Пролетен привет от бъдещите майки над 35!

• 57 424
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Ами тъй и тъй влизам - да взема и аз да се намеся  Laughing
Аз съм съгласна с Танзу, като визирам най-вече старото поколение - много са задръстени, врат си гагата в чуждите животи без капка срам!! Мен много ме дразнеше като ме спре на улицата някаква комшийка, дето едва я познавам и започне да пита - айде, няма ли вече да имаме бебе, кво се мотаме!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Сякаш знае дали искаме или не искаме, можем или не можем, става или не става. Чак са ме разплаквали такива крави!!! Висша форма на простащина!  Виж младите пътуват много, виждат свят и са по-широко скроени. Аз много харесвам младото поколение, колкото и да ги плюят, че били тъпи и за нищо не ставали. В тях ми е надеждата!  Перу, съгласна съм, че е по-скоро до вътрешно чувство. Сигурна съм, че ако попаднете на точното човече, дори и да има пак тъмна кожа - почувствате ли, че е ваше, това няма да ви спре!  Hug

Мимче, добре съм  Hug Мерси, че питаш. Нищо ново при мен. Бебо няма намерение да излиза. Много ми тежи вече, вечер обикалям като куче пазач къщата и се тъпча, през деня съм като парцал и спя...  Хванах се да облепям един стар комунистически гардероб с едно весело фолио, хем да го освежа, хем да правя нещо, хем да не мисля щуротии. Във вторник съм на лекар, да видим какво ще мъдруваме...

Много ми е мъчно за Герда Tired  Но пък тя е борбено момиче, сигурна съм, че ще успеят да си имат здраво дететнце накрая, убедена съм  Heart Eyes

Сипала съм си една миниатюрна биричка, че ми се е набрала душата и си я ближа блаженно  Crazy  Ай, наздраве, стига с тея кафета  Grinning

# 226
Добро утро девойки!
След тази биричка на Ред направо ме е страх да сложа кафе  Joy Joy Joy

Благодаря на момичетата, които ми помогнаха да се свържа с Кей  bouquet bouquet bouquet

# 227
  • Пловдив
Добро утро!
Да ви усмихна малко... Grinning
Мисъл на деня
“ Всеки път, когато се усмихвате, на някой, вие създавате любов, прекрасен подарък за другия човек. „
- Майка Тереза

# 228
Добро утро!

Танзу, благодаря за кафето и успешен край, където и да решите да направите процедурата.

Мистик, усмихна ме  Simple Smile  Хубава мисъл

Ред, леко раждане, когато реши бебчо да излиза. Пиши утре какво сте се разбрали с доктора.

Трудна тема сте разисквали през почивните дни. За хората в малките градове е доста тежко. Големите може и да не обръщат внимание на хорските приказки, но децата са раними.

# 229
Взимам си от кафенцето, бирата не е моето питие  Grinning
Днес сме взели храна от детска кухня, за пръв път, да видим дали ще се изяде. Малко редичка ми се струва на пръв прочит.
Хубав ден момичета  bouquet

# 230
  • Пловдив
Амини,рядка е щото се подправя със сухар Wink

# 231
  • В градината...
Само да спомена, че 2 мацки от форума ме убеждаваха да не осиновявам циганче /на 4 очи/. Аз бях тази, която упонираше в случая.

Ленивик, да, една колежка, която осинови, имаше няколко отказа на деца. И тя ми каза, че като се срещнала с нейното, вече било различно, просто го усетила.
Друг е въпросът, че съм възмутена от осиновяването напоследък. Жени над 42-45 околко мен, с престижни професии, които не могат да се отделят от тях, надмогнали отдавна на масрафа си, осиновяват и въобще не излизат по майчинство, а дават детето да го гледа някой близък. А на документ имат дете.

# 232
След тази биричка на Ред направо ме е страх да сложа кафе  Joy Joy Joy
Танзу  Joy Joy Joy Взимам си кафенце, че сега се събуждам.... Зомбирана история! Tired Днес ПАК нищо не ми се прави, ще се опитам да си дотътрузя туловището до някоя пейка на слънце и да попивам вит. Д  Crazy
Лени, благодаря ти  Hug  Ще ви държа в течение.
Перу, аз познавам и биологични майки, които се държат така. И то не от невъзможност, а от удобство - да не си развалят ритъма на живот. Това за мен е егоизъм, не мога да го разбера.

# 233
  • гр.София
Не Даре.
Вие неможе да разберете другите, а очаквате другите да ви разберът  Rolling Eyes Перу, мислиш ли че на детето ще му е по-добре в дом, отколкото да е осиновено, майката да ходи на работа и да го гледа детегледачка или да ходи на градина?! Аз имам приятелки, които се върнаха на работа след 11-12м на детето. По-малко майки ли са от мен, която си стоя трета година у дома? Не мисля!  Ако на осиновено дете, се разкаже историята му, не се скрие от него че е осиновено, аз невиждам как хората ще го наранят. Може да те нарани ако си лъган, ако ти кажат нещо, което е обидно за теб. Но ако си обяснил на детето си, че няма нищо стамно в това, че то не е виновно и че е много обичано от родителите си всякакви притеснения за мен отпадат. Знам какво говоря, защото в семейството ми има такъв случай, с точно такова "тъмничко" дете.
Изязооха резултатите на детето. Аз ги разчитам като отрицателни, но носната проба пък е със завишени показатели. От рецепцията на токуда ми казват, че неможе лекаря да ги види тоя месец, да съм звъняла в сряда за да ми дадът час за май. Меко казано съм бясна.

# 234
  • Варна
От сърце и душа ви съветвам да прекратите тази тема. Осиновяването е много личен и много сложен избор и никой няма право да казва на другия как да мисли и чувства нещата. Казвам ви го като човек, който не можа да се разбере по въпроса със собствения си съпруг, а камо ли да си мисля, че един такъв казус може да се реши в някакъв си форум, между непознати...

# 235
  • Пловдив
И аз още сутринта щях да пиша,че никакъв спор не видях... Thinking просто Перу е чувствителна на темата и е разбираемо.

# 236
  • Истински се вижда само със сърцето.
Да се разпиша Simple Smile

Ред да е леко, когато реши да излиза бебчо  Hug

Амини харесаха ли хухнята децата Simple Smile Аз по течни неща трудно давам, защото не иска да я храним ние, а още не се справя добре с лъжицата, обикновенно половината меню и е на косата Simple Smile

По темата за осиновяването нищо не мога да кажа, не е толкова лесно и е много лично. Но наистина ако не го почувстваш е по-добре да не осиновяваш.

# 237
Ели, супата много им хареса, с риба Simple Smile На основното със спанак и киноа се помръщи девойката  Wink Засега им взимам само една порция и деля на двамата за да видя ще ли се яде. След като изядоха основното им дадох от едно бурканче готово пюре, повече го харесаха  Laughing

Лъжици съм давала досега само за игра, то голямо чукане и размахване става с тях, не ги виждам да са готови да ядат сами.

Мистик, няма сухари в храната, то и ако сложа ще се сгъсти, няма да стои рядко. Кухнята е частна.

# 238
  • Истински се вижда само със сърцето.
Амини, важното е че им е харесало Simple Smile Девойката по-капризно го дава май Wink

София яде всичко с ръка отдавна, ще ти пратя една снимка да я видиш как яде агнешко Simple Smile и когато и дам нещо в устата задължително го вади да го пипне какво е или не ми дава да и дам иска тя да го вземе, затова и е все оплескана до ушите Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Амини,имах предвид че ти трябва да сложиш сухара Wink То иначе с какво ше се наядат? Thinking По мое време така се правеше...

Общи условия

Активация на акаунт