа за почивните дни. ММ също. Но като разбрахме, че децата ще са тук и разтикахме ангажиментите. Не че после няма да ми излезе през носа. Поне на мен. Но през по голямата част от празниците все работя. И затова сега реших да си намеря оправдание с дечурлигата  Mr. Green

Днес беше приятен деня. И кафе навън пихме, и до село отскочихме, и напазарувахме. Тази вечер ще готвя аз, и племенницата е в очакване ... понеже все съм готвела мастършефски   Wink  Голяма е терца нашата девойка.

# 141
Добрютру! Да сложа едно предвеликденско кафенце Simple Smile

Аз се събудих рано-рано като някое зомби и започнах да правя козунак  Crazy  Дано да се получи нещо приемливо за ядене
Яйцата ще украсявам с декупаж, не ми се плескат бои.
Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 142
  • Истински се вижда само със сърцето.
Христос Воскресе!

Бъдете здрави момичета и вие и вашите семейства! Честит празник!

# 143
Честит празник, момичета bouquet Много здраве и късмет на вас и семействата ви!

# 144
  • Пловдив

# 145
Честито Възкресение!
Ние се прибираме от 4 дневно бягство във Франция. Ще минеме да видиме кръстницата на Изабела и после вкъщи.
Честит първи РД на Цвета и Антон!  Амини, да са ти здрави и да растат щастливи деца!

# 146
Во истина воскресе!

# 147
  • гр.София
Христос Воскресе момичета, бъдете закриляни!  Heart Eyes

# 148
Весел ви празник!

Амини, да са ви живи и здрави бебчовците големи, една година, кога и как мина Simple Smile

# 149
Благодаря ви още веднъж  Hug
Весели празници и от мен  bouquet
Тези дни са от маса на маса, разбихме режима на децата...

Общи условия

Активация на акаунт