Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 406
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Уанче, сподели какво друго предлагат туроператорите ви.

# 121
Честит рожден ден на Цвети и Тони  newsm59 

# 122
  • гр.София
Честит рожден ден на бонбоните ви Амини! Да са здрави, безгрижни и усмихнати деца! Весели празник!!!  bouquet  bouquet  bouquet
И аз гледах за Слънчев ден, но нямаше нищо което да ни устройва за нашите дати. Имаме си страхотно море, но лакомията и манталитета на българския пррдприемач го съсипаха вече. Такава мръсотия, и във водата и на пясъка.... А можеше да е иначе!
Свате, как е снахичката?

# 123
  • На остров
Даре  Simple Smile Албена, Златните, Балчик, Обзор, Сл. бряг,  Несъбър, Созопол, Царево(1 хотел), Синеморец(1 хотел)

# 124
Мимс, добре сме.
Баща и започна да я взима често, та и мама да се види, че е човек.
На Великден ще запознаем децата- моето и това на гаджето  Mr. Green То верно, че 4 и 19 годишно как ще се разберат не знам, ама поне ще пробваме  Joy

# 125
Даре  Simple Smile Албена, Златните, Балчик, Обзор, Сл. бряг,  Несъбър, Созопол, Царево(1 хотел), Синеморец(1 хотел)
Балчик няма плаж, Обзор е село, Несебър и созопол препълнено, синеморец много диво (на мен ми харесва), Царево - нямам идея. От самите хотели винаги има еднодневни екскурзии.
Кой хотел на обзор?

# 126
В Царево е готино. Като пенсионерско селце си е. Който иска спокойствие е супер. Само дето няма плаж. Има два в радиус 5 км- нестинарка и арапя.

# 127
Около Царево има хубави плажове, но за ходене с кола. Иначе е хубав град според мен, спокоен. Там може да се разходите до устие на река Велека, много е красиво.

# 128
  • На остров
Аз в Царево съм ходила веднъж като ученичка и хич не ми хареса.
Само в Обзор не съм ходила от всички изброени.Предлагат някакъв Хелиос мисля хотел на плажа.
Мисля си аз за море на фона 2 градуса тук  Party
Мария вие настроихте ли се за второ Simple Smile

# 129
Амини, Честит Празник на порасналите близначета! Да бъдат много здрави! Да бъдат весели дечица, да растат щастливи!

# 130
Ми май бих пропуснала и Обзор с този хотел баш на пъпа и лудницата. Но пък от друга страна ви е по средата между Бургас и Варна. Можете да посетите и двата града.
Но всеки си знае. Един търси тишина и спокойствие, друг - народ Simple Smile

# 131
  • На остров
Искам лятоооооо не сняг Simple Smile .
Аз обичам като съм на море да съм в хотел на макс 50 м от плажа, да има хубав плаж и храната да е вкусна. Нощен живот не ми е нужен вече Wink . Но обичам да съм цял ден на плаж тоест редно е да не е супер жега.
Хайде стига съм ви занимавала пишете кой как ще празнува Simple Smile .

# 132
ММ е на работа баш в неделя. Така че аз ще ударя един голям мързел. Тук-там кафе/обяд с приятели и т.н. Освободена съм от софри и готвене Wink
Днес боядисахме дружно яйцата и в събота ще направя 2 козунака. Толкоз Simple Smile

# 133
Ще боядисваме яйцата в събота, също тогава ще направя 2 козунака.
Детето е болно, надявам се дотогава да е вече добре. Иначе при нас се почива  утре и в понеделник, така че се събират 4 почивни дни, през които дори мислим да отскочим и до баткото за един ден, нищо че е в сесия точно сега. Това е нашият план, само  да сме здрави.
Уанче, как е твоят абитуриент? Купихте ли костюм вече?

# 134
  • На остров
Даре жалко че не сме наблизо за кафе .
Мм работи в къщата за гости всяка свободна минута и аз също съм фри.
В събота вечер сме на гости и в Неделя ще направя може би козунак.
Утре мисля да сготвя нещо хубаво ама не знам още какво Simple Smile .
Тите не сме още, нашият е голяма претенция на тема дрехи и вероятно ще му дадем някаква сума, която според нас е ок и вече той ако иска специални скъпи марки да си додава.

Общи условия

Активация на акаунт