Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 419
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • В градината...
Танзу, бебето беше чудно - ококорено и будно. Но като беше в ръцете ми приличахме на Пижо и Пенда. Ние ще свикнем за дни, но няма да мога да преживея след време как ще му се подиграват децата. Както и на И. Има по-тъмнички семейства, където няма да се набива така на очи.
А ти, все ти казвам, ако сега не си почиваш, с бебе ще ти е невъзможно.

# 211
  • На остров
Перу, ама вие имате много претенции и донякъде се влияеш много от хорското мнение. Имах навремето позната едното и детенце беше колкото моят и като стана 1 кл си осиновиха момиченце. Цвета на кожатаи косата нямат никакво значение според мен.
Аз от нашата клиника съм доволна. Тук лекарствата не влизат в това, което отпуска касата, а си ги плащаш.
Танзу покажи аспиратора:)
Аз съм се заровила в цветове и нюанси и ми пуши главата вече.
Л.има някакви пъпчици по челото и едната страна на корема.
Утре пристига индиеца на гости:) .

# 212
  • гр.София
Перу вие сте взели своето решение. Но разликата в цвета на кожата, чертите може да те притеснява само ако мислите да скриете, че е осиновено. Но за хорското мнение незнам защо ти пука, а и след като казваш, че вие ще свикнете бързо с него.
Мимче, харесва ми да. Бях закопняла вече, много ми дойде това 3,5г у дома.
Танзу, аз говорих за вероятността да имаш инсулинова резистентност, че не е толкова страшно. Знам, че всеки най-добре знае какво му е в собствените обувки. За заповедта, разпитай, говори открито с лекарите си и опитай, незнаеш дали пък това не е късмета ви  Hug

# 213
Уанче, ето го аспиратора
Скрит текст:

Перу, съжалявам  Hug  Хората са наистина много жестоки. Имаме приятели, които и двамата са много тъмни. Ако ги пуснеш в махалата, няма да ги различиш от циганетата  Mr. Green Първото им детенце, момченце, е със същия тъмен тен. Второто детенце, девойка, е бяло като скандинавче, русо. И двете са си техни. Постоянно ги тормозят и ги питат дали момиченцето не е осиновено, колко са платили за да осиновят бяло дете и други такива безумия. Подмятат им съседите реплики. Малката доста години се тормозеше и се прибираше редовно разплакана. Много сме тесногръди българите. Не сме дорасли още за много неща. И няма да се научим скоро да не се бъркаме там, където не ни е мястото.

# 214
  • На остров
Мария следващият път като дойда в София, не знам кога ще е, задължително ще дойда при теб в салона ти  Heart Eyes .

Танзу много е хубав  bouquet ! С последното ти изречение съм много съгласна и ще добавя, нетолерантността и расизма, много български черти.

# 215
Танзу, много интересен аспиратор. Впечатлена съм от височината на таваните ви.
Уанче, да не е нещо хранително при Л. Аз имам подозрение, че Ц е алергична към банани.
Тези дни ми разказа играта, тръшка се за всяко нещо и реве, отделно се храни по час, дори за неща, които доскоро е яла без проблем, хапва няколко лъжички и стиска уста.Подозирам зъбоник.

# 216
Това с расизма и толерантността е мноооого дълга тема.
Но проблемът дете/човек с увреждания е много по-голям в Бг. Аз съм попадала в дневен център за деца с проблеми. Имах търпението да бъда техен клиент. Детето (вероятно над 15 години) беше много щастливо да ми донесе кафето и сладките. Но в цяла Сф съм попаднала на 1 (едно) такова. За над 2 000 000 град.

# 217
Добро утро девойки

Амини, тавана в това помещение го мерих миналата седмица, заради пердетата - 2,85м. В другите стаи са по 2,70м. Бяха още по високи, но ги свалихме надолу. Помещението е 50кв.м. и ако беше по нисък тавана щеше да се схлупи.

Тите, според мен проблема при умния човек не е този "какво ще кажат хората". Проблема е, че умния човек осъзнава на какъв психически тормоз ще бъде подложено семейството му, децата му, близките му. За съжаление и физически тормоз има над такива семейства. Всяко различие от приетото за нормално и стандартно се превръща във война. Трябва да си много силен и подготвен за война. Или за изселване. Сериозно говоря. По малките градове е страшно. Всеки познава всеки, всичко се знае. Нагли и нахални, врат си носовете. И вместо да те оставят да се радваш на малкото щастие, което си намерил, и да помогнат с каквото могат, те ти вгорчават живота и те дамгосват като прокажан. На всичко отгоре повечето нямат смелостта да ти кажат какво мислят в очите, а те разнасят от уста на уста, и шушукат зад гърба ти!

Момичета, трябва да се свържа с Кей. Моля ако някой поддържа връзка с нея и има телефон или мейл да ми пише.

Кафето  Simple Smile

# 218
  • Истински се вижда само със сърцето.
Танзу писах и на месинджъра че искаш да говориш с нея Simple Smile

Добро утро Simple Smile

# 219
  • гр.София
Добро утро!
Аз пък все по-често срещам широкоскроени хора. Виждам че при нормалните образовани хора, няма значение кой какъв е, осиновен ли е, роден ли е и т.н. Невиждам за какво ще ми пука какво ще кажат хората, ако имам открити отношения със семейството и децата си. Виж вече за хората с увреждания, все още доста гледат като на обречени и ги правят такива. Всеки цъка, плюе в пазвата, изразява съчувствие, но са ужасно предубедени да наемат такъв човек на работа, макър да имат възможност.
Танзу, висящ открит ли ще е абсорбатора, смисъл няма да е вгаден в шкаф така ли? Аз много ги харесвам тия, в следващото ни жилище ще имам такъв  Mr. Green
Уанче ще ми бъде безкрайно приятно да те поглезя. Надявам се от есента да почна и с маникюра отново, та ще се върнеш още по прекрасна Simple Smile
Някоя разбира ли от изследвания на носна проба за алергии, не МБ?

# 220
Мария, а сега не правиш ли маникюр?

# 221
  • В градината...
Тита, не пиши свободни съчинения. Нито съм тъпа, нито ограничена. Както Танзу ти е превела, детето ще страда, това трудно се понася.
Когато осиновяваш, не избираш круши и поне можеш да елиминирал някои негативи. Психолозите към осиновителските съвети в такъв случай казват - и най-малко съмнение да имате, не го правете.

А толерантност лесно се афишира публично. На живо положението е съвсем различно.

# 222
Мдааа, трудна тема подхванахме. Аз за себе си смятам, че съм средно интелигентен и много широко скроен човек. Но средата в която живея не е такава. Не ги осъждам хората. Те просто са си такива. Тесногръди, не особено чувствителни, махленски клюкарки. Всички твърдят, че са демократични, европейци, със съвременни разбирания ... ама действията и реакциите им показват друго. Само покрай връзката ми с ММ, а после и покрай инвитрото на какво съм се нагледала и наслушала. И какво съм изтърпяла  ooooh! 
Учудена съм, че родителите ми, които са израснали и прекарали целия си живот в същата тази среда приеха и инвитрото и желанието ни за осиновяване сравнително спокойно. Предполагам, че само и единствено от любов към мен, и от ясното осъзнаване на болката на собственото им дете.

Перу, ще намерите и другото си детенце, ще видиш!  Hug Hug Hug Виж Идка как я намерихте  Heart Eyes И каква е шеметна госпожица!

# 223
Цитат
Виж Идка как я намерихте  Love И каква е шеметна госпожица!
Аз пък мисля, че тя ги намери, за да им покаже колко интересен, прекрасен и необичаен може да бъде живота и сега те трябва да й намерят братче/сестриче, което да внесе баланс в интензивното им вече ежедневие Wink

# 224
Тита, не пиши свободни съчинения. Нито съм тъпа, нито ограничена. Както Танзу ти е превела, детето ще страда, това трудно се понася.
Когато осиновяваш, не избираш круши и поне можеш да елиминирал някои негативи. Психолозите към осиновителските съвети в такъв случай казват - и най-малко съмнение да имате, не го правете.

А толерантност лесно се афишира публично. На живо положението е съвсем различно.

Перу, съжалявам, че написах всичко това. Аз имам голям коментар по темата, но ще си го запазя за мен. Изобщо не обичам конфликтите,... но се получиха. Извинявай! Само  едно нещо ще си позволя да ти кажа: освободи се от предразсъдъците си! Майка се става не само на дете, което си родила. Майка се става с безгранична любов и всеотдайност! Желая ти още пъти да изпиташ това, което ти дава детенцето ти като усещане!
Още веднъж извинявай!

Общи условия

Активация на акаунт